Moja Crvena Zvezda
Обавештења

Јуче, данас и сутра на МЦЗ

Славље ватерполиста, фото: Бане Т. Стојановић
Славље ватерполиста, фото: Бане Т. Стојановић
Славље ватерполиста, фото: Бане Т. Стојановић

Као што вам је свима познато, претходних дана издешавале су се многе ствари од великог значаја за наше Спортско друштво. Ватерполисти су након 17 година савладали „вечитог ривала“ и свима ставили до знања да ће конкурисати за трофеје. Велику победу су извојевали и кошаркаши, који су демолирали такође црно-беле“ и ушли у сјајну серију победа.

Успехе су постизали и рукометаши, одбојкаши и одбојкашице, кошаркашице, џудисти, фудбалерке, рукометашице. Једино право разочарење приредили су нам фудбалери, који су ушли у незамисливу серију пораза. Епилог свега јесте повлачење Владана Лукића и његових најближих сарадника, и повратак Драгана Џајића у клуб, што је обрадовало готово све Звездаше и дало нам нову наду за боље дане фудбалског клуба.

И поред свих ових неуспеха фудбалера, мора се истаћи да готово целокупно Спортско друштво за сада има успешну сезону. Иако су поједини клубови слабије стартовали, у последњим колима бележе се победе и заиста се мора истаћи да су резултати на далеко вишем нивоу него што су били претходних сезона.

Проблеми са сервером (успешно) решени

Сви ови успеси наших клубова довели су до одређених проблема на нашем серверу. Вероватно сте могли да приметите да jе наш сајт, који је беспрекорно радио током лета, умео да се поприлично закочи последњих дана када су биле велике навале након победа ватерполиста и кошаркаша, те пораза фудбалера, оставке Лукића и промовисања Радне групе. Проблем смо, надамо се, локализовали у самом систему (да будемо прецизни, у php-у), поставили нове верзије свега потребног, те се надамо да ће проблем на даље бити решен, и да ће сви моћи нормално да користе сајт без обзира на број вас који се на њему налазите у било ком тренутку.

Искористио бих овај пут прилику и пренео текст нашег партнера, хостинг компаније Минт, која успешно хостује наш сајт и форум већ пуних 18 месеци. Минт је пре неколико дана прославио три године постојања. Реч је о једном од наших првих партнера у раду, без којег би рад овог сајта био готово немогућ, и ми им овом приликом честитамо рођендан и пуно успеха у даљем раду.

ТРИ ГОДИНЕ ПОСТОЈАЊА „MINT SERVICES“

08. новембар 2012. Београд – На данашњи дан, пре тачно три године, настао је „Mint Services“. Само месец дана након првобитних идеја, у рад је пуштен први хостинг сервер. Задатак није био уопште лак – јака конкуренција је већ постојала на тржишту и одмах је било јасно да ће свако нов морати да пружи и више од свог максимума како би привукао пажњу на себе и своје услуге.

Данас, Минт више није само фирма која се бави пружањем Веб хостинг услуга већ и развојем Веб сервиса, али и ИТ консалтингом. Сарађују са великим бројем фирми од којих су неке највеће у Србији. Са жељом да прослави са својим садашњим и будућим корисницима, „Mint Services“ планира у току месеца новембра бројна изненађења на свом сајту (www.mint.rs) и поклоне за своје пратиоце на Twitter-у и фанове на Facebook-у.

Даљи радови на сајтовима клубова

Поред нашег сајта, Минт хостује поптуно бесплатно и неке друге сајтове клубова нашег СД-а. Истакли бисмо да је наш портал у сарадњи са СД Црвена звезда израдио већ пет сајтова за наше клубове које одржавамо и за које пишемо редовно текстове. Последњи у низу, пети пројекат, биће објављен наредних дана.

Овом приликом бисмо најавили да ће ускоро и куглаши и стонотенисери добити своје сајтове, обзиром да се на њима интензивно ради. Након њих наставићемо са радовима све док буде постојао и један клуб којем је потребна израда и одржавање сајта, а након тога ћемо се посветити унапређивању тих сајтова и подизању истих на виши ниво. До сада се радило више на вантитету сајтова, како би се помогло свима у што краћем року, али ће се ускоро и то променити обзиром да ће сваки сајт бити засебно унапређиван у скалду са потребама и реномеима наших клубова који то и заслужују.

 Што се нашег портала тиче, ускоро можете очекивати и редизајн насловне странице, убацивање неких нових апликација, пре свега новог слајдера за најважније вести, тикера који ће садржати све статусе и линкове са наш фејсбук странице и тако даље.

„Звезда живот је…“

Повезане вести

12 comments

Zvezdas нов 16, 2012 at 10:03

Ako mozete saznajte pre nego sto ode trener i ostali iz dosadasnje uprave dok nisu otisli koje to igrace su planirali da prodaju,a koje da dovedu u predstojecem zimskom prelaznom roku?.Cisto da se jos jednom vidi kako razmisljaju na nivou provincijskog kluba iako je neko iz kluba rekao da se planira dovodjenje nekog na pozajmicu iz nekog velikog evropskog kluba,ali verovatno je u pitanju ili Olimpijakos(pozajmica Grbica) ili Hofenhajm(pozajmica Malbasica) jer njima su ti manji klubovi od Zvezde velikani evropskog fudbala samo im velika Crvena Zvezda nije velika da ne bi radili kako se mora raditi u velikom klubu cak su uspeli i neke navijace da ubede da je nemoguce,da je naucna fantastika da u Zvezdu dodje neki Zvezdas poput Ninkovica iako mu istice ugovor i zeli u Zvezdu(Citao sam intervju na ukrajinskom sajtu,gde ga novinar pita da li bi odlazak u Srbiju bio korak nazad u karijeri,a Ninkovic mu odgovara „Mozda,ali u Srbiji je Zvezda!) Takodje ova uprava je ubedila pojedine da je nemoguce dovesti velikog Zvezdasa i najveceg talenta srpskog fudbala pre par godina Bosancica(koji kaze da bi peske dosao) ili ranije Ljuboju kad nisu mogli dovesti i otisao je u Poljsku,gde je Ibrahimovic licno za tu ligu,a da ne pricam o Stankovicu i ranije Rambu Petkovicu,ciji povratak su najavljivali krajem 2009 godine,a nakon sto su to slagali onda su slagali i za prijateljsku sa Flamengom.Naterali su navijace da razmisljaju kao pristalice nekog malog kluba,pa OFK je doveo na pozajmicu igraca iz Olimpijakosa i igrace poput Trivunovica,Cavrica i ranije Kecojevica,a ti igraci su se prizeljkivali u Zvezdi(cak ni te igrace ona uprava nije uspela da angazuje).Jesu to dobri igraci,ali Zvezdi treba bolje ili nije Zvezda.

Reply
Goran нов 15, 2012 at 22:47

Dobar je sajt, svaki dan ga posećujem jedino mi smeta što nema više devojaka 🙂

Reply
CZHN нов 15, 2012 at 22:30

Čestitke i MCZ i MINT-u…Čim se Dzaja vratio promjene u svim sferama! 😛

Reply
милпар нов 15, 2012 at 21:33

Одакле вам паре? 😀

Reply
admin нов 15, 2012 at 22:09

peremo ih u masini 😎

Reply
Goran нов 15, 2012 at 22:48

Plaćenici 🙂

Reply
Zvezda mi je sve нов 15, 2012 at 21:05

Nasa Crvena Zvezda na Nasem sajtu… Divotaaa!

Reply
марињо нов 15, 2012 at 20:45

Ко вам сад плаћа кад Весић није ту? :mrgreen:

Reply
baba simana нов 15, 2012 at 20:58

Andjus 😎

Reply
Uscanac нов 15, 2012 at 21:15

Drzava!

Reply
kastiljo нов 15, 2012 at 20:28

cestitke za sajt,nijedna zamerka 😀

Reply
Goran нов 15, 2012 at 22:49

Jedina zamerka je što kastiljo dobija mnogo minusa :mrgreen:

Reply

Leave a Comment