Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Конференција пред Доњи Срем

Jovanović i Janković

Данас је у 12 часова на Маракани одржана редовна конференција за медије, пред утакмицу 10. кола Јелен Суперлиге, у којој ће нашу екипу угостити Доњи Срем.Пред медије изашли су шеф стручног штаба Александар Јанковић и првотимац Милан Јовановић.

За почетак, Јанковић је изнео своја очекивања: „Још једно гостовање, једно од бројних у низу, али улазимо мирнији у календарски завршетак сезоне. Ово је битна утакмица за нас јер се налазимо у узлазној путањи. Што се тиче здравственог билтена једино је Лазовић ван строја и даље, остали су здрави и мотивисани, чак се и Каду вратио тренинзима са лоптом и очекујемо га ускоро у пуном тренажном процесу.“
Јовановић: „Играмо против искусне екипе, која је већ дужи период на окупу и има искусног тренера. Међутим, ако дамо све од, себе не сумњам у победу.

Јанковић и Јовановић су затим одговорили на питање шта мисле о екипи Доњег Срема, као и о њиховој игри.

Нећу никога да издвајам, иако постоје играчи који дају већи допринос. Имао сам прилике да Доњи Срем гледам уживо против Партизана, игром случаја. Али, тада нисам био тренер Звезде. Добро су вођени и делују компактно на терену. Доњи Срем је имао добар почетак, налазе на комфорној позицији на табели и сада су растерећени и пуни самопоуздања. Због разних примера из прошлости, никога не потцењујемо. Сваки бод нам је златан. Њихов адут је у томе што су компактни.“- рекао је Јанковић, а Јовановић додао: „ Имају искусног тренера и дуго су на окупу. Свакако да позива на опрез то што сви имају мотив против нас, али мислим да од нас, фаворита, све и зависи.

Уследило је питање за Бајковића, да ли ће сутра бранити, и у каквој је форми, на шта је шеф кратко одговорио: „Ваша констатација је да је Бајковић ван форме. Ми смо разговарали и он ће бранити сутра, враћа се на гол.

Тренинг првотимаца је заказан данас за 16 часова, након чега ће се црвено-бели упутити ка Новом Саду.

Конференцији присуствовао: Борис М.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Шта очекујете од утакмице са Доњим Сремом?

Повезане вести

27 comments

Rema окт 26, 2012 at 20:41

Bajkovic je pijandura i pusi ko Turcin. S obzirom da zivi na Vozdovcu, svakodnevno izlazi po ceo dan po lokalnim kaficima, cak ne znam ni kako stigne da ode na trening. O muvanju i je.avanju devojaka, pa cak i maloletnih, da ne pricam. Desavalo se da ne stignem ni jednu tursku kafu da popijem dok on stuce litar piva, dakle dve krigle. Moze on da bude najveci Zvezdas na svetu, ali mu nije mesto u bilo kom profesionalnom timu, a pogotovo ne u Zvezdi. Voleo bih da potvrdi svako ko je imao cast da ovo vidi svojim ocima, cisto da ne bude da iznosim neistine.

Reply
cincar окт 26, 2012 at 18:41

Ne razumem trenera Jankovica. Vesic je na prosloj utakmici branio perffektno i zasto sada brani Bajkovic koji je dugo van forme? Mladenovic je najstandardniji u timu a ucinak je nula. U napadu ga nema a u odbrani prolaze pored njega kao pored bandere. Znaci igra lose da losije ne moze da bude. On se ne povredjuje, nema zute kartone, ali bas ga briga. Zasto ne stavi nekog ddrugog, bio desnjak ilii levak, koji moze da bude samo bolji, plosto gori ne moze da bude. Ili imaju ugovor sa menadzerom da mora biti u ekipi.

Reply
Cira окт 26, 2012 at 20:14

Ni meni mnoge stvari nisu jasne,a nadleznima ce biti jasnije kada izgubimo i ove godine titulu

Reply
Cira окт 26, 2012 at 17:32

Ocekujem sutra sigurnu,laganu pobedu naseg tima,mislim poslednju laganu u nizu….mada struka kaze da posle ulazi u mirniju zavrsnicu,ja bih rekao da ulazimo u paklenu zavrsnicu,gde ce se resavati sudbina ser Aleksa Jankovica…ja sam ubedjen da Crvena Zvezda mora,,ali mora imati mnogo boljeg trenera i strepim da posle jos jednog kiksa ne bude kasno za bilo kakve promene.Ne znam sta se desilo sa trenerskom skolom koju smo imali i sa njom se ponosili u svetu….svi kompletno su zastareli,zarobljeni u igri koja se vise ne igra nigde u svetu.Mi bi hteli da igramo fudbal,a da ne trcimo,ili ako vec trcimo da to bude sporo…polako…na tenane.Pogledajte prosecne evropske ekipe- dvoje-troje znaju ostali brzo trce.Kod nas svi sve znaju(a pojma nemaju) samo da ne trce.Nekada su u nasu Crvenu Zvezdu dolazile vedete,oformljeni iskusni igraci,koji su znali fudbal vise od trenera,a sada dolaze u Zvezdu tek da uce,a ruku na srce nemaju ni od koga..

Reply
Zx80 окт 26, 2012 at 17:22

Ne znam da li je Bajko u padu forme ili ne, ono sto znam i sto sam video svojim ocima je da nas je prosto unakazio protiv Bordoa i sto je mozda jos i gore protiv Spartaka, gde je kriv za sva 3 gola.

Reply
Chinez окт 26, 2012 at 18:19

Protiv Bordoa nas je unakazio Maksimovic, a protiv Spartaka smo imali kolektivno unakazavanje…

Reply
mczv окт 26, 2012 at 16:05

Bojim se da nam se sutra ne pise dobro,Srem se mahom oslanja na kontre,posle gresaka protivnika,a na dimitrijevic ce pogresiti barem jedno 10 puta

Reply
VESICU ODLAZI! окт 26, 2012 at 14:28

Tako je Miljane!I ja sam misljenja da je Bajko ipak sigurniji jer je pre svega mnogo iskusniji golman i da u derbiju treba da brani.Kira je talenat ali videli smo da zna da napravi naivan propust koji nas sada nije kostao ali zamisli da je ono uradio pri neresenom rezultatu?!Njemu treba davati sansu protiv laksih rivala i pre svega na Mari dok ne stekne rutinu.Cak me je Vesic pozitivno iznenadio,to moram reci.Super je to,sad znamo da decko nije tek tako u nasem klubu.Sutra ocekujem da dobijemo sa dva razlike,ako moze bez primljenog gola.Vesicu i Lukicu sikter iz nase toliko obozavane Zvezde!

Reply
Breee окт 26, 2012 at 15:45

Uspeh je 10% talenta 90% rada…

Reply
Chinez окт 26, 2012 at 14:21

Kadu rom…. 😀

Reply
veliki pravi zvezdas окт 26, 2012 at 14:18

Evo ti sastav treneru Crvene Zvezde za mec protiv Donjeg Srema Bajkovic ,Vesovic ,Pantic ,Jovanovic ,Mladenovic ,Savicevic ,Milijas ,Milivojevic ,Milunovic ,Asamoa i Mudrinski 😀

Reply
Chinez окт 26, 2012 at 14:21

Svi bi voleli, al znamo da je nemoguce… :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Reply
dexa7 окт 26, 2012 at 15:15

Decko, da li se ti sprdas.Pogledaj na sta ti recenice lice crni druze :facepalm: Jesi li mogao fino napisati „Saletu“ nego „treneru Crvene Zvezde“.I svaki post ti je takav.

Reply
Chinez окт 26, 2012 at 15:31

Imidz! 😀

Reply
Miljan окт 26, 2012 at 14:16

Citam ovo za Bajkovica dal ce braniti…. Kada smo igrali protiv Hajduka nisam hteo da komentarisem za golmana nego sam pustio one Bajkove pljuvace da vidim sta oni imaju da kazu. Jel vi mislite i dalje da je Kirovski bolji od Bajka i ako je Bajko u padu forme?
Jel je bolji golman onaj koji na prvoj utakmici primi dva gola tako sto su ga protivnicki igraci izvrtili kao bebu i na drugoj utakmici dobije crveni karton tako sto prvi zuti dobije sto se ku*ci a drugi sto izlece u prazno na loptu visine pojasa! Jel je to dobar golman?
Jel Bajko koji nije primio gol na poslednja tri derbija, brani zicere Lazevskom, Ilijevu, branio suteve Obranijaku, branio dva penala Omoniji i ko zna koliko zicera ovim nasim Š timovima treba da bude zamena ovom cudu sto sam gledao na poslednje dve utakmice?
Ja mislim da ne bi trebao.
LUDI BAJKO prvi golman nase ZVEZDE!!! 😛

Reply
Chinez окт 26, 2012 at 14:20

Po mom skromnom misljenu Bajkovic je prvi golman, drugi je Vesic, treci Kirovski.
Za Dmitrovica ne znam nista nisam ga gledao.

Reply
Diablo окт 26, 2012 at 14:29

Kako ljudi brzo menjaju mislenje Vesica ste terali i rekli da je u zvezdi zbog menadzera a sad drugi golman.Kirosvki treba da dobije jos prilika i pokazace da je mnogo bolji od bajka, dmitrovic drugi golman decko je ogroman talenat

Reply
Chinez окт 26, 2012 at 15:06

Ja terao Vesica?
Pa ja ceo zivot pricam kako je on jedini golmanski gradjen, ja sam ga pravdao za onaj crveni karton. Kad su ga svi pljuvali ja sam pricao da mi se svidja kako brani.
Mozda vi znate koji je njegov menadze, ja nemam pojma, ali tog moka sam gledao i na pripremama na Zlatiboru i svidja mi se kako brani.
Ja misljenje nikad ne menja, cak i kad ima potrebe, ja sam tvrdoglav i tako ti je to i to ti je tako… 😀

Reply
Savke окт 26, 2012 at 15:56

Upravo tako Diablo. Vesic poslednja opcija! Decko napravio 3 parade, digoste ga u nebesa, polaaako bre. Kira za klasu bolji i od njega i od Bajka. Dmitrovic talenat ogroman, ne bi ga Sale toliko zeleo u prvom timu da nije. Bajko da transfer, PRVI Kira, DRUGI Dmitrovic, TRECI Vesic!

Reply
Chinez окт 26, 2012 at 17:09

Videcemo te posle jos par Kirinih utakmica… 💡 💡 💡 💡

skarlet окт 26, 2012 at 23:20

zna se ko ima kakvog menadzera u zvezdi i ko sve igra a ne zasluzuje , vesic je sve radom postigao u zivotu niko ga nikad nigde nije forsirao preko drugih to ce mu se isplatiti videcete !!!

Reply
Igor окт 26, 2012 at 17:51

Jel pricas o onom Bajku zbog kojeg smo ispali protiv Bordoa?

Reply
BorisGl окт 26, 2012 at 13:52

Koliko je karta za istok?!

Reply
Levi Brisac окт 26, 2012 at 13:55

400 rsd.

Reply
SRBB окт 26, 2012 at 13:17

http://kkcrvenazvezda.rs/index.php/article/debituju-milovanovic-i-smiljanic
Како бих волео да се добро наметну тренеру..

Reply
Savke окт 26, 2012 at 13:13

dr Mendes Cadu is back !!!!!

Reply
M.V.P окт 26, 2012 at 14:00

uff kad se vrati, kakve ce lopte dobijati Mudriii 😀

Reply

Leave a Comment