Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Митић:“Борбеношћу до победе над Партизаном“

Mihajlo Mitić kapiten OK Crvena zvezda

У београдској хали „Шумице“ данас (недеља 18. март) са почетком од 17:30 часова на програму је први меч полуфиналне серије плеј-офа за одбојкаше. Убедљиви лидер нашег лигашког дела такмичења, екипа Црвене звезде дочекује вечитог ривала у првој борби за велико финале.

Поводом предстојећег дуела, капитен наших одбојкаша Михајло Митић је изјавио:

– Ништа не значи што смо их до сада ове сезоне три пута побеђивали, као ни позиција на табели током шампионата. Дерби је увек специфична утакмица. Они у полуфиналну серију улазе растерећено, док смо ми под одређеном дозом притиска. Међутим, јасно је да требамо да остваримо победу и избегнемо проблеме у наставку серије.

О тренутној форми екипа Митић је изјавио:

– Ми смо током сезоне имали честе осцилације које су у последње време знатно смањене. Исти је случај и са Партизаном који је то показао у Пожаревцу. Морамо у меч ући максимално борбено како бисмо нашли пут до победе. Не очекујем велики број навијача на трибинама, јер се данас игра и кошаркашки дерби. Мора се признати да ми ипак и немамо предност домаћег терена јер тренирамо у хали на МАракани, па се може рећи да су они чак и у предности.

Треба напоменути да се полуфинална серија игра на три добијена меча. Други меч на програму је већ за четири дана. а за 25. март је планиран и трећи сусрет када ће домаћин бити екипа Партизана. Уколико буде потребе, евентуални четврти и пети сусрет на програму су 29. марта и 1. априла.

Повезане вести

Leave a Comment