Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошарка

Комбанк арена распродата!

Све је спремно за још један спектакл у режији кошаркаша и навијача Црвене звезде. После фантастичног амбијента у дуелу са Локомотивом Кубан на отварању сезоне у Евролиги и атмосфере о којој се у хвалоспевима причало и писало широм Европе, на помолу је још један меч у Комбанк арени за памћење. Наиме, све улазнице за реванш утакмицу четвртфинала Еврокупа са Будивељником су распродате, тако да ће трибине наше највеће дворане бити испуњене до последњег места.

Слободних столица има још само у скај-боксовима (специјалне ложе на нивоу 300), а руководство клуба је због незапамћеног интересовања омогућило појединачну продају тих места. Цене карата за скај-бокс су непромењене и коштају 7000 динара.

Подсећамо да је почетак меча заказан за 19 сати и 30 минута (ТВ Б92), а да ће капије Комбанк арене бити отворене већ од 17 сати. С обзиром на опсежне мере безбедности и ригорозне контроле улаза које ће бити спроведене позивамо све навијаче да у дворану дођу раније како би се избегле гужве. Такође, КК Црвена звезда још једном апелује на све навијаче да навијају фер и спортски, без убацивања било каквих предмета на терен и употребе ласера и пиротехничких средстава јер ће и најмњи инцидент бити строго санкционисан.

Повезане вести

3 comments

dejo мар 26, 2014 at 17:29

Samo napred kosarkasi nase Crvene Zvezde 😀

Reply
Zvezdaa ooo ♥ мар 26, 2014 at 16:52

GAZI ZVEZDO SVE PRED SOBOM I MI ĆEMO S TOBOM .

Reply
Koks zvani Voks мар 26, 2014 at 14:45

Sever celi sada se veseli..! 😀

Reply

Leave a Comment