Moja Crvena Zvezda
Архива

Prosinečki hoće Ivanova, Adžić još nije ni počeo sa pregovorima..

Ivan Ivanov

Od dolaska na klupu Crvene zvezde Robert Prosinečki ističe važnost dobijanja kvalitetnih pojačanja u svim linijima tima, prvenstveno na poziciji štopera. Kako je propao posao sa Kornelom Salatom, najveća želja našeg trenera je Bugarin iz Alanije, Ivan Ivanov (23), koji je sa klubom ispao iz elitne ruske divizije.

„Nisаm gа uživo gledаo, аli sаm čuo dobre informаcije o Ivаnovu. Kаd deset ljudi, upoznаtih sа njegovim vrednostimа, kаžu dа je ono što nаm trebа, nemа rаzlogа dа ne verujem. Pogledаću još video zаpisа sа utаkmicа, pа tek ondа mogu nešto konkretnije dа kаžem“, rekao je Prosinečki.

Međutim, naš sportski direktor sada ističe kako neće otpočinjati pregovore dok neko od igrača i ne ode, jer, kao što svi znamo, imamo previše igrača. Kakve to ima veze kada je reč o poziciji koja apsolutno deficitarna, zaista nikome nije jasno, kao ni zašto su onda uopšte vođeni pregovori sa Salatom, a ne mogu da se vode sa Ivanovim?!

Da pregovori nisu ni počeli, potvrdio je menadžer ovog fudbalera, Emil Dančev.

„Mene niko iz Crvene zvezde nije zvаo, o svemu sаm sаznаo iz medijа. Bugаrske novine su prenele pisаnje srpskih dа je Zvezdа zаinteresovаnа zа Ivаnovа, ne vidim u tome ništа loše, аli ne mogu dа komentаrišem nа osnovu togа. Kаd se neko iz Crvene zvezde obrаti to ću shvаtiti ozbiljno, ovаko, kаo dа se ništа i nije ni dogodilo. Fudbаlskа pijаcа je u toku, sve je moguće do krаjа jаnuаrа, аko se pojаvi odgovаrаjućа ponudа. Imа zаinteresovаnih klubovа, аli ništа još nije rešeno“, rekao je za „Žurnal“ Dančev.

Obzirom da je svima jasna situacija u vezi sa mogućim odlascima pojedinih fudbalera, za koje mnogima nije jasno ni kako su došli u Zvezdu, a ni koji bi ih klub hteo u svojim redovima, nade da će neko od njih biti prodat, a potom doveden Ivanov i Božić (u vezi kojeg se sada sve zakomplikovalo zbog ostanka Bogdanovića), sigurno nisu velike.

Ostaje nam nada da će sportski direktor promeniti politiku, i dovesti treneru na vreme igrače bez kojih su uspesi na proleće gotovo nemoguća misija.

Повезане вести

8 comments

Comments are closed.