Moja Crvena Zvezda
Кошарка

Човић одговорио Секулеском: Одакле вам образ да се јавите?

После изјава извршног директора скопског МЗТ-а и критика на рачун Небојше Човића, које су пренели бројни медији, председник КК Црвена звезда осетио је потребу дана све то одговори:

Мене не чуди чуђење господина Секулоског. Мислио сам да неће имати образа да се јави, нарочито после онога што се десило након утакмице између МЗТ-а и Црвене звезде у Скопљу када сам ја и део чланова управе Црвене звезде, у њиховој хали, био физички нападнут. Срећа, па смо још способни да се одбранимо, али тада нисмо причали о култури – рекао је Човић и потом додао:

О култури Секулоски може да прича када свог старог и искусног играча Чековског успе да научи да мучки и намерно не удара дете од 18 година лактом у врат. Такође, треба да га научи и да када у Београду напушта халу Пионир не псује српску, циганску мајку и не пљује клупу са резревним играчима Звезде. Очигледно је да је за господина Секулоског културно да они могу да нас тепају, а ми да им се извињавамо. Е, то тако неће моћи, и то није култура.

На крају Небојша Човић је поручио:

Што се тиче односа са МЗТ-ом Црвена звезда је своју вољу за добрим односима показала тиме што је једног од својих највећих талената Александра Цветковића позајмила скопском клубу на годину и по дана. И, због тога нам није жао. То ћемо и у будућности чинити без обзира на инверзно културолошки пристип господина Секулоског. Велики поздрав господину Видоју… – закључио је Човић.

Повезане вести

Leave a Comment