Moja Crvena Zvezda
Обавештења

Што је било, било је.. представљамо вам један нови МЦЗ.Нет

logoКако смо то и најавили пре неколико дана, а још пре месец дана наговестили бројачем који је био са десне стране на сајту, 1. јула 2013. представљамо вам један нови портал МЦЗ.Нет!

Наш графички дизајнер Лаза максимално се потрудио да вас данас дочека један свежији и модернији изглед портала, у чему је верујем, и те како успео. Све његове замисли, истина, нисмо још у потпуности применили на сајту, али је све оно битно имплементирано. Приметили сте нови дизајн насловне странице, нови лого портала, као и дизајн најава утакмица, апликација за текстуалне преносе конференција и утакмица итд итд. Наредних дана очекује нас мало „затезања“ са те стране, како бисмо све довели до још вишег нивоа.

Са друге стране, наш девелопер Асен је, поред рада на имплементацији дизајна, направио две фантастичне апликације. Реч је, прво, о виџету за најаве утакмица, који се налази у десној колони странице. На њему ћете увек моћи да испратите све наредне и претходне утакмице готово свих екипних спортова наших клубова, као и да путем линка погледате видео, фото или текстуални извештај са утакмице. У једном од табова у овој апликацији биће и табела са стањем нашег тима у шампионату, за сваки спорт засебно.

Други плагин је направљен како бисмо вам омогућили да на свакој страници сајта пратите текстуалне преносе утакмица наших клубова уживо. Из падајућег менија моћи ћете да изаберете који спорт желите да пратите, и добићете приказ дешавања, уз линк ка тексту са извештајем. Исти систем биће кориштен за текстуалне преносе конференција за медије и друга битна дешавања у нашим клубовима. Ускоро ћемо омогућити и  један батон, путем којег ћете моћи да прочитате нова дешавања у текстуалном преносу без поновног учитавања странице.

Битна ставка је и да смо вратили календар са дешавањима, на којем можете пратити све што је обележило одређени дан у историји СД Црвена звезда, потом је постављен нови систем галерија са сликама (који ће бити активиран токо дана), а нешто што ће бити можда и најинтересантније свима јесте да ћете на сајту моћи путем једне сјајне апликације да видите све чланове свих клубова, као и стручне штабове, све са подацима о сваком играчу/тренеру. Тренутно се подаци уносе у базу о сваком играчу, као и њихове фотографије, те можете очекивати колико данас или сутра да ће и ова апликација бити активирана.

Једна од нових апликација – која ће за сада бити у тест фази како бисмо измерили евентуално оптерећење на серверу – јесте апликација путем које нас можете контактирати готово у сваком тренутку путем сајта и лајв чата са неким од администратора, те било када сазнати дешавања у клубовима, питати све што вас интересује око продаје улазница и других ствари које вас интересују.

Наш администратор сервера Пеђа обавио је „тону“ послова како би све ово заживело на максималном нивоу. Прочишћен је и сајт и све базе, инсталиране су новије верзије многих апликација, а оптимизовано и поправљено је све, колико је то у овом тренутку могуће, како би сајт радио брже и како бисте несметано, без багова, могли да користите све опције на њему, али и форуму.

budi-deo

WPP10Екипу МЦЗ.Нет чини 30-так људи, а ви имате прилику у свако доба да нам се прикључите и учествујете у раду путем линка из менија. Користимо ову прилику да вас подсетимо на ову могућност коју има свако од вас, а жели да помогне како у нашем раду, тако и у раду званичних сајтова клубова, с обзиром да МЦЗ уређује многе.

Овом приликом, поводом пуштања у рад редизајнираног портала,  вам поклањамо и једну сјајну позадину за ваш рачунар – сезона 2012/13 СД Црвена звезда у једној слици, од нашег фоторепротера Ивице Веселинова.

Толико за сада од нас, уживајте у новом порталу и пријавите нам све што вам се (не) свиђа, све сугестије и критике узећемо у разматрање како бисмо овај портал учинили још бољим и кориснијим за сваког навијача Црвене звезде.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

38 comments

Estrella RIOHA(u inat Stefani) јул 3, 2013 at 15:11

Samo da se upisem i ovdje 😀

Reply
qwertyuio јул 1, 2013 at 23:34

Najbolji izgled bio onaj pri osnivanju sajta,prost i jednostavan.

Ni ovako nije lose,drugi sajt nemam.

Reply
Бранимир јул 1, 2013 at 19:16

Има ли овдје ћирилице?

Reply
Драган јул 1, 2013 at 20:27

Има, на врху странице је избор писма. Ћирилица је подразумевано писмо сајта, али у зависности који програм користиш за сурф, може да ти промени на латиницу одмах.

Reply
DelijaMomak јул 1, 2013 at 18:08

Svaka vam čast, sajt za svaku pohvalu

Reply
veliki pravi zvezdas јул 1, 2013 at 17:40

Lijep novi izgled sajta ali jedna zamjerka vam je da prije se mogu vidjet nove informacije o nasoj Crvenoj Zvezdi na drugim sajtovima nego ovdje i trebalo bi da novinari ovog nase Crvene Zvezde prate pripreme nase Crvene Zvezde bar dvojica ili jedan ali informacije onda da dolaze od tih jedan ili dva novinara Crvene Zvezde koji ce da prate i samo oni znaju u vezi novih Zvezdinih igraca a neki tamo sajtovi poput rsb ,mozarta itd ne dozvolite odliv u suprotni tabor igraca ili u inostaranstvo ljudi iz nase Crvene Zvezde Moje Crvene Zvezde ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❓

Reply
Звезда - Србија јул 1, 2013 at 17:22

А зашто позадине и слике не правите у 16:9 формату, да може да се постави на десктопу?

Reply
Доктор! јул 1, 2013 at 16:46

Posli je bio lepsi! 😛

Reply
MILAN KG јул 1, 2013 at 16:21

svaka cast samo napred!!!!!!!!

Reply
maxbgd јул 1, 2013 at 15:56

jel ce da bude aplikacija za android?

Reply
Dragan Kg јул 1, 2013 at 15:52

Evo, o ovim stvarima pricam (tj pisem), zasto prvo na Mozzartu? http://www.mozzartsport.com/vesti/dogovoren-transfer-pecnika-u-zvezdu

Reply
David јул 1, 2013 at 15:57

dobro je ako dolazi,odlicno pojacanje 😛

Reply
Драган јул 1, 2013 at 15:58

Зато што они могу да плате новинара да буде са екипом у Словенији, јер су фирма, а ми удружење Звездаша који овде волонтирају. Док смо ми на послу, на факултету, радимо, њихови новинари, и други из свих медија, су на свом послу – јуре информације. А ми чекамо паузе за доручак и крај радног времена да зовемо и видимо шта се дешава.

Reply
Dragan Kg јул 1, 2013 at 16:00

Hvala na odgovoru imenjace. Pozdravljam svaki trud. Ima li bilo kakvih novosti oko Ninkovica?

Reply
Драган јул 2, 2013 at 07:19

Нема ништа посебно ново…

Reply
MILAN KG јул 1, 2013 at 16:31

hvala vam na svemu sto radite!!!!! vi niste placeni kao oni sa rsb portala lako je njima kad ih sponzorise Vesic da idu na pripreme puna podrska samo tako nastavite.

Reply
Nikola јул 1, 2013 at 15:58

Pa oni su u Sloveniji sa ekipom. 🙂

Reply
Dražen јул 1, 2013 at 15:58

Знаш како друже, Драган је објаснио, али такође.. Нама је циљ да вас информишемо, али не смијемо штетити Звезди.
Кад кажем штетити Звезди, мислим на то објављивање играча за које се Звезда интересује.. Доста трансфера је било покварено зато што су се разни медији докопавали информација и објављивали када није требало.

Надам се да разумијете о чему причам.

Reply
Aleksandar-MKD јул 1, 2013 at 16:19

Tako je Drazane, sve sto je za dobrobit nasek sportskog drustva prihvatamo. Samo napred i SRECNO!

Reply
MILAN KG јул 1, 2013 at 16:25

jel si igraci iz nekadasne drzave racunaju kao stranci ? imamo Pecnika,Daudu,verovatno Omega, i jos neki stranac koliko ja znam kod nas je limit tri stranca.

Reply
Delija Crvenka јул 1, 2013 at 20:27

Milane mi mozemo imati i 10 stranaca koji konkurisu za prvi tim a samo trojica i jedan na klupi mogu da budu u sastavu za utakmicu a trenutno imamo samo Daudu i eto sad Pecnika

Reply
MILAN KG јул 2, 2013 at 01:20

hvala na objasnjenju

Reply
Беране ЦГ јул 1, 2013 at 15:50

Svaka cast,vrijedni ste.

Reply
Vucko јул 1, 2013 at 15:38

Odlican dizajn, mnogo bolji od prethodnog!

Reply
David јул 1, 2013 at 15:37

Mozzart pise da je Nejc Pecnik potpisao i da u toku dana dolazi u Sloveniju 😀

Reply
Jovan јул 1, 2013 at 15:36

Хоће бити апликација за apple?

Reply
Dragan Kg јул 1, 2013 at 15:32

Sve cestitke za trud, narocito sto se tice dela oko tekstualnog prenosa. Medjutim, ocekujem poboljsanja na jednom drugom polju, a to je ekskluziva. Mnogima od nas smeta da vest o nasem klubu prvo procitamo na nekom od drugih sajtova, pa tek onda ovde (cesto i sa par sati zakasnjenja). Sve je ovo lepo, i jos jednom cestitke za trud, ali vecina nas bi volela vise ekskluzivnih vesti pa makar i sa starim izgledom. Veliki pozdrav!

Reply
dexy122 јул 1, 2013 at 15:32

Ne mogu reci da mi se dizajn naslovne stranice svidja preterano, ali navici cu se. Ostalo je odlicno.

Reply
Deks јул 1, 2013 at 15:15

Cestitam vam na trudu, logo je lep ali vizuelno nista narocito cak se i ne primecuju razlike u odnosu na stari dizajn. Interesantno je da su svi sajtovi sd Crvena Zvezda jako skromnog kvaliteta a mogli smo bar tu da se odvojimo od konkurencije ako nam ne ide na terenu. Ako niste sujetni prihvaticete kritiku

Reply
P.S_Delija јул 1, 2013 at 15:01

Jedina zamerka sto je padajuci meni, a ne podizni.

Reply
miljak јул 1, 2013 at 14:55

malo mi je decije ili pe.erski ali sve u svemu ekstra :mrgreen:

Reply
INĐIJA јул 1, 2013 at 14:55

Pravda za stari dizajn. Bio je spor, ali dostizan.

Reply
Borisgl јул 1, 2013 at 14:55

Samo je dizajn drugaciji,meni je isto kao pre…U svakom slucaju svaka cast na trudu 😉

Reply
INĐIJA јул 1, 2013 at 14:52

Samo je dizajn drugaciji. Nista se meni ovo ne svidja. liftinge, dijete i bukove

Reply
Vladimir јул 1, 2013 at 14:52

Sjajno, iz dana u dan sve bolji i bolji!

Reply
Delija Osvetnik јул 1, 2013 at 14:50

Odlicno odradjem posao,sva cast adminima na odradjenom poslu.

Reply
vedips јул 1, 2013 at 14:46

super

Reply
Dusan јул 1, 2013 at 14:46

vrlo lepo

Reply

Leave a Comment