Moja Crvena Zvezda
Архива

Uvalin: „Presudila odbrana na visokom nivou“

Mihajlo Uvalin

Ništa lepše od pobede nad direktnim konkurentom za opstanak, i to na njegovom terenu, od čak 23 poena razlike! Mogla je razlika biti i veća, da nije došlo do malo opuštanja naših košarkaša u poslednjim minutima susreta, međutim, to sada nije ni toliko bitno.

„Ovu smo utakmicu odigrali na pravi način, mogu reći baš onako kako smo se dogovorili. Naša obrana bila je na visokom nivou i to je presudilo. Pokazali smo želju da i u ovakvoj teškoj situaciji dođemo do pobjede i uspjeli smo. Žao mi je što se u ovom susretu sve lomi preko nas i Zadra, ali još nije gotovo, ima još utakmica do kraja sezone i ne možemo biti sigurni da smo osigurali opstanak u takmičenju. Svi moji igrači dobili su šansu i nadam se da ćemo tako nastaviti i dalje“ rekao je naš trener Mihajlo Uvalin.

Trener Zadra, Tihomir Bujan, nije imao mnogo razloga za zadovoljstvo.

„Mi smo se još nekako držali u obrani u prvoj četvrtini, a nakon toga sve je bilo loše. Potonuli smo, primili previše koševa, bili smo slabi u napadu, slabi u bloku, slabi u obrani. Uvukla se neka nesigurnost i to nikako nisam mogao da izbacim iz igrača, pokušavao sam tokom taj auta i na poluvremenu, ali nije išlo. Još ništa nije gotovo, nama preostaje da radimo dalje i da se ne predajemo.“

Повезане вести