Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаФудбал

Фудбалери стигли у Витебск

Експедиција фудбалског клуба Црвена звезда после два сата пријатног лета и са закашњењем због пола сата каснијег полетања са сурчинског аеродрома, допутовала је у Витебск, град на северу Белорусије, у коме ће се сутра одиграти први меч другог кола квалификација за Лигу Европе. Нешем тиму супарник је освајач Белоруског Купа, екипа Нафтана. Црвено-беле сачекало је кишовито време и температура од само 12 степени. Изабраници Роберта Просинечког биће смештени у хотелу који се налази у једном локалном спортском центру, док ће остали чланови наше делегације одсести у хотелу „Витебск“ у центру истоименог града.

Сутрашњи меч којим наш клуб отвара нову сезону заказан је за 17 часова по српском времену, а у истом термину данас ће бити одрађен и једини тренинг. Атмосфера у екипи је одлична и сви момци су спремни да пруже максимум и остваре резултат који би обрадовао велику армију навијача.

Такође поред тога што је поприште спортског догађаја, Витебск је тренутно и политички центар Белорусије. Наиме у овом симпатичном градићу у току је сусрет премијера Русије Димитрија Медведева и председника Белорусије Александра Лукашенка.

Повратак црвено-белих планиран је за сутра у вечерњим часовима, одмах по завршетку меча.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

8 comments

bLa bla јул 18, 2012 at 15:19

Bakic stize posle mece sa naftanom makar mi je tako meni rekao kira 😛

Reply
Branimir јул 18, 2012 at 18:51

Бла-бла, поздрави Киру. Ја не могу више, свршавам.

Reply
Aleksandar јул 18, 2012 at 15:14

Krece sezona, ajde da damo momcima podrsku, a ne samo da ih pljujemo, kakvi su takvi su, ali nasi su i oni najvise zele da urade nesto vise u ovoj sezoni, jer i njima bi bilo to od koristi.. Mlada je ekipa i zato im je sad najpotrebnija nasa podrska, hajde da im pomognemo, a siguran sam da ce oni da nam to vrate na najbolji nacin, pobedama.. Uz svu nasu podrsku i oni ce biti jos bolji, a verujem da ce ova sezona biti uspesna, jer se tome mi najmanje nadamo, a takav smo narod, kad se najmanje nadamo, ono se tad najbolje desi..

Reply
Zeljko јул 18, 2012 at 14:00

Sta je sa Bakicem ?

Reply
Dimitrije јул 18, 2012 at 15:05

Da, sta bi sa njim? Svih dana kruzi prica, a nikako da se desi, i sada niko ne pominje nista

Reply
Ja! јул 18, 2012 at 15:15

Za Bakica treba platiti 200000 eura,a on ima samo 19 god.,pa zar Zvezda ne moze takve igrace da „izbaci“ iz svoje skole,nego da ih kupuje u Mogrenu!?

Reply
aleksandar sd јул 18, 2012 at 15:34

imas ih i kod nas, al im ne da mama…;)

Reply
Zvezdas Rijeka јул 18, 2012 at 16:38

moćan komentar, bravo 🙂

Reply

Leave a Comment