Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Радоњић: Немамо времена за одмор, морамо бити на висини задатка у Крушевцу

i-36Кошаркаши Црвене звезде Телеком победом су стартовали у плеј-офу. Црвено-бели су славили у првој полуфиналној утакмици доигравања екипу Мега Визуре резултатом 78:61, што је била девета узастопна победа изабраника тренера Дејана Радоњића у домаћем шампионату. Препуна хала распеваних навијача носила је црвено-беле до убедљиве победе, иако је домаћи тим био ослабљен неиграњем Александра Цветковића и Игора Ракочевића.

Утакмица је обиловала потезима који су публику дизали на ноге. Један од таквих тренутака је био пожртвовани потез Бранка Лазића, који је у борби за лоптом завршио међу новинарима. Лазић је пружио још једну одличну одбрамбену партију, а постигао је и 8 важних поена. Бек црвено-белих после победе није пао у еуфорију:

У већини утакмице, сем у првој четвртини и последњих неколико минута четврте, није деловало да ћемо добити оволико убедљиво. Имали смо падова у игри, међутим на крају смо славили пре свега због одличне игре у одбрани. Захваљујем се навијачима и позивам их да нам овакву подршку пруже и у петак у Крушевцу – изјавио је Лазић.

И тренер Црвене звезде Телеком, Дејан Радоњић, желео је да се захвали навијачима на фантастичној подршци:

Надам се да ће нас овако подржавати у сваком мечу завршнице првенства. Такође, честитам и играчима на победи. Одиграли смо квалитетно у одбрани, сем тих 4-5 минута у другој четвртини када нам је попустила концентрација. Тада смо ушли у фазу када је изгледало да нећемо успети да исконтролишемо меч, међутим у наставку смо били бољи. Задовољан сам што смо славили, а сада се окрећемо другом мечу у серији. Нема времена за одмор, следи нам четврти меч против Мега Визуре у кратком периоду. Надам се да ћемо и у Крушевцу бити на висини задатка и славити – констатовао је Дејан Радоњић, који је прокоментарисао и неиграње капитена Ракочевића због повреде:

Игор је јутрос одрадио тренинг на основу кога смо донели одлуку да није спреман за вечерашњи меч – изјавио је стратег црвено-белих.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

2 comments

Dudu мај 30, 2013 at 00:59

Ajde Radonja ne filozofiraj nego samo gazi

Reply
aston мај 29, 2013 at 23:56

Bravo maheru i maheri, cestitam na pobedi i donesite titulu na mali kalemegdan

Reply

Leave a Comment