Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда усрећила децу без родитељског старања пред Ускрс

Фудбалски клуб Црвена звезда је традиционално пред Ускрс на Маракани угостио и усрећио незбринуту децу из Звечанске, Свратишта за децу Београд и Центра за породични смештај и усвојење Београд.

Најмлађи су уживали на атлетској стази подно северне трибине стадиона “Рајко Митић”, где су фарбали јаја и дружили се у сјајној атмосфери. Трећу годину заредом у организацији нашег клуба преко 100 малишана је посетило Маракану, а Звезда је још једном показала да је одговоран клуб, као и да је време празника прави моменат да се обрати пажња на угрожене слојеве нашег друштва.

Деца су уживала у ускршњем дружењу са првотимцима Звезде. Александар Катаи, Мирко Иванић, Срђан Мијаиловић, Омри Глазер, Ин Бом Хванг, Немања Милуновић, Виктор Радојевић, Урош Сремчевић, Зоран Поповић, Лазар Николић и Јован Шљивић су заједно са малишанима шарали јаја, фотографисали се и одиграли партију фудбала.

Дружење на атлетској стази је након два сата завршено, а за сам крај све госте наш клуб је обрадовао симболичним поклонима.

The post Звезда усрећила децу без родитељског старања пред Ускрс appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment