Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Тимска победа црвено-белих за предност у полуфиналној серији (ВИДЕО)

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет су у петак увече пред пуним трибинама добро познате хале “Александар Николић” успели да савладају екипу Меге резултатом 103:73 и тако поведу у полуфиналној серији АБА лиге.

Подршка са трибина нити у једном моменту није мањкала. Таква атмосфера додатно је допринела сјајном тријумфу наших кошаркаша, који су читаву утакмицу одиграли на високом нивоу и тако оставили противника без било каквих шанси за победу.

Изабраници тренера Јаниса Сферопулоса су на прави начин искористили 11 дана паузе, вредно радили и спремали се за предстојеће утакмице и изазове. Ношени подршком са трибина доминирали су током читавог дуела, а “потврда” у виду статистике је стигла одмах по завршетку дуела – чак пет наших играча остварило је индекс корисности 15 (Томпкинс, Боломбој, Недовић, Гедраитис и Јаго), док се свих 12 играча који су се у петак нашли у саставу КК Црвена звезда уписало у листу стрелаца.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KK Crvena zvezda Meridianbet (@crvenazvezdakk)

Поентерски су најрасположенији били Рокас Гедраитис и Немања Недовић са по 13 поена, два поена мање уписао је Треј Томпкинс, док су Милош Теодосић и Јаго имали по 10 поена и по пет асистенција.

Никола Топић се у тим вратио у другој утакмици четвртфиналне серије против Студентског центра, а у петак је против Меге имао запажен учинак од осам поена, шест асистенција и четири скока.

Све поене КК Црвена звезда Меридианбет у првој полуфиналној утакмици АБА лиге против Меге можете погледати у приложеном видеу.

Звездаши, хвала вам на неизмерној подршци – још једном смо показали да смо права црвено-бела породица!

The post Тимска победа црвено-белих за предност у полуфиналној серији (ВИДЕО) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment