Moja Crvena Zvezda
Фудбал

Миливојевић : „Не размишљамо о умору“

Лука Миливојевић фото : „crvenazvezdafk.com“

Приметно је и да везни ред црвено-белих из меча у меч функционише све боље и боље. Заслужан за то итекако је и Лука Миливојевић, сјајни везиста који у последње време игра одлично.

– Требало нам је мало времена да се уиграмо и упознамо на терену. Код претходног шефа имао сам офанзивнију улогу, док сам сада доста сконцентрисан на дефанзиву. Мислим да ми нова позиција више одговара, и можда у томе лежи разлог бољих игара – објашњава Звездина „деветнаестица“.

Као и Филип Касалица и Лука не размишља о жестоком ритму утакмица и физичком напору.

– Умор? Не знам да ли смо уморни или нисмо и не размишљамо искрено о томе. Ми смо играчи Црвене звезде, морамо у свим мечевима да побеђујемо, оправдање не постоји. Срећан сам што смо после пораза у Суботици, показали праву реакцију, подигли форму и забележили две победе. Уверен сам да ћемо и у Новом Саду у суботу уколико будемо максимално сконцентрисани и мотивисани уписати нови тријумф – закључио је Лука Миливојевић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Какво је Ваше мишљење о овој теми?

Повезане вести

21 comments

cira феб 3, 2013 at 18:53

luka milivojevic najbolji iz zvezde

Reply
veliki pravi zvezdas окт 26, 2012 at 13:39

Ne treba da vam bude na pomisli umor Milivojevicu ,vi Milivojevicu na sredini terena morate da budete jos creativniji i da recete odbranbenim igracima da manje vracaju golmanu Crvene Zvezde loptu sto vise prema napadu i da se igra presing na protivnicke odbrane na suparnickoj polovini terena

Reply
Milivojevic Luka окт 26, 2012 at 13:57

U redu, kako Vi kazete!

Reply
Igor окт 26, 2012 at 11:46

Odbrana: Jovanovic – Maksa – Pantic – Mikic
A Mladenovic na klupu ❗

Reply
Chinez окт 26, 2012 at 00:54

Standardna ekipa da bude:
Nebitno ko od golmana, ja se ne mogu odluciti ni za jednog.
Odbrana: Mikic, Pantic, Jovanovic, Mladenovic.
Sredina: Milivojevic, Milijas i novi kreativac.
Napad Milunovic, Kasalica, Mudrinski.
Prodati, Maksimovica, Mijailovica, Lazovica, Dimitrijevica. Ako je moguce prodati i Nenadica, Mirica i Asamou, ako nije moguce raskinutu ugovor.
Dovesti par pojacanja. A za igrace koji popunjavaju broj korisiti. Stojkovica, Krnetu, Spajica, Savicevica, Djurickovica, Cikica, Simica, Ozegovica, Babalja, Vesovica i mozda Dimitrijevica ako ga ne prodamo.

Reply
marko bl окт 26, 2012 at 02:00

lose razmisljas..lose jako

Reply
Ashaman окт 26, 2012 at 09:51

ti sa takvom politikom ni na menadzeru ne bi nista uradio :facepalm:

Reply
Cira окт 25, 2012 at 22:36

otpisani101 svidelo se to nama ili ne od bledog partizana i smesnog Vermezovica stvorena je ekipa koja ima igru i igrom lomi svakog protivnika u JSL Jasno je da su za evropu preslabi,ali koliko sam video i tu igraju skoro ravnopravno sa svojim protivnicima.Bio bih mnogo spokojniji da nam je na derbiju na klupi R.P.ali na moju zalost nije…Partizan igra bas onako kako nama ne odgovara brzo,sa puno trcanja,visoki presing i stalni presing na loptu,igraci im stoje uz protivnicke i odmah disu za vrat prilikom prijema,tako time razbijaju i pomisao neke kombinatorike protivnika.Igracki su slabiji od nas,ali takticki i po trcanju i zalaganju kompletnih timova imaju prednost.
Nasa sansa su prekidi,njihova brzina…odbrane su nam podjednako nesigurne,pa…videcemo -ser Aleksa Jankovica

Reply
SRBB окт 26, 2012 at 11:44

За време Муслина и годинама пре , нападали су нас у сваком дербију, често имали и више од игре, али ми смо скоро увек побеђивали ! Дерби се разликује од свих утакмица.
Јесте да немамо игру сада, али можемо много са овом екипом и тренером !

Reply
otpisani101 окт 25, 2012 at 21:34

zasto negativne ocene?…pa zar se inter nije obrukao?,pa ovakav partizan jedva dobio…pa mi smo sem borce protiv svakog igrali defanzivno…ne ove negativne daju lukic i jankovic-garant…

Reply
marko bl окт 25, 2012 at 21:30

kakav umor..ne razumem ovakve izjave..

Reply
Luka окт 26, 2012 at 00:23

ni ja takodje,a treniram fudbal ceo zivot. za 48h sati bi se oporavili da su isli bosi preko Prokletija,a o utakmicama poput ovih iz nase lige da ne pricam.

Reply
otpisani101 окт 25, 2012 at 20:41

ne mogu da gledam sramotu intera…eeeeeee zvezdo,branis se protiv radnicki nis…strasno…

Reply
Bzzz окт 25, 2012 at 21:06

INTEResantan mec.

Reply
mojo окт 25, 2012 at 21:37

evo mene na INTERnetu , doso malo da procitam vesti, komentare i tako 😆

Reply
Laki окт 25, 2012 at 23:54

Ovi grobari su bas neki sprINTERi….

Reply
Chinez окт 25, 2012 at 20:19

Treba napraviti sistem. treba sacuvati znacajne igrace, ojacati prvi tim i raskinuti ugovore sa igracima koji sluze samo za primanje plate. Te plate treba iskoristiti za stipendije deci u omladinskoj skoli, kojima po stipendijskom ugovoru treba zabraniti saradnju sa menadzerima. Za igrace koji popunjavaju broj na treninzima treba uzeti nase omladince, ali iskljucivo i samo pod uslovom da rskinu ugovore sa menadzerima.
Trener treba da nam ostane Sale Jankovic, u slucaju da dodje do promena u klubu za direktora treba da dovedemo Stojadinovica, ali da ni jedan igrac ne bude u njegovoj menadzerskoj agenciji. Kompledan upravni odbor treba izmeniti, dovesti strucne ljude, ali samo da nam se ne desi situacija da nam se samo predsednik pita, nama predsednik treba da bude sposobniji od saradnika, ali i najodgovorniji i covek koji se u svakom trenutku moze promeniti, a ne da on menja koga oce i kad oce…
E kad napravimo kvalitetan sistem imacemocemu da se nadamo, imamo i sad, imamo kvalitetnu ekipu, ali nemamo sistem koji ce tu ekipu sacuvati i napraviti je boljom…

Reply
CZV окт 25, 2012 at 21:09

Da mi prodamo Bajkovica,i Mirica,da dovedemo Ifeanija,Eliomara,taman ce da se oporavi i Kadu,razmisliti o prodaji Kasalice i povratku Ozegovica sa pozajmice,i niko nam vise ne treba na zimu.

Reply
Laki окт 25, 2012 at 23:56

Aj sad realno da se ne lazemo,ako neko voli ozegovica,to sam ja,ali mislim da vec imamo dovoljno napadaca….lazovic milunovic asamoa babalj kasalica mudrinski cak i vesovic nekad odgira na krilu…

Reply
Laki окт 25, 2012 at 19:58

Kada je izvreteo one na desnoj strani 😀

Reply
era окт 25, 2012 at 19:57

Najbolji igrac trenutno!

Reply

Leave a Comment