Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милојевићева 150. победа

Владан Милојевић је на утакмици против лучанске Младости уписао 150. тријумф на клупи Црвене звезде, те се искусни стручњак по још једном параметру издвојио и наставио да исписује нове странице историје у вољеном клубу.

Шеф стручног штаба нашег клуба је у Црвену звезду стигао сада већ давне 2017. године. Милојевић је црвено-беле у првом мандату предводио до децембра 2019. године, када је напустио у клуб, а иза себе оставио два учешћа у Лиги шампиона и једно у Лиги Европе, као и једно европско пролеће. На домаћој сцени је такође бележио успехе, те је предводио црвено-беле у три сезоне, које је наш клуб завршавао као шампион државе.

Повратак на Маракану је уследио у децембру 2023. године, а Милојевић је од тренутка повратка на место успеха наставио да бележи сјајне резултате. Иако је Звезда имала заостатак на полусезони, титула је математички обезбеђена четири кола пре краја првенства.

Ипак то није све, када је реч о сезони 2023/24. Милојевић је након освојене 35. титуле у историји клуба, на утакмици са екипом Младости из Лучана уписао још један тријумф, који је уједно и његов 150. на клупи Звезде, рачунајући оба мандата. До сада шеф стручног штаба има сјајну статистику. Предводио је Милојевић црвено-беле на 204 утакмице, остварио је 150 победа, 33 утакмице су завршене нерешеним резултатом, док је претрпео 21 пораз.

У срцима свих звездаша су победе против Спарте, Копенхагена, Ливерпула, Краснодара, али и бројни сусрети у домаћем првенству. Верујемо да ће и у наредном периоду навијачи имати прилику да се радују новим тријумфима фудбалера нашег клуба под вођством Владана Милојевића.

The post Милојевићева 150. победа appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment