Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Са Маракане у Шумице!

Фудбалери Црвене звезде играју дерби меч против Војводине, а по завршетку њихове утакмице у 21 час у Шумицама почиње  дерби женског одбојкашког првенства Србије између Црвене звезде и лидера шампионата и главног конкурента нашем тиму у борби за титулу екипе Визуре. Не треба ни да спомињемо колико би подршка значила црвено-белим дамама како би дошле до победе и чела табеле што би у плеј-офу могло да доведе до предности домаћег терена. Своја очекивања пред овај дуел за МЦЗ је изнела Љубица Кецман:

-Верујем да утакмица носи епитет дербија с обзиром да је екипа Визуре лидер, а ми смо тренутно иза њих, мада са наше стране нема ни најмањег притиска. Атмосфера у екипи је феноменална и могу да кажем да форма иде узлазном путањом што смо показали и у утакмицама Лиге шампиона, домаћег првенства, као и недавно у Купу Србије. 

Добро се познајемо са екипом Визуре и верујем да немају неки фактор изненађења на који ми не би требало да будемо спремне. Најбитније је да гледамо у своје двориште и окренемо се искључиво нашој игри и наравно нема разлога да кријемо да сви прижељкујемо и надамо се победи. 

Надам се да ће публика доћи у што већем броју да нас подржи, пошто сам сигурна да ће ово бити вече добре одбојке.

 

 

 

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

 

Повезане вести

3 comments

Lord Nikon нов 30, 2012 at 22:38

Карта кошта 200.динџи…Хоћу сви да је платите…..

Reply
CZHN нов 30, 2012 at 19:27

Kako vidim koju odbojkašicu,pomislim da je ljepša od prethodne i tako u krug…ŠAMPIONKE!!!

Reply
Vlada Tosic дец 1, 2012 at 00:18

Od one jedne nema bolje…Nmg da se setim imena… secam se samo da tekst nisam tada ni citao… 😆

Reply

Leave a Comment