Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојка

Pobeda Crvene zvezde protiv reprezentacije Kenije

Odbojkašice Crvene zvezde u prijateljskoj utakmici odigranoj u Kovilovu pobedile su reprezentaciju Kenije, koja se u Srbiji priprema za Svetsko prvenstvo u Holandiji i Poljskoj (od 23. septembra do 15. oktobra) sa 4:1 (25:19, 25:19, 25:17,25:23, 10:15).

Obe ekipe igrale su u kombinovanom sastavu, a trener Ratko Pavličević izveo je na početku sledeći sastav: Ćirović, Taubner, Marković, Rodić, Živojinović, Stojić, Đurđević. Posle trećeg seta priliku su dobile sve igračice.

U svakom slučaju bila je ovo prilika da se proveri trenutna forma crveno-belih, mada je u isto vreme bilo evidentno da su aktuelne šampionke Srbije u mnogo boljoj formi.

Igra svakako može da raduje trenera crveno-belih, mada ima još vremena da se unapredi. Pred Crvenom zvezdom su tek veliki izazovi, a nove prijateljske utakmice crveno-bele devojke očekuju naredne nedelje na turniru u Užicu.

Reprezentaciju Kenije, inače sa klupe predvodi Luizomar de Moura, poznati trener iz Brazila i nekadašnji selektor juniorske reprezentacije, sa kojim je naša bivša odbojkašica i proslavljena reprezentativka Sanja Malagurski sarađivala dok je igrala u ekipi Molico Osasko.

Slavni Brazilac na klupi reprezentacije Kenije nije štedeo komplimente na račun gostoprimstva na koje je naišao u Srbiji, uslova za trening u Beogradu, a bilo mu je drago što je njegova selekcija mogla da odmeri snage sa osvajačicama duple krune.

The post Pobeda Crvene zvezde protiv reprezentacije Kenije appeared first on SD Crvena zvezda.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment