Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаОдбојка

Звезда у групи Б Лиге шампиона

odbojkasice_sampioniОдбојкашице Црвене звезде играће у групи Б Лиге шампиона заједно са Динамом из Москве, Пјаћенцом и Игтисадчијем из Бакуа.

Фаворит групе Б је Пјаћенца која је шампион Италије, док ће им главни конкурент бити екипа Динама, с којом су се наше даме састале и прошле године, али су нажалост оба пута поражене. Вицешампион Русије ће и ове сезоне бити фаворит против младе екипе са Маракане, али црвено-беле би шансу могле да потраже против екипе из Азербејџана и евентуално упишу прву победу. То неће бити лак задатак, јер другопласирана екипа у веома јаком азербејџанском шампионату у својим редовима има све саме искусне интернационалке и сигурно ће покушати да искористи сваку прилику за пласман у наредну фазу. Ова екипа је дебитант у Лиги шампиона, а основана је тек 2008. године и из сезоне у сезону прави све боље резултате, а у Европи иде корак више.

Пред звездашицама је изузетно тежак задатак, али верујемо да ће наше шампионке и ове сезоне дати све од себе и да ће достојно представљати српску одбојку у најзначајнијем европском такмичењу.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

5 comments

Zvezda Velikan јун 29, 2013 at 14:53

E ovo je nestvarno, kao da nam steluju zreb da nam padnu najtezi moguci rivali svake godine! Ajde u inat svima da im pokazemo da mozemo da ih nabijemo u Beogradu, da paklenu atmosferu napravimo!!!!!!!!!!!!

Reply
zvezdasdosmrti@yahoo.com јун 28, 2013 at 23:18

ja cu ih gledati svaku utakmicu u LS, a trudicu se da idem i na prvenstvene, mnogo su me zaduzile i ova i prethodne generacije sampionki!!!!

Reply
Bandzolina јун 28, 2013 at 23:59

Slazem se sa tobom. 🙂

Reply
Pjano јун 28, 2013 at 22:07

Bravo devojke! Vi ste ponos Sportskog drustva! 🙂

Reply
JA јун 28, 2013 at 22:05

Srecno!

Reply

Leave a Comment