Moja Crvena Zvezda
Архива

Lukić o napadačima

Vladan Lukić
Vladan Lukić

Kuburila je Crvena zvezda sa realizacijom tokom cele minule sezone, iako je prilika za postizanje golova bilo an pretek. Najefikasniji igrač bio je Andrija Kaluđerović sa 20 golova, međutim kada se zna koliko je šansi propustio da realizuje, jasno je da u klubu ne mogu biti u potpunosti zadovoljni.

„Kаluđerović je igrаo dobro. Mogаo je bolje, dа je bio efikаsniji u odlučujućim utаkmicаmа utisаk o njemu bi bio kvаlitetniji. Zvezdа imа dobre i tаlentovаne fudbаlere u nаpаdu, mislim i nа Jevtićа i Perovićа. Nije isključeno dа svа trojicа ostаnu“, rekao je predsednik Vladan Lukić.

Na listi potencijalnih novajlija za mesto u špicu su Žesus, Eduardo, Alveš, Despotović.. ipak, doći će samo jedan. Pojedini mediji su objavili da je Zvezda veoma blizu dovođenja Alveša iz Videotona, što nije toliko realno, obzirom pre svega i na cenu igrača.

„Trener ima želje, ali nisam siguran da je napadač Videotona prva opcija. Možda je to dribling Prosinečkog„, rekao je Lukić.

Danas se očekuje nova „runda“ pregovora sa Rankom Despotovićem u Beogradu. Despotović je jednom već bio predmet interesovanja našeg sportskog sektora, još kao prvotimac Vojvodine, međutim predsednik „lala“ nije odobrio taj transfer.

Повезане вести

22 comments

Comments are closed.