Moja Crvena Zvezda
Кошарка

Човић: Колико Партизану, толико и Звезди

Иако српска кошарка поново бележи запажене резултате на међународној сцени, атмосфера која се ствара неодговорним изјавама појединаца кошаркашки спорт се гура потпуно у страну и на тај начин се ниподаштавају успеси који су очигледни и огроман труд и рад који је уложен. У дану када Црвена звезда игра одлучујући меч за пласман у полуфинале Еврокупа и када ће сасвим сигурно бити оборен рекорд по броју гледалаца у овом такмичењу, тренер КК Партизан НИС Душко Вујошевић по свом добром обичају конференције за медије свог клуба претвара у монологе у којима напада све оне који нису црно-белих боја гуријаћи нас све заједно у брлог и ширећи мржњу. По ко зна који пут Вујошевић је „поткачио“ Црвену звезду, а није заобишао ни државни врх свестан чињенице да ће таквим излагањем произвести још већи ехо.

Ако је тачно да је Вучић Партизану обезбедио преко милион и по евра у дасадашњем току сезоне ми смо шокирани и тражимо да по истој тој расподели и Црвена звезда добије свој део. Не схватам зашто би у овој земљи било који клуб на било који начин био протежиран – почиње причу председник КК Црвена звезда Небојша Човић и додаје:

Вујошевић је изгледа заборавио шта се дешавало пре само три године. Звезда је била пред гашењем. Али, тада нико није кукао. Звездин глас тада није ни могао да се чује јер није имао ко да вапи за помоћ, клуб практично није ни постојао. Зато смо засукали рукаве, сели да радимо и без ичије помоћи смо успели да пронађем модел да Звезда опстане. Држава нам тада није помогла као што сада очигледно помаже Партизану – рекао је Човић и у даху наставио.

Врло је перфидна игра коју игра Вујошевић. Помиње скандирање навијача Партизана против Вучића. Па по том принципу и навијачи Црвене звезде могу да скандирају против Вучића. Вујошевић говори да Партизан нема подршку државе, а у истој реченици спомиње да му је иста та дтржава до сада обезбедила преко милион и 500 хиљада евра као и репрограм пореских обавеза које годинама није плаћао иако је за то истекао законски рок. Вујошевић се константно бави политиком, спољном и унутрашњом омаловажавајући државу и поједине државне финкционере, а не жели и неће да уђе у срж проблема јер је навикао да му новчана средства падају с неба методом сталног изношења лажи и притисака – констастовао је Човић и за крај поручио:

Уколико господин Вучић подлегне притисцима Вујошевића, а надам се да неће, то ће бити сигнал да и Црвена звезда треба да почне да се бави политиком и свим врстама притисака на државу и државне функционере – закључио је Човић.

Повезане вести

2 comments

Zvezdaa ooo ♥ мар 26, 2014 at 19:00

ON VIŠE NIJE VREDAN KOMENTARA IMA U PLEJ OFU DA MU ZAČEPIMO USTA ZAUVEK .ŽIVELA ZVEZDA .

Reply
IgorNbGd мар 27, 2014 at 10:11

Na stranu navijače strasti i ko za koga navija, Vujošević je odlepio… Mislim da mu više smeta ovaj dosadašnji uspeh Zvezde nego što bi mu bilo drago da oni odu u 1/4 EL…

Reply

Leave a Comment