Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Ђуровић: Звезда је на европском нивоу

Сви звездаши добро знају ко је Жарко Ђуровић, а некадашњи фудбалер нашег клуба има само речи хвале за успехе које Црвена звезда бележи.

Звезда ради на европском нивоу, што показују резултати и у континенталним такмичењима. Мислим ту и на Лигу шампиона и на Лигу Европе у којима смо стекли неопходно искуство и знање, те се све више приближавамо самом врху елитног фудбала – започео је Ђуровић.

Везни фудбалер Звезде који је постигао гол против Реала 1987. године у победи од 4:2, сматра да је наш клуб спреман за додатни искорак у Европи.

Много је теже урадити нешто у европским такмичењима где Црвена звезда остварује одличне резултате, с обзиром на то да ми је лични утисак да смо превазишли домаће оквире, што доказује седам узастопних титула и сада смо спремни за корак више. Морам да похвалим и рад управе, која на челу са Звезданом Терзићем ради одличан посао. Такође, сјајан рад се осликава и у томе што смо ранијих година започињали европска такмичења из првих кола квалификација, а сада смо дошли до тога да смо сигурни учесници. За то су заслужни тренери и њихови стручни штабови у протеклим годинама, а својим успехом су омогућили да Звезда не мора да ради од данас до сутра, већ да има добар стратешки план и води се стеченим знањем и искуством. Могу констатовати да је Црвена звезда на правом путу и да ће бити све боља у свим сегментима – закључио је Жарко Ђуровић.

The post Ђуровић: Звезда је на европском нивоу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment