Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојка

Црвено-беле даме у репрезентативним селекцијама

Велико признање стигло је на адресу нашег клуба. Позив за репрезентације, сениорску и јуниорску, добило је седам одбојкашица Звезде.

Селектор сениоорске репрезентације Данијеле Сантарели на припреме је позвао 23 играчице. На списку је и пет одбојкашица које су у претходној сезони носиле дрес нашег клуба. То су техничари Бојана Дрча и Мила Ђорђевић, либеро Тијана Милошевић и блокери Божица Марковић и Јелена Делић. Део Стручног штаба је наш кондициони тренер Владимир Банковић.

Женска сениорска репрезентација Србије, актуелни светски првак, вицешампион Европе и трећепласирана са Олимпијских игара у Токију, играће у ИВ Лиги нација 2022. у Анкари, Бразилији и Калгарију. На Финалном турниру ће играти 8 репрезентација, а такмичење почиње од утакмица четвртфинала. Финални турнир у конкуренцији одбојкашица одиграће се од 13. до 17. јула у Анкари, у Турској.

У репрезентацији Србије У21 нашле су се још две играчице нашег клуба: коректор Тара Таубнер и примач сервиса Невена Сајић. У националном тиму је и статистичар Александар Станковић.

The post Црвено-беле даме у репрезентативним селекцијама appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment