Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаОдбојка

ЛШ: Звезда поражена у Москви

Одбојкашице Црвене звезде ни после трећег кола Лиге шампиона нису успеле да остваре победу пошто су у Москви поражене од екипе Динама резултатом 3-1 (25-13; 25-17;23-25; 25-14 ), али млади тим Црвене звезде је још једном показао велики потенцијал и достојно је репрезентовао нашу земљу и наш клуб.

Игра у прва два сета је била нешто лошија, проблеме на пријему није успео да реши ни повратак у тим опорављене Николине Лукић, док је у нападу расположена била једино Ана Бјелица. Звездашице су великим бројем неспоразума и неизнуђених грешака омогућавале Динаму да веома рано стекне велику предност коју су искусне Рускиње лако претварале у освајање сета.

У трећем сету виђена је најбоља игра Звезде. Ношене сјајном подршком навијача Спартака, који су у братским односима са Делијама, црвено-беле су од самог почетка стекле предност коју су успеле да сачувају до краја и да дођу до коначних 25-23 за наш тим! Коначно су се све коцкице сложиле, пријем је почео да функционише што је омогућило Јулији Миловиц бољу дистрибуцију лопте,  самим тим је и напад Звезде постао опаснији, а екипа Динама није имала решење за сјајне сервисе  Јоване Стевановић.

У четвртом сету Динамо је од самог старта заиграо максимално озбиљно не дозволивши Звезди било какво изненађење. Тек мало проблема успела је да зада сервисима Јована Стевановић, али то је било довољно само да се приђе на 12-10, после чега је Динамо узвратио још једном великом серијом поена и лако привео сет крају за коначних 3-1.

У нашем тиму најефикаснија је била Бјелица са 13 поена, док је код Рускиња 19 поена освојила Марченко.

 

Састави:

Динамо: Морозова, Гончарова, Макарова, Маркова, Марченко, Обмочева, Ежова, Жадан, Осмокровић, Кривец, Јагодина, Акулова.

Црвена звезда: Будровић, Маринковић, Поповић, Симић, Пушић, Војнић-Пурчар, Бјелица, Стевановић, Кубура, Кецман, Лукић, Миловиц.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Какво је Ваше мишљење о овој теми?

Повезане вести

3 comments

Poziv Delijama нов 15, 2012 at 22:53

Delije, pogledajte kako u Moskvi navijači Spartaka dočekuju i bodre odbojkašice Zvezde, koje su neke duplo mlađe bile od protivničke ekipe iz Dinama. A usput uzele i set. Pojavite se u Šumicama i pokažite zašto ste DELIJE i zašto su se tamo negde daleko naše odbojkašice osećali kao kod kuće. Pošaljite iz Šumica video poruku Vašoj braći, navijačima Spartaka „Fratriji“ i pokažite da znate u Beogradu isto tako bodriti Vaše male-velike Zvezdašice 🙂

Reply
CZHN нов 15, 2012 at 19:09

Kad bi barem par godina zadržali ekipu…

Reply
Lucano нов 15, 2012 at 23:13

eh da smo i onu ekipu iz finala CEV kupa zadržali do sada…

Reply

Leave a Comment