Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Спајић и дефинитивно у Тулузу

Spajic_UrosУрош Спајић дефинитивно одлази у француски Тулуз! Како објављују Новости, Спајић сутра путује у Француску и уколико прође медицинске прегледе потписаће уговор са овим француским прволигашем. Тамо ће га дочекати још један бивши играч Звезде, Павле Нинков, који са успјехом наступа за овај клуб већ двије сезоне.

Како поменуте новине сазнају, трансфер је вриједан 1.5 милиона евра, а Звезди ће припасти 1.2 милион када се одбију проценти који иду менаџеру. Новац ће наводно бити уплаћен до петка и са њим се планира обезбједити европска лиценца.

Спајић је Звездино дијете, прошао је све репрезентативне селекције и напустиће Звезду након само једне професионалне сезоне у којој је забиљежио 19 наступа.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

146 comments

fringe мај 30, 2013 at 19:36

Srecno u daljoj karijeri i u Zvezdi si uvek dobrodosao. Pokazao si svima da kad volis svoj klub i kad se boris i dajes maksimum da dolaze dobre stvari. Svima je Zao sto nisi ostao jos jednu sezonu makar ali si zasluzio i mesto da se dokazes i pokazes u 6. ligi sveta. Ipak si otisao u Francusku a ne neku slb ligu. Tako da Srecno tebi a bogami sreca ce i nama trebati i to GOLEMA.

Reply
Delija мај 30, 2013 at 17:51

Steta,ali da on nije ptisao u Tuluz nista od licence!!! Zato Spaja,srecno ti u nastavku karijere i hvala na svemu!!!!Nadam se da ces se u neko bolje i srecnije vreme vratiti u svoju Zvezdu!!!

Reply
jagodina navija za zvezdu! мај 30, 2013 at 17:11

Srecno Urose!

Reply
delija ns мај 30, 2013 at 15:28

E jbg…vrati se jednog dana!!!!!

Reply
A мај 30, 2013 at 14:18

ZA NASU LIGU I NIJE TOLIKO LOS.
ALI ZA EVROPU TREBA NAM NEKO SA MNOGO VISE ZNANJA I ISKUSTVA!
NASA SUPER LIGA NEMA NEKI KVALITET,A ON JE OPET CESTO ZNAO DA KIKSNE.NJEGOV TALENAT NIJE SPORAN,IMA TU I TE KAKO STOFA, MNOGO MUKE I ZNOJA CE ON PROLITI DA BI POSTAO ONO STO SVI OCEKUJU, A TO JE STOPERCINA POPUT VIDICA.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Avramica мај 30, 2013 at 13:47

Mnogo mi je krivo…Ali sta ces 🙁

Reply
anonimus мај 30, 2013 at 13:01

U koliko klubova u evropi igra stoper od 20 godina a da mu je to prva sezona posle prekomande iz omladinaca i da je starter,u malo klubova,od vecih ni u jednom i onda za njega neko posle lose sezone,par kikseva u tim godinama ponudi 1,5 miliona.Posle svega mi cemo za dve tri sezone gledati ligu sampiona a Spaja ce igrati u istoj za neki veliki evropski klub.Velika steta jer je njemu trebao sammo jedan iskusan stoper koji bi dizao njegovo znanje na visi nivo…

Reply
A мај 30, 2013 at 12:32

MA STOJKE CE NACI BOLJEG I SIGURNIJEG STOPERA 100%

Reply
Kovac мај 30, 2013 at 11:57

Tesko nama ako nam je ovo taj brilijantni plan za izlazak iz krize. Da prodamo momka od 19 godina, koji je medju najboljima u ekipi, i medju najperspektivnijim. Tuga :facepalm:

Reply
Zvezdas мај 30, 2013 at 11:46

Potrebna su dva nova centralna beka iako su otisli ili ce otici cak petorica igraca sa tih pozicija Jovanovic,Mikic(istekao mu ugovor),Maksimovic(prodat),Krneta i sad Spajic,ali dovoljno je dovesti dvojicu koji bi bili stoperi uz Pantica i Stojanovica i jos jednog omladinca,ako ce ta dvojica biti kvaliteta Vukovica i takodje slobodnog igraca Slovenca Rajcevica,kojem istice ugovor u Mariboru,sampionu Slovenije sa kojim je igrao i Ligu Evrope i standardni je reprezentativac i ne bi zauzimao mesto stranca odnosno lakse bi dobio dvojno drzavljanstvo i realnije je dovesti tog defanzivca nego Rajkovica ili Lukovica na pozajmicu,a treba nam tu igrac sto ne bi zauzimao mesto stranca pogotovo ako ostane Asamoa kao sto kazu da hoce,jer trener racuna na njega,a ako ostane i Asamoa i Dauda onda samo jedan stranac ce biti doveden,a potrebniji je na krilnim pozicijama,jer Lazovic ce biti spreman tek za drugi deo naredne sezone.

Reply
Kastro мај 30, 2013 at 11:33

E sada ajde realno dragi moji Zvezdasi razmislite da li je ovo pametnije ili da su prodali onog Daudu koga su izvikali kao da je Drogba. Imamo 5-6 napadaca, pa i vise, a svi u istom rangu, a na poziciji stopera skripi poprilicno, uz to Dauda ima 25-26 godina i za godinu dve ako ostane niko nece hteti da ga kupi pa cemo i njega pokloniti nekome, a Spajicu je mogla samo porasti cena za godinu-dve

Reply
LAKI мај 30, 2013 at 10:52

Bilo bi genijalno ,ako ga vec prodajemo za male pare,damo ga za milion ipo i pozajmicu Ninkova za sledecu sezonu 😀

Reply
anonimus мај 30, 2013 at 13:03

Ninkov je standardan,i jedan od boljih u timu.

Reply
Realan82 мај 30, 2013 at 09:32

Omladinska skola koja vrhunski radi daje godisnje 2-3 igraca za prvi tim,a vi ocekujete od nase raspale i korumpirane 7-8 na svaki 6 meseci.

Reply
Dušan IR мај 30, 2013 at 09:18

Nažalost dečko odlazi prebrzo iz Zvezde, ali šta da se radi. Nama gori pod nogama pa moramo prihvatati novac kako bi smo bar malo zapušili rupe iz kojih curi novac koji se pretvara u dug. Sve najbolje u nastavku karijere, očekujemo ga za 2-3 godine na mestu štopera reprezentacije kad bude prebrinuo mlade godine i kad bude sazreo za velika dela. I jednog dana da nam se vratiš kad ostvariš svoje želje da kraj karijere (nadam se blistave) završiš u voljenom klubu.

Reply
LAKI мај 30, 2013 at 09:08

Pod hitno videti ko pusta vesti iz kluba,kako to da su novine saznale za spajica pre nego sto je zvezda stavila na zvanicni sajt?
Nije sd problem u spajicu,vec u mudrom,jer ako neki tim zna da zvezda oce da ga proda,nece mnogo novca ponuditi

Reply
Realan82 мај 30, 2013 at 09:20

Budi iskren. Koluko bi ti platio Mudrinskog da ga sad dovodis u Zvezdu?

Reply
LAKI мај 30, 2013 at 09:40

Pa nekih 500 000 bez procenata 😛
Kad pogledam da Kaludjerovic vredi 650 000 a dao je kolko vec golova na 70 utakmica(oko 50) mislim da mudri ne vredi ni blizu.

Reply
Realan82 мај 30, 2013 at 07:58

Evro licenca se ne placa,vec se dobija,a da bi dobili moramo da izmirimo dugovanja prema bivsim i sadasnjim igracima i trenerima. Tako da nismo mi platili ucesce u kval vec vracamo dugove. Sto znaci da je dug manji za 1,2 mil.

Reply
mile мај 30, 2013 at 03:12

Sad ce Spajic da proigra u Tuluzu. Ninkov mu je tamo, nece biti sam i izgubljen. Meni je drago da se uhlebi i da vidi kako je igrati za redovnu platu. Srecno Urose, znam da ce od tebe biti nesto.

Reply
Deki мај 30, 2013 at 02:11

Sto blize zori gosti sve bolji. Jos jedna u nizu ocajnih vesti. Lepo za ne poverovati. Potpuno sam saglasan sa Milosem ajdete mutljavine i sitni profiteri odakle ste dosli. I Sa pinto i Stojadinovic pakujte se dok nam, sto bi rekao ludi Milojko Pantic, ne zakucate zadnji ekser u kovceg. Ovakav niz glupavih odluka bi previse bio i za Mancester Junajted sa sve Fergusonom na celu !!!

Reply
milos мај 30, 2013 at 01:51

http://www.zurnal.rs/2013/05/30/mudrinski-sa-pinto-mi-rekao-da-idem/index.html stojadinovicu,napolje iz kluba,i povedi trenera sa sobom…

Reply
sumadinac мај 30, 2013 at 02:18

Retko vaspitan i kulturan decko.

Reply
Deki мај 30, 2013 at 01:36

I nakon dolaska nove „uprave spasa“ i dalje se vuku ocajni potezi. Kakvo se ovo prokletstvo nadvilo nad nasim klubom nije mi jasno nikako?! Da i dalje uprava povlaci poteze kao da je u njoj predsedavaajuci Tole zguzvani licno. Pa ako za Spajica nema mesta u buducnosti u Zvezdi ja stvarno ne znam za koga ima ?! Jednostavno je Luka Milivojevic,Micko,Spajic, Mudrinski,Kasalica, Dauda i Bajko su jedini igraci koji zasluzuju da ostanu u klubu. Sve ostalo je skart, i prvi koji ce biti prodat je bas mali Spajic. Stvarno neverovatno. Ako nema para za licencu ne moramo ni da igramo tu Evropu, manite se tih spektakularnih poteza vec pravite ekipu za buducnost. I to malo dalju i dizite omladinsku skolu na noge. Neka propadne jos 5 godina ali neka klub stane na zdrave noge i oformi se prava ekipa. Da Zvezda bude ponovo Zvezda jer ovakva kakva je ne moze ni septembar docekati u bilo kom euro takmicenju. Ovakve titule kao sto ih grobari osvajaju nama ne trebaju,nije poenta tuci Javor, BSK,Hajduk iz Kule itd a posle se brukati protiv nekih amatera belosvetskih. Ili pravite klub kakav je bio ili to jednostavno zatarabite i kud koji mili moji, jer na ovaj nacin ta agonija ce trajati beskonacno. Samo dajemo ovim grobarskim smradovima legalitet za njihove tj Toletove i SPS ove titule. Sa stitom ili na njemu !!! Zvezda ne poznaje prosek i osrednje tavorenje. Neka tako bude i ubuduce . . .

Reply
Realista мај 30, 2013 at 01:54

Šta tebi nije jasno? Ne prodaju oni njega zato što žele to već zato što smo pred gašenjem! Svaki evro je bitan našem klubu i ovom trenutku sve preko milion evra je spas za naš klub prihvatio to ti ili ne… Zar ti zaista misliš da su oni toliko maloumni da bi ga pustili onako bzv radi reda?

Reply
INĐIJA мај 30, 2013 at 02:03

A nisi razmisljao da prodaju nekog jeftinijeg igraca i da dodaju malo svojih para? Krajnje cudan potez uprave i meni ovde nesto debelo smrdi!!

Reply
sumadinac мај 30, 2013 at 02:21

mislis da je lako prodati naseg igraca?

Reply
Realan82 мај 30, 2013 at 07:43

Malo svoih para? Kakvih bisera ovde ima.

Reply
INĐIJA мај 30, 2013 at 15:46

Ovce ste za sisanje, svi do jednog. Zbog takvih zatucanih koji slepo prate svaku upravu i pozdravljaju svaki potez smo i dosli dovde. Evo recimo ‘realni’, covek se ne slaze da razni toncevi i kokeze (politikanti sumnjive istorije) dodaju svoje pare. OK. E samo zbog tebe i vas koji se slazete sa njim bi voleo da nam sutra stave ceo stadion, zemljiste – SVE na dobos!

PEX мај 30, 2013 at 10:40

Ko ce da kupi nase igrace koji ne zasluzuju mesto ni u ovakvoj zvezdi , zar mislis da su stranci glupi pa ce da plate nekog od nasih 2, 3 ili 5 miliona pa igraci su svojim igrama sami sebi ubili cenu zato ponude i imaju samo ovi sto nesto vrede a svi znaju u kakvoj je zvezda situaciji pa su ponude takve kakve su njima smesne a nama u ovom stanju ogromne ali ne moze ni to vecno da traje ,podrska Covicu i Kokezi

Reply
INĐIJA мај 30, 2013 at 15:50

Neko hoce drugar! Pa da utopimo dvoje troje za pola ovih para bilo bi super! I tako su trebali da urade i pripomognu svoji ‘bespovratnim’ novcem! Svi su oni puni para, a satro su pomogli klubu sa licencom i prodatim stoperskim potencijalom! Jednostavno mi se ne svidja izbog i TO JE TO.

Realan82 мај 30, 2013 at 07:41

A sta si ti ocekivao,crnog arapina sa 300 mil da pravi PSG od Zvezde

Reply
dex-66 мај 30, 2013 at 01:23

samo citam komentare nekih..pa zar vi mislite sa nekim iz nase lige da napravimo rezultate kod nas a kamoli u EU….nemoj da se zanosite sa nekim imenima iz nase lige..oni su dobri samo u borci..javoru..spartaku..a brazo za ZVEZDU treba kvalitet….to su sve osrednji igraci….bez dobrih stranaca nema nama spasa

Reply
milos мај 30, 2013 at 01:52

prijatelju imamo li mi pare za dobre strance…

Reply
Oli Delija мај 30, 2013 at 01:22

I ne mozemo u ovoj ligi igrati sa jednim spicom i sa nekim navodno bocnim ofazivnim koji nisu ni spicevi ni vezni nemaju definiciju a uz to imas pregrst napadaca i poluspiceva, Dauda,Mudrinski,Kasalica,Ozegovic,Mihajlovic,Milunovic,Asamoa pa i mali Cikic pa kad ce svi oni dobiti sansu.A jos pricamo o dovodjenju Popaja Stojanovica i Djurdjevica i polovine da se otarasimo mngo je za jedno mesto klasicnog spica.Gde je mesto za naseg Luku Jovica.

Reply
A мај 30, 2013 at 01:20

JEDAN JE VIDIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OVAKVIH IGRACA KAO SPAJIC IMA …………………………………………….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
czv мај 30, 2013 at 01:17

Ibrahim Gaju danas istice ugovor sa Lokerenom,pa eto mozda naseg stopera,jeste star,al zna znanje…

Reply
Oli Delija мај 30, 2013 at 01:10

Daj boze da smo i za jos neke koji su otisli iz Zvezde uzeli tolike pare ne bi bili u tolikom minusu,Matic(isteran iz Zvezde kao netalentovan),Cosic,DJuricic,Vilotic,Kadu,Evandro,V.Simic,Nem.Maksimovic,F.Jankovic,Shakic itd.Ne gomilati igrace na istim pozicijama a opet nasi omladinci da se teturaju po nekim nizim ligama gde samo mogu da stagniraju.Pod hitno L.Jovica i M.Stojanovica u prvi tim kao i one koji su vec nastupali Lazic,Jaksic,Brajovic,N.Stojkovic,Grujic,Karaklajic,F.Stojkovic,Savicevic,Mihajlovic,Cikic to je pola tima.

Reply
dex-66 мај 30, 2013 at 01:27

svi ovi omladinci sto su igrali protiv Vojvodine nisu ni o od igraca..losa omladinska skola..ni jedan extra talenat..sve su to ispod proseka..jadno i bedno

Reply
Paja мај 30, 2013 at 00:59

Srecno mali !!! Budi uvek heroj na terenu ko i do sada !!!

Reply
timmy мај 30, 2013 at 00:54

zrtvovan radi 5 dana avgusta. nadam se da ce bar ovog daudu namiriti od ovih para, jer jedini on nam moze donijeti neku ozbiljnu lovu.

Reply
milos мај 30, 2013 at 01:54

da,da,posebno u svojoj 26,godini,onaj ko nema moze doneti lovu upravo mu saopstavaju da napusti klub…

Reply
LAKI мај 30, 2013 at 09:41

Nije zbog 5 dana u avgustu…mi ne placamo uefi da bi smo dobili evrolicencu,to su dugovi,koji ce tu biti i da ne dobijemo evro licencu.Ovako smo dobili licencu i imamo kakve takce sanse da makar promovise igrace u kvalifikacijama ako ne udjemo

Reply
stanke мај 30, 2013 at 00:39

ljudi, ja mislim da je ovaj igrac mogao jos par godina da igra i onda da ostane kao recimo mikic i da ga niko nece, cijena je vrh za njega i neocekivana. na transfermarketu cijena je oko 800000 a oni su prilicno blizu svaki put

Reply
Dimitrije мај 30, 2013 at 00:39

Mali, srecno tamo, i nadam se da kad se vratis, da ce biti neko srecnije vreme za Zvezdu u kome necemo biti primorani da prodajemo svoju decu zarad golog opstanka u takmicenjima koja smo nekada osvajali…

Reply
czovac мај 30, 2013 at 00:25

Zrtvovan jedan igrac, da bi mogli u evropu.
Hvala za ucenjeno, za trud, za srce.
Bilo je gresaka, uspona i padova, al naucio si nesto…

Reply
kobr90 мај 30, 2013 at 00:23

bolje i to nego da ga dizu u nebesa pa da ode za 300 000…podestite se da je i nedovic otisao iz kk pa smo opet nasli zamenu,a vec ove sezone je druga prica….malo samo da dodjemo do vazduha i nekih parica da stojadin skocka nesto i bece sve ok!

Reply
anonimus мај 30, 2013 at 12:51

stojadin nista nece da skocka jer leti iz kluba.

Reply
Stefan мај 30, 2013 at 00:20

🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁

Reply
Samo ti мај 30, 2013 at 00:11

Jbga, sta da se radi. Voleo je da ostane, ali je situacija takva je kakva je.

SA SRECOMMM U DALJEM TOKU!
I DA NAM SE VRATIS!!

Reply
A мај 30, 2013 at 00:10

MA BIO JE DOSTA NESIGURAN.
TREBA NAM IGRAC KOJI CE NAM ULITI BAR NEKU SIGURNOST.
OVE GODINE TO NISMO IMALI,ZATO I TREBA DA IDE!!!!!!!!!
KAD GOD JE LOPTA BILA KOD NJEGA,U NASIM REDOVIMA JE VLADALA PANIKA.
ZATO IDI SPAJICU I NEKA TE SRECA POSLUZI U TULUZU,ZA NAS NE BRINI MI CEMO SE VEC SNACI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Samo ti мај 30, 2013 at 00:12

Na cemu si? o.O

Reply
Ryber Palunko мај 30, 2013 at 00:09

Podsjetite me, koji je posljednji naš transfer bio veći od Spajićevog? Ne mogu se sjetiti.

Reply
Ryber Palunko мај 30, 2013 at 00:10

Lekić?

Reply
INĐIJA мај 30, 2013 at 00:14

Prosinecki?

Reply
Ryber Palunko мај 30, 2013 at 00:17

Ili Ljubo Nenadić u Novi Pazar!

Reply
dzonikaraburma мај 30, 2013 at 01:36

tranferi gume bogdanovica u kinu,deset puta je odlazio 😀

Reply
Ryber Palunko мај 30, 2013 at 13:05

To bi trebalo biti upisano zlatnim slovima u našu istoriju!

Reply
Larionov Fetisov Makarov Krutov Kasatonov мај 29, 2013 at 23:59

ne razumem ovoliko kukanje,decko je posteno odigrao sezonu,i zelim mu svu srecu,ali bez obzira za sta novac odlazi , za 1.2 miliona moze da se kupi i plati u narednih godinu dana kompletna odbrana sa sve novim golmanom koja sigurno nece primiti preko 30 golova kao ove sezone.

Reply
INĐIJA мај 30, 2013 at 00:04

ne pratis..sa SVIM ovim parama bi platili licencu ili barem 90 % od njih…

Reply
atza87 мај 30, 2013 at 00:30

Decko, mi ne placamo licencu nego vracamo dugove koji nas sprecavaju da dobijemo istu. ZNaci, platicemo Jagodini za Mudrinskog, Borcu za Lazovica i Mladenovica, mislim i da deo ide za Maksimovica i Kasalicu..

Reply
INĐIJA мај 30, 2013 at 01:06

“Decko“, covek je spomenuo nekakvu kupovinu za tih 1,2 miliona, a ja sam mu odgovorio da te pare sredjuju licencu na OVAJ ili ONAJ nacin. Sto se guras tamo gde ti nije mesto?

Reply
Larionov Fetisov Makarov Krutov Kasatonov мај 30, 2013 at 18:32

pratim,rekao sam bez obzira gde idu pare,da li za aktuelnu licencu(pare za licencu postoje nego se ovi nasi foliraju),da li za vodu,struju,kamate,nije bitno.ali sustina je sta se igracki moze sa 1.2 miliona,to su sest igraca sa platom 200.000 godisnje.necemo da kukamo da malerisemo decka,a i mozda nam je povukao nogu kako se kaze,pa nam krene.

Reply
INĐIJA мај 30, 2013 at 00:05

ili za one usporene u prevodu: prodali smo zvezdino dete, poziciju koja nam skripi, za BRUKANJE u KVALIFIKACIJAMA…. Bacene pare i igrac!

Reply
Ryber Palunko мај 30, 2013 at 00:35

Ja sam u to vrijeme više bio za onu Češku:

Kadlec, Hrdina, Liba, Lala, Ružička

Reply
Larionov Fetisov Makarov Krutov Kasatonov мај 30, 2013 at 18:35

sto se tice hokeja bolji su ovi moji ,sto se tice zena glasam za cehinje.

Reply
Vuco мај 29, 2013 at 23:53

Neko kaze ne platiti licencu za evropu, pa kad budemo igrali kvalifikacije za LS onda platiti. Pa ne ide to tako, odmah bi nas kaznili na 3 godine bez evrope i 150.000e kaznu da platimo. Znaci nema alternative trebaju nam pare odmah hitno.

Reply
INĐIJA мај 30, 2013 at 00:07

Kako nema alternative. Je l’ to jedini igrac? Je l’ nije mogao neki jeftiniji pa da ta SJAJNA UPRAVA odvoji koji dinar od svog dzepa? Malo samo da nam pomognu, sta kazes?? Pun mi ih je vise

Reply
anonimus мај 30, 2013 at 12:55

sjajna uprava je nasla donatora sa milion eura da popuni ostatak duga za licencu,to je da znas ako nisi informiasn.A zasto bi ta uprava iz svog dzepa placala igrace koje je dovodio vitez,ili procente koje su odredjivali menadzeri,ajde ti mi navedi razlog zasto.

Reply
marakana мај 29, 2013 at 23:47

mora da se prodaju igraci makar to bila i zvezdina deca koja su tek odigrala sezonu u prvom timu, nema „i jare i pare “ i na zalost ovo je jedino resenje da se dodje do nekih para kako bii moglo da se funkcionise.

Reply
mane мај 29, 2013 at 23:47

Vreme je takvo kakvo je i bolje je uzeti bilo sta para nego da ode za džabe!
Prodati sve sto se moze iz Zvezde i uzeti nesto sice pa dovesti Petra Bojica iz Napredka Krucevac,Uros Đurđevic(rad),Golman iz Ofk Beograd i uz ove sto ne prodamo i omladince Zvezde napraviti tim pa kako nam bude.

Reply
Bzzz мај 30, 2013 at 00:03

Lukac,Vukovic,Vitas,El Monir,Ninkovic,Bojic,Cavric i Djurdjevic i bog da nas vidi.

Reply
mane мај 30, 2013 at 00:12

Pavlovski iz ofk nije los i jos pogledati po drugoj ligi ima telentovani klinaca koji ne mogu doci so izrazaja od menadžera ovih Zvezdinih propalih fudbalera

Reply
Bzzz мај 30, 2013 at 00:19

Ali nekako mi je mnogo mrsav.

Reply
mane мај 30, 2013 at 00:24

Utovicemo ga ako ne za ovu jesen za sledecu je spreman A talenat ma

Bzzz мај 30, 2013 at 01:19

A ako bi moglo uz te igrace bilo bi lepo videti i Acu Kovacevica,Lukac ce u vojvodinu a sad odem na zurnalov sajt kad tamo Djurdjevicev intervju kako bi voleo da igra za partizan a takav nam ne treba.Pogresio sam sto sam ga napisao,u tom slucaju neka dodje Popaj ili Despotovic ili da zadrzimo Daudu.Mislim da su najvise realni Vukovic(slobodan igrac),Cavric i Bojic i mislim da postoje sanse za Ninkovica i El Monira.

Reply
psihodelija мај 29, 2013 at 23:47

dovedite vujadinovica iz sturma, opasan igrac…

Reply
Vuco мај 29, 2013 at 23:37

Kukali ste da smo imali najgoru odbranu u istoriji zvezde a i statisticki skoro tacno a sada kad idu igraci iz te odbrane opet kukate. Jedan li adi je kostao 250000 a izmislio je fudbal za ove nase stopere i ponovo pronaci takvog samo normalnog a tu su jos vukovic i rajkovic pa uzeti bar jednog.

Reply
Petar мај 29, 2013 at 23:36

Znaci strasno! Prica o omladinskoj skoli padaju u vodi .Taman kad treba da odigra sezonu i bude nosilac odbrane ni ga prodajemo.Dajemo mu sezonu za da se kali i onda ga prodamo za smijesnu sumu od 1.5 miliona. Pa sto ne gledaju da prodaju Bajkovica ili Kasalicu. Ne znam cemu ovo vodi :facepalm: :

Reply
aston мај 29, 2013 at 23:42

A kome da prodaju, nadji ponudi i Mudriskog u paketu. dali ti stvarno mislis da za nekog je tako lako uzeti milione. Pa dali ti znas sta moze da se kupi fudbalera ili kakav fudbaler u Africi za 1,5 miliona, znas kakva polutka u brazilu za te pare moze da se pazari. Pa 1,5 miliona su jako velike pare kad nemas ni za plate ljudima. Razmisli te malo

Reply
raul мај 29, 2013 at 23:35

MILOSA JOSIMOVA IZ D.SREMA PODHITNO U ZVEZDUMEKSTRA IGRAC ZA MALE PARE,AUZ TO,DECKO JE VELIKI ZVEZDAS!!!!

Reply
qwer мај 29, 2013 at 23:32

E sad il Spajic il kvalifikacije za evropsku ligu 🙂 prije bi kvalifikacije izabrao…

Reply
aston мај 29, 2013 at 23:32

Nemojte samo da pljujete, kad je za Lazovica nudjeno 4 miliona, pojedicima i onoj upravi zinulo za pare malo malo, a evo ga sad decko ukrstio ligamente sad cemo dobiti ko za spaica i da pevamo, i ostao duze od svih i sta nista nismo uradili sa njim..

Reply
INĐIJA мај 29, 2013 at 23:31

20 bre godina ima, kako ih nije sramota…. tu je vec skoro deceniju i prakticno nista nije stigao da pokaze!

Reply
Рајко мај 29, 2013 at 23:26

Па да ли је могуће? Људи, Спајић вреди много више, могли су да узму лепе паре а не само 1,2 милиона.
Опет се наставља традиција продаје ЗВЕЗДИНЕ деце. Докле више!

Reply
Uros мај 29, 2013 at 23:29

Svaka cast za komentar, slazem se u potpunosti,

Reply
На северу од 1982. мај 30, 2013 at 00:20

Да он вреди више. Али као играч Звезде на жалост не вреди толико. То су два различита појма, Сви знају да смо у були и да не требају да нам нуде велике паре, да морамо и мало да прихватимо да би постојали.

Reply
VLAJKO^^ мај 30, 2013 at 00:21

Pa nemoze da se za njega da 10m kad je odigrao 20 tekmi.

Reply
Larionov Fetisov Makarov Krutov Kasatonov мај 29, 2013 at 23:23

odlican posao

Reply
zoran мај 29, 2013 at 23:20

Ima mnogo nelogicnih poteza u nasoj Zvezdi ali kao da se ne zelimo nauciti pameti nego I dalje radimo isto kao I sve predhodne uprave pa I ova ja bih voleo da neko od njih malo procita ove nase komentare pa mozda nesto I uvide bar koliko grese,, kao prvo pravi se ista greska kao kod Lukica pustice se 3-4 igraca bez eura obestecenja a proda se klinac od dvadeset godina za saku para, Gospodo moja draga I sportski direktori I zamenici ima vas koliko hoces neznam od kud plate tolike za vas I od kude se nakotiste toliki?? Nesme se dozvoliti da vam igrac ode kao Slobodan bez ikakvog obestecenja , primer ; Igrecu kojem istice ugovor a ne recuna se na njega vise to on naravno nemora da zna se produzi ugovor isti ili malo bolji a onda gospodin sportski direktor ili vec ko je od vas zaduzen za te stvari krece u akciju pronalaska kluba za istog ili je vec spremio teren za to I naravno nemozes ga prodati za koliko ti hoces ali uzmi koliko daju da bar namiri se minus koji nastao tokom boravka istog igraca za njegove plate itd, znaci cirka 200-600 hiljada eura I tako ne ostavljas minus a igrac ti ne odlazi za zabaka, Mikic , Kadu , Petkovic I neznam ko je cetvrti , za njih cetvoricu ste mogli namaknuti milinoce tako to rade iskusni menadzeri , zadovoljan igrac imace platu redovu a dobro I klubu namirio je sto je za plate davao dok je igrac bio tu nije se zaradilo ali nije ni minus ostao , ovako uvek ostaju minusi , I Lukic je napravio tu gresku otpustili su 6-9 igraca za djabaka a doveli 11 igraca koji su morali platit a nisu imali priliva I eto minusa koliko hoces….. Ja ga malo oduzi ali sam toliko besan ovih dana na celu situaciju , nemojte da nam mazete vise oci sa glupostima nismo mi ovce DOSTA JE BILO , dali se tako ponasate u svojim firmama?????

Reply
nebo мај 29, 2013 at 23:18

Ostali smo bez odbrane,Spajic,Petkovic i Mikic vec otisli ima nagovestaja da ce i Mladenovic da ode,iskreno receno kakva nam je bila odbrana ove sezone ,gora ne moze biti,moji pikovi su Vitas ,Vukovic EL Monir i Vesovic bi bilo dobro da cine odbranu sledece sezone..

Reply
@nebo мај 29, 2013 at 23:44

Eh kad bi takva bila odbrana,to bi bilo to,ali…

Reply
Tuđman Franja Doživotna мај 29, 2013 at 23:47

Vitas…sta reci

Reply
anonimus мај 30, 2013 at 12:45

Vesovic??????????Mikic????? to je razlog zasto kad god imamo vaznu utakmicu mi podbacimo,dokle forsirati igrace na pozicijama koje ne igraju i koje nemogu da pokriju…..Vesovic nije bek i nikada necce biti,a ni Mikic nije stoper,,,,

Reply
TATA FCRS мај 29, 2013 at 23:18

Spajic j prodat,jer nam gori za kes….a sve ostale igrace koji imaju ne povoljan ugovor po klub …..pokusace da ih prodaju….i treba!Znam nemamo trenutno neke klince ,jer najbolji su otisli…ali ja bi u vatru ubacio malog Luku Jovica…Grujica ….pa da vidis.I par dobrih poajacanja… i da se bore do koske!

Reply
007 мај 29, 2013 at 23:16

A jel spominju genijalci neka pojačanja?A da nisu neki El Muniri koji su odigrali tri dobre tekme u našoj mrtvoj ligi?

Reply
LAKI мај 29, 2013 at 23:14

I jos nesto sad je vec evidentno da idu:Spajic,Petkovic,Garido,Dauda,Mudrinski,Cadu
Verujem da idu i Mladenovic,Milivojevic,Kasalica,Milijas tako da srecno nam sledece sezone
Mogao bi dobar tim da se sastavi od slobodnih igraca,ako im se da dobra plata.

Reply
marko мај 29, 2013 at 23:52

laki dobro je sto smo prodali Spajica za 1,500 000eura jer nam taj novac nephodan za licencu iskreno kao naviijac Zvezde vole bih da prodamo Kasalicu Mudrinskog Mladenovica Milivojevica a sto se tice dolazaka daj boze da dovedemo Ninkovica i Mrdju i jos neka dobra pojacanja

Reply
LAKI мај 30, 2013 at 09:43

Veruj mi da Ninkovic nece doci(ako bude hteo,prvi javljam na sajtu ) 😀
Porodicni prijatelj 😛
i koliko god sad teorije zavere ovo ono,on je nama(meni u burazeru otvoreno rekao da ce doc i oko 32-3 godine,jer on ima vremena za jos jedan dobar ugovor u inostanstvu

Reply
anonimus мај 30, 2013 at 12:39

Ninkovic ce doci u ovom prelaznom roku.Bez ljutnje,mozda znam nesto sto ti ne znas,

Reply
aston мај 29, 2013 at 23:13

Pa ljudi setite se onog Vilotica isto smo ga dizali u vasionu, pa covek ode besplatno u Grashopers, a sta reci za Mikica, Kadua itd…. otici ce bez dinara, na ovom decku zaradismo bar nesto, i jos licencu. S licecom otvaras nadu da jos koji dinar zaradimo. Bez evrope nebi nikog prodo ni za dinar. Bez evrope smo nula

Reply
nebo мај 29, 2013 at 23:20

Taj Vilotic je jedan od najboljih stopera u Svajcarskoj ,zivim u ch tako da pratim njihovu ligu..

Reply
... мај 29, 2013 at 23:44

Taj Vilota je klasa ali jednostavno navukao je gnev navijaca na seba kao i Maksimovic ali velike su greske odricanje od njih. Vilotic je dokazao klasu a i ovaj ce u to nema sumnje. Zivi bili pa videli

Reply
neko мај 29, 2013 at 23:13

ma imamo mikica…sta ce nam decko od 20 god….a u evropi prvo kolo necemo proci….

Reply
Aleksandar-MKD мај 29, 2013 at 23:12

Nek ti je sa SRECOM Urose!
Situacija je takva kakva je 😥 .
Nadam se da uprava zna sta radi i da vise necemo mlade da prodajemo za 1 do 2 milke.

Reply
LAKI мај 29, 2013 at 23:12

Dovesti Rajkovica(besplatan)Kacara(besplatan) i Gaja (besplatan) i mislim da bi mogao neki tim da se skocka 😛
Sigurno i Stojadin ima neki pik u rukavu

Reply
NSCZ мај 29, 2013 at 23:35

Samo ne znam kao su ti Rajkovic i Kacar besplatni?

Reply
LAKI мај 30, 2013 at 09:47

Za kacara sam se zaj ebao,ali rajkovicu istice uguvor za koji dan 😛
I GAJ je slobodan 😛

Reply
MILAN KG мај 29, 2013 at 23:03

cutite i ovo su dobre pare sobzirom da smo propali u svakom smislu, treba pametno uloziti.

Reply
INĐIJA мај 29, 2013 at 23:10

takvim razmisljanjem cemo ostati bez igraca pa ce ti biti dobro kad neko kupi kartu za utakmicu. NISTA ovo ne valja, jer kvalifikacije necemo proci, a prodali smo igraca cija nam pozicija najvise SKRIPI, a za par godina bi otisao za vece pare! Kad je vec bilo hitno zbog licence, nisu morali njega da prodaju, pa jos za ovu bedu!!!

Reply
atza87 мај 29, 2013 at 23:13

Otkud znas da bi otisao za vece pare? Tako pricate godinama za pojedine igrace. Ako tupkas u isto mesto godinama, ni cena ne moze da raste. A kada vise ne znas ni kome si duzan onda prodajes sta se prodati moze i koristis novac od toga. Po tebi bi bolje bilo da su uzeli kredit za isplatu dugova jel?

Reply
INĐIJA мај 29, 2013 at 23:19

Porasla bi pa makar za par stotina hiljada. Trebali su i morali su da prodaju nekog drugog, ne spajica…PONAVLJAM…odbrana nam skripi, a znas valjda sta decko igra

Reply
delija Mp мај 30, 2013 at 07:17

Alo bre,kako ti nije jasno da proslu polusezonu nismo imali ni jednu ponudu.Ne znam ni kada smo poslednji put prodali nekog igraca.Za vecinu igraca necemo da dobijemo ni dinar(Mikic,Kadu,Petkovic,Milijas…).To je jednina ponuda koja je stigla i prihvacena je zato sto nemamo drugog izbora.
Ljudi realno,Partizan je za nas klasa sto se tice podmaladka.Markovic,Mitrovic,Jojic,Zivkovic,Brasanac..I da prodaju 5 igraca,opet ce biti bolji od ostalih u Srbiji.

Kiklop мај 29, 2013 at 23:03

O boze!

Reply
INĐIJA мај 29, 2013 at 23:02

Moj komentar je da nije imao vremena da bilo sta pokaze u Zvezdi i da opet pustamo igrace za milion, milion ipo, a komsije za 5-6 miliona. Ne svidja mi se ovo i da gospoda stvarno hoce licencu odvojili bi od svojih usta, a ne da prodaju mladog fudbalera za sicu! Suma sumarum prodali smo jedan potencijal za brukanje u KVALIFIKACIJAMA!

Reply
Mani мај 29, 2013 at 23:05

Tacno tako…

Reply
dexy122 мај 29, 2013 at 23:00

Jao boze. Valjda znaju sta rade.

Reply
Collonelo мај 30, 2013 at 00:39

Tesko da neko u upravi zna sta radi…

Reply
БруталноРеалан мај 29, 2013 at 22:57

29.05.1991. – 29.05.2013.

Reply
INĐIJA мај 29, 2013 at 23:00

Dokle vise?

Reply
БруталноРеалан мај 29, 2013 at 23:10

Само паралела, поређење ортак .

Reply
aston мај 29, 2013 at 22:53

Nemojte da bauljate svasta, da ne obezbede licecu sta bi tek tad pisali. Sem italijaskih klubova i Malage ni jedan tim nije neprelazan kao Bordo, ove godine svi ostali timovi su realni koliko toliko koji idu u kvalifikacije. E da je vise spajica pa da se zivne malo sa kintom. Skockace se tim donekle, ni ovaj sto smo imali nije bio nesto. Pa bas nema za cim da se zali.

Reply
Mani мај 29, 2013 at 23:08

Nadajmo se da ce biti tako… Svake godine ga kockaju a nikako da ga skockaju! Ako ne bude spoj mladih i iskusnih starijih plus nekoliko kvalitetnih stranaca nemamo se cemu nadati.

Reply
Kastro мај 29, 2013 at 22:52

Nije mi samo jasno sto ga pustaju ovako jeftino. Ako su komsija za Stefana Savica dobile oko 8 miliona, a mi za Spajica samo 1,5 onda tu nesto ne stima, pa Mamic bi ga utrpao bar za 3 miliona. Usvakom slucaju srecno u daljoj karijeri

Reply
atza87 мај 29, 2013 at 23:16

Pa ekipa tog Mamica igra Evropu svake godine, Partizan je igrao LS pa je prodao Savica. A nama Sloboda drzi cas fudbala pa je dobro i da prodamo za 1,5 miliona.. Kada bi prodali jos 2-3 za tu sumu mi bi smo jos i pevali..

Reply
dexy122 мај 29, 2013 at 23:23

Tacno tako. Partizan stalno osvaja titule i igra ligu evrope. Sakriva prljav ves ispod tepiha. Isto i Mamic sa Dinamom, sem sto oni igraju ligu sampiona stalno. Zato prodaju jos skuplje igrace. A to su svi igraci slicnih kvaliteta i potencijala. Bilo Zvezda, bilo Partizan, bilo Dinamo.

Reply
... мај 30, 2013 at 10:28

Nismo ni 1,5…Nama ide 1,2 kada se sve izracuna.Menazderi ovo,ono. :facepalm:

Reply
marko bl мај 29, 2013 at 22:51

dovedite lukovica ili stepanova vise ce da znaci od njega jer on jos mora da stekne iskustvo za titulu..sretno urose..

Reply
lpool мај 29, 2013 at 22:49

NNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
A mislio sam da ce biti novi Vidic :(((((((((((((((((((((((((((

Reply
aca nis мај 29, 2013 at 23:02

Ne lupaj, on uopste ne igra kao vidic

Reply
lpool мај 29, 2013 at 23:36

Auuu bre ljudi ! Mislio sam da ce biti novi Vidic u smislu kapitena i centralne figure u timu ne po performansama !

Reply
aca nis мај 30, 2013 at 23:11

Onda ok izvini

Reply
aston мај 29, 2013 at 23:04

mislili smo i za Vilotica da ce biti Vidic, pa covek ode bez kopejke. A sta da kazes za Mikica, Kadua oticice bez dinara, od ovog bar neke vajde.

Reply
aca nis мај 29, 2013 at 23:08

Nije takav tip igraca, to sam mislio. On je vise kao vilotic, mekan, ali dobar tehnicar, iznosi lepo loptu a vidic je klasican razbijac, igrac za markaciju i skok

Reply
Aleksandar мај 29, 2013 at 22:33

Pametno, prodati igraca koji bi nam pored sigurne odbrane doneo i veliki novac da bi obezbedili ucesce za evropu (za koji tek sad nemamo ekipu)

Totalno nelogican potez i ovaj potez uprave sve govori.. Racunaju na omladinu u kur**

Reply
Ljuta Krajina... мај 29, 2013 at 22:46

Prijatelju, situacija je takva – kakva je! Zvezda mora igrati Evropu, to je jedini nacin da brzo docemo do priliva finansija (nazalost nemam neku senzaciju od igraca pa da ga tuknemo za 30 miliona). Mada strasno zvuci da kapiten svih mladjih generacija, klasicna 5-ica u odbrani i temelj ekipe ode nakon jedne sezone i nekih 20-ak utakmica….Tako je – kako je.

Reply
Aleksandar мај 29, 2013 at 22:56

Brate prodat je za pislj*** sumu..
Ovde se uopste ne vodi evropa i pitanje nego kvalifikacije za mizernu LE.

Reply
Ljuta Krajina... мај 29, 2013 at 22:59

Slazem se jarane da je mizerna suma, ja bi volio da je on odigrao 300 tekmi za kub i u svojoj 25-6 da je otisao za 20 miliona. Da bi dosao do Evrope, moras proci kvalifikacije za LE, tako da to nam je od primarne vaznosti.

Reply
Kojke мај 29, 2013 at 22:32

Spajic je jednu sezonu prssedeo na klupi i jednu odigrao zabelezivsi 19 nastupa i prodat. Treba sto vise forsirati pojedine igrace iz nase skole i pokusati sto vise zadrzati a onda ostvariti prodaju dosta vecu od ovoga sto klub dobija za Spajica. Li opet sa druge strane klub je primoran da svoje bisere prodaje…Sve najbolje u daljoj karijeri!
Sto se tice prelaznog roka,najvise bi voleo videti levu stranu terena sa El Monirom i Filipom Kostice,kakav bi to tandem bio…. Takodje tu je Ninkovic i ne znam kakve su mogucnosti oko Danijela Aleksica ali mislim da bi on bio doktor za nasu ligu,kao sto je i bio sa 18 godina.

Reply
ЦЗХН мај 29, 2013 at 22:30

Па овако би свака баба завршила лиценцу…продати и оно талената што је остало.Мислио сам да ће да буде капитен и ослонац још пар год.

Reply
INĐIJA мај 29, 2013 at 23:04

Ocu i ja da radim u upravi !!!
Bruka koga su nasli da prodaju! Nista se meni ovo ne svidja….

Reply
Realan82 мај 29, 2013 at 22:28

Sve najbolje u nastavku karijere.

Reply
Zvezdas Ivanjica Guerrini мај 29, 2013 at 22:16

Jbg…Nadao sam se da ce nam on biti stub odbrane ove sezone,ali eto,ova situacija je takva da smo morali da ga prodamo…Sada moramo da dovedemo barem dva stopera+jedan omladinac+Pantic(ili jos jedan omladinac)…Izgleda da ce veeelike promene pretrpeti ovaj tim…

Reply
anonimus мај 30, 2013 at 12:35

tog pantica treba vratiti radu da ne bruka nas klub.

Reply
neshha мај 29, 2013 at 22:15

Hocu li doziveti samo jos jedan dan sa lepim vestima iz Zvezde???Prvo Mudrinski,sad ovo. 🙁 🙁 🙁

Reply

Leave a Comment