Moja Crvena Zvezda
Фудбал

Касалица : „Осећам се одлично“

Филип Касалица фото : „crvenazvezdafk.com“

Одлично расположење након пласмана у осмину финала Купа Србије владало је на јутрошњем тренингу фудбалера Црвене звезде. Они који су поднели највећи терет на јучерашњем мечу у Кули, радили су тренинг опоравка у затвореном, док је остатак тима под надзором Александра Јанковића, тренирао пуном паром на помоћном терену Маракане. Црвено-бели су након репрезентативне паузе забележили максималан учинак у два сусрета, и са истим амбицијама путују у Нови Сад, где ће у суботу снаге одмерити са екипом Доњег Срема. Првотимци Филип Касалица и Лука Миливојевић, слажу се у оцени да их очекује тежак ривал, и да ће бити потребно уложити много труда и жеље како би се савладао Суперлигаш из Пећинаца.

– У две утакмице постигли смо девет голова, што доказује да смо у успону форме. Наредни сусрет је изузетно битан за нас, можда и најважнији у јесењој полусезони. Доњи Срем је у неким мечевима показао колико је озбиљан тим и да могу да се носе са свим противницима. И поред тога, сматрам да смо квалитетнији појединачно и као колектив од њих и верујем у освајање нова три бода – изјавио је Касалица.

Црногорски репрезентативац већ дуже време не успева да се упише у стрелце, још од меча у Крагујевцу против Радничког, али и поред тога, његов допринос на терену у екипи Црвене звезде је немерљив. Фанатично борбени Касалица, један је од играча који у просеку највише претрчи у тиму Александра Јанковића.

– Осећам се физички одлично, нема говора о умору. Што се голова тиче, не оптерећујем се њима, докле год Звезда побеђује. Ту су Мудрински, Милуновић, Милијаш и остали саиграчи, најмање је битно ко ће дати гол. Тако размишљам ја, тако мислимо сви. Уверен сам да ће они поново доћи када буде било најпотребније. Уосталом, и када сам тресао мреже, нисам се оптерећивао листом стрелаца – констатовао је хитроноги нападач.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Какво је Ваше мишљење о овој теми?

Повезане вести

14 comments

veliki pravi zvezdas окт 26, 2012 at 13:26

Ti Kaslica moras da vise trcis manje padaj i davaj sto vise upotrebljive centarsute u kazneni prostor rivala Crvene Zvezde otvaraj se vise ,budi jos vise opasniji po protivnicke odbrane

Reply
Cira окт 25, 2012 at 22:14

Kasalici svaka cast na borbenosti i sto svaku utakmicu izgara do poslednje minute,ali on osim brzine nema nekih vecih igrackih kvaliteta.Apsolutno mu ne odgovara mesto u timu i sistem igre Aleksandra Jankovica

Reply
Dejan Tesic окт 26, 2012 at 10:12

nemas pojma koliko gresis… obavlja extra posao po desnoj strani, namestio je par golova i stalna je pretnja protivnickoj odbrani. a za golove je zaduzen Mudrinski sto obavlja za sad vrlo dobro. ne mogu svi postizati golove i ne mozemo ocekivati od nasih igraca da budu fenomenalni. da su takvi kao sto neku ocekuju pa oni ne bi u zvezdi (ni u srbiji) igrali…

Reply
Cira окт 26, 2012 at 12:17

Ja rekoh da ima brzinu i fanaticno je borben,a te poslove koje ti vidis ja ne vidim,jer je njegov zadatak da pretrci i centrira sto je za njega prava retkost.Ni malo ne dolazi do izrazaja njegov glavni adut BRZINA…Kasalica pokusava nesto sto ne zna…da dribla,da deli lopte i stalno pada i kada je faul i kada nije.Bio bi mnogo bolji kada bi koristio ono sto mu je Bog dao- BRZINU-.

Reply
Chinez окт 25, 2012 at 19:28

Treba raskinuti uvovore sa starijim igracima koji nemaju uticaj na igru. Tu mislim na Nenadica, Mirica i Asamou.
Uticaj na igru nemaju ni Babalj, Savicevic, Spajic, Simic, Cikic, ali njeh treba da ostavimo da popunjavaju broj na treningu i da pricamo kako imamo perspektivne i talentovane igrace, koji ce nekad biti standardni.
Kada bi se ustedela plata od Mirica, Asamoe i Nenadica, ima li bi da dovedemo par talentovanih decaka i da im damo pristojne stipendije, a ne najtalentovaniji decaci da nam prelaze u partizan.

Reply
Chinez окт 25, 2012 at 20:03

Za te pare moze da se ima 30 stipendista u mladjim kategorijama. Pa valjda je znacajnije napraviti podlogu za rezultate, nego drzati igrace od kojih nema nikakve koristi.

Reply
M.V.P окт 25, 2012 at 22:19

Kazi da se salis???

Reply
Zvezda окт 26, 2012 at 12:05

Hahahahahhahaha….sam sebi komentarises….hahahahhaha :mrgreen:
Lupi sebi makar jedan lajk na te gluposti koje si ispisao … ajoooojjjjjjj :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Reply
kastiljo окт 25, 2012 at 22:44

ajde molim te mi kazi po kom je to osnovu i zdravom razumu asamoa star igrac?!decko ima 20-21 godinu…

Reply
Chinez окт 26, 2012 at 00:47

Ima 22 godine, za sedenje na klupi je prestar, a i stranac je, ne treba nam ni za krasni qrac da nam sedi na klupi.

Reply
Mladjen окт 25, 2012 at 19:18

Sve je super! Samo jos da te krene GOL! 🙂

Reply
Chinez окт 25, 2012 at 18:58

Kasalica za 798 minuta dao dva glola i dve asistencije. A Asamoa za 176 minuta dao jedan gol i dve asistencije.
Ja mislim da bi Asamoa trebao da bude standardan, a Kasalica da ga menja.

Reply
Aleksandar окт 25, 2012 at 19:09

Dragan Dzajic u prvih 5 utakmica nije dao toliko golova kao sto je Mudrinski. Ajde da mu oduzmemo zvezdinu zvezdu…

Reply
Chinez окт 25, 2012 at 19:11

Ajde.

Reply

Leave a Comment