Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Одржана седница УО

Управни одбор Фудбалског клуба Црвена звезда одржао је у понедељак, 27. маја, двадесету седницу Управног одбора.

fk crvena zvezdaУправни одбор ФК Црвена звезда је усвојио одлуку о раскиду даље сарадње са досадашњим техничким партнером „Legea“.

Чланови Управног одбора су једногласно усвојили предлог да нови технички партнер ФК Црвена звезда, у наредне четири године, буде реномирани светски произвођач спортске опреме и некадашњи партнер црвено-белих – Пума.

Централна тема Управног одбора била је активност руководства ка решавању проблема лиценцирања ФК Црвена звезда за европска такмичења у сезони 2013-2014. Управни одбор ФК Црвена звезда наставља са радом и напорима у циљу решавања свих наслеђених проблема који стоје на путу Звездиног учешћа у европском такмичењу, уз оптимизам да ће црвено-бели успешно окончати овај проблем.

Извештај члановима Управног одбора поднео је и шеф стручног штаба Рикардо Са Пинту, који је једногласно усвојен.

Чланови Управног одбора усвојили су усаглашен предлог спортског директора и Спортске комисије за потписивање нових стипендијских и професионалних уговора са талентованом Звездином децом.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

82 comments

bata011 мај 28, 2013 at 22:19

Kakva crna Zvezdina deca (cast samo nekolicini izuzetaka), pa nema ni jednog u Zvezdi ciji tata nije vodao trenere, pomocnike i ostalu boraniju na ruckove, vecere i davao pare posle prodaje njiva i stoke da bi mu dete igralo u Zvezdi, dok su pravi talenti gurani sa strane i u druge klubove jer im niko nije mogao platiti mesto u timu.
Sada vecina te „Zvezdine dece“ ucenjuje mucenu Zvezdu umislivsi da su zvezde jer su je govnari doveli do propasti.
Zatim se pojavljuju face u UO koji neznaju pravila fudbala a imaju pretenzije da odlucuju o sportskom direktoru, o stranim igracima i treneru, da bi mogli da guraju svoje menadzere i fudbalere.
Klub treba da kupuje i dovodi strance (prema mogucnostima) i kada napravi rezultat i pare a onda ulagati u skolu fudbala. Zato pustite Stojadinovica da radi svoj posao jer on to zna.
I dalje tvrdim a trebalo bi da postane pravilo da se mesto u UO placa tako da svaki clan ima obavezu da uplati klubu godisnje bar 10,000 uvra a ne da isisavaju i ovo malo bede sto ima.
Znam da cu dobiti brdo kritike ako uopste objave admini ali to je surova realnost.
Napred Zvezdo !

Reply
anonimus мај 29, 2013 at 12:32

Stojadinovic ne radi svoj posao i u tome je najveci problem.Za sest mjeseci nije uradio nista po pitanju omladinske skole,po pitanju skautinga,doveo je dva igraca koja nisu za Zvezdu a odbio Bosancica,a sada ne zeli ni Ninkovica ali je zato uspjeo da tri omladinca uzme pod okrilje svoje agencije i sva trojica su igrali protiv Vojvodine.Stojadinovicev problem je Kokeza koji ne dozvoljava divlje ugovore i procente!!! Nasa sreca da doticni ubrzo odlazi!!!

Reply
Vuco мај 28, 2013 at 18:53

Ma jeste li vi vise slogirani pa probali smo i to(kaludjerovic,mudrinski,kasalica,maksimovic,pantic,nenadic,mladenovic,milivojevic) pa sad jedva cekamo da ih se resimo. Sve su to jsl dunsteri i svi su slicni pa i groblje se zeznulo(pauljevic,knezevic,luka,jovancic,eliomar) a na kraju su im titulu doneli njihova deca i stranci(ivanov,mustafa,volkov).

Reply
@Vuco мај 28, 2013 at 20:33

Sa Lukom se nikako nisu zeznuli !

Reply
DS мај 28, 2013 at 18:06

Ako budemo slusali Dzaju i ako budemo dovodili momke koje on predlaze,bicu zadovoljan a za druge ne znam.Njegovi pikovi su sigurno Grbic,Tiago i Stojanovic,a meni se bas dopadaju ti igraci,efikasni su i mogu da donesu titulu uz Milosa Ninkovica.

Reply
TITULAAA мај 28, 2013 at 18:32

Bajkovic,Vesovic(ili neki drugi desni bek ako dovedu),Spajic,Vukovic,?(levi bek nam je neophodan niko nije zasluzio da igra iz trenutne ekipe),Regan(iz napredka) ili mijailovic, Ninkovic,Vukan(ili tiago ili onaj iz napredka kao zamena),Lazovic,Dauda i Stojanovic(zamena Mihajlovic) pravi tim po meni. ako jos nekog dovedu jos bolje a da valja

Reply
! мај 28, 2013 at 17:54

A sto je najbolje Popaj je nas cigan,na fejsu mu pise da su mu omiljeni timovi Liverpul,Radnicki Nis,Novi Pazar i Zvezda..

Reply
@! мај 28, 2013 at 18:02

A jos covek ima i prijem lopte,odlican dribling,brzinu,efikasan je i bas bih voleo da dodje kod nas.

Reply
TITULAAA мај 28, 2013 at 17:18

Stojanovic iz jagodine je pravi igrac po meni za zvezdu. covek gine u jagodini a mozete tek misliti kako bi igro u zvezdi,jak skocan brz tehnicar sve. jeste da ima 28 godina al takav iskusan nam treba jedan ujedno i kvalitettan. i ovi momci iz napredka nisu losi

Reply
kastiljo мај 28, 2013 at 17:28

to sto neko ima odredjeni broj godina ne znaci da je iskusan,pogotovo u fudbalu….

Reply
TITULAAA мај 28, 2013 at 17:38

pa bolji je od pola naseg tima sigurno. i ujedno vukanu i mihajlovicu vecu minutazu jer mislim da su ogromni potencijali pogotovu vukan

Reply
zeljko мај 28, 2013 at 18:54

kao prvo,ne brukaj se sa svojim nickom“titulaaa“ ,a kao drugo mi nemamo pare ni za kojeg igraca koji vrijedi ista,niti imamo kredibilitet da koga dovedcemo na obraz,jer smo povjerenje prokockali. titula,daj molim te

Reply
madness2233 мај 28, 2013 at 17:16

http://www.transfermarkt.de/de/nenad-gavric/profil/spieler_130975.html igra za napredak …kakav je ovaj zna ko?dao vise golova od Bojica…

Reply
aleksandar kš мај 28, 2013 at 17:38

pa slušaj ne zna se ko je bolji, s tim što je Bojić klasična desetka,a Gavra je krilo ali je opasan igrač extra klase ne bi nam bili na odmet ni jedan ni drugi jedino što sam ih ja gledao sad kad su igrali prvu ligu Srbije gde su timovi ipak malo slabiji.

Reply
MILAN KG мај 28, 2013 at 17:38

ja sam protiv dovodjenja igraca iz druge lige prvo nije isto igrati u napredku i zvezdi valjda vam je sadasnji primer zvezde dovoljan dovedeni su mikic,mladenovic,milivojevic maksimovic… pokazalo se da to nisu igraci dostojni zvezde jer oni u radu i slobodi,borcu… jednu pobede tri izgube i nema veze a u zvezdi moras sve da dobijes i videli smo kakvi su kad najvise treba. nema ih nigde ne postoje na terenu.

Reply
aleksandar kš мај 28, 2013 at 17:45

mi smo uvek dovodili igrače iz drugih klubova pa čak i kad smo imali najvećih uspeha,po ovim drugim ligama ima dobrih igrača koji nemaju nekog da ih gura,npr.Janičić iz Napretka je vrhunski štoper i veruj mi rado bih ga video u Zvezdinoj odbrani.

Reply
MILAN KG мај 28, 2013 at 17:10

Nesto ce se krupno desiti ubedjen sam u to sinoc sam gledao total soker na sos kanalu i pustili su izjavu Stojadnovica od srede u trenutku kada izlazi na parking prilazi mu novinar sos kanala i pita: zoki moze izjava odgovor je bio sledeci : ne znam ja nista pitaj ove „strucnjake“ „gore“!!!!! po mom misljenju pinto i stojadin su raspustlili ekipu kako bih imali alibi za poraz u novom sadu, prvi tim bih garant izgubio ovako su pustili onu decu posle tri treninga da ih neko ponizi, samim tim su narusili ugled Zvezde kao kluba. Tako dasada mogu da kazu izgubili smo 3:0 nikom nista igrala su nasa „deca“. sto se tice dalje buducnosti kluba ziv nisam pola me nema mi smo upali u zacarani krug uvek imamo izgovor za neuspehe u prvenstvu tole,sudije, sreca,nesreca… nije sporno da partiyan ima podrsku toleta ali budimo realni od odlaska piksija nase ekipe su bile tragikomicne,kada mi nismo u stsanju da napravimo tim sposoban da osvoji nasu ligu to samo govori koliko smo nisko pali. najbolje se videlo u derbiju kada nama pobeda znaci titulu nasi igraci sutnu dva puta u okvir gola!!!!! i ne samo derbi, protiv donjeg srema koji nas je zgazio ofka takodje provlacili smo se mnogo to se prikrivalo pricom da i najveci pobedjuju kad igraju katastrofalno kao mi. ja ne podrzavam pricu da mi i u narednih 4 godine ne treba da jurimo titule vec treba da stvaramo klub iznova. Najbolji primer je hajduk split propali su kao mi stim sto smo mi veliki evropski klub za razliku od njih. kazu mi ljud batali Zvezdu nema odnje nista e necu da batalim tek sad ima da podryavam jos jace jer volim taj klub mnogo kao i jos 3 miliona „cigana“ uprava mora da stvori tim koji ce vratiti titulu tamo gde pripada u prkos svim problemima. komsije su se izjednacile sa nama po broju titula sta je tu je jbg. ali treba mo spreciti da ostvare san svih franjevaca od osnivanja da nas prestignu po broju titula napred ZVEZDA!!!!!!!!!! sledeca sezona je presudna pomeni u svakom pogledu.

Reply
delija ns мај 28, 2013 at 19:21

Komentar suvisan…Svaka cast br

Reply
MILAN KG мај 29, 2013 at 00:57

😉

Reply
Sasa cetnik sa podnozja Jastrebca мај 28, 2013 at 16:43

Puma je vise od tehnickog sponzorstva.Bice pun sop lepih stvari i na vreme naravno.Kvalitet super a jeftiniji od Nike i Adidasa.Plus tradicija.

Reply
TITULAAA мај 28, 2013 at 17:16

jos ako daju koji dinar bice bog..

Reply
zeljko мај 28, 2013 at 18:56

opet ti?!

Reply
Sreten мај 28, 2013 at 16:19

ja mislim da bi najbolja postava bila ova:
Vesic
Vesovic-Spajic-e ovo ne znam-Mladenovic
Milivojevic
Milijas Lazovic
Kadu ili Ninkovic ako ga dovedu
Kasalica ili mudri-Dauda

Reply
Sasa cetnik sa podnozja Jastrebca мај 28, 2013 at 16:05

Ovaj Bojic ujeda braco!

Reply
dexino мај 28, 2013 at 16:04

Ja se iskreno nadam da će svi igrači biti prodati ali me strah da mnoge od njih niko neće kupiti jer…šta će im?! Oni, zaista, malo znaju o ovoj igri!!! A, sa druge strane, bojim se da niko i neće da dođe u Zvezdu! Imamo naaajbolju tribinu, veoma solidnog trenera ali nemamo igrače…već duuugo vremena…

Reply
anonimus мај 29, 2013 at 12:41

Nemamo mi trenera vec marionetu koja slusa Stojadinovica!

Reply
MilanCa88 мај 28, 2013 at 14:00

Nikola Knezevic fk Polet Ljubic kapiten Borca za 90 god, kapiten nasem Darku Lazovicu, kapiten zapadne Srbije, stoper kakvog bi mogli da pozelimo, decko koji igra mozgom veliki Zvezdas, najveci talenat moje ulice, a igra tu ligu.. Nabrojacu neke igrace koje vi znate a koji su iz moje ulice Djenic(Jagodina), Mladenovic(Nas igrac), Mirko Radovanovic(Smederevo) a verujte da je imalo i boljih talenata koji su stali negde u trecim ligama….. Pozovite decka na probu, doci ce o svom trosku, a kosta 0 dinara, a meni osecite glavu ako nije bolji od Krnete, Maksimovica, Mikica…Spajicu svaka cast, mlad je decko bice on dobar stoper…

Reply
Djole- Jagodina мај 28, 2013 at 15:43

To je u redu i svi bi trebali da pomognemo na taj nacin na koji ti pokusavas ali dali neko iz uprave uopste i cita sve ovo dali urednici ovog sajta prate ovo pa da oni obaveste upravu o tome i tako dalje.Ako se svi ne ukljuce taj mali ce otici negde a nasi skauti ce i dalje primati plate.Molim urednika da obavesti sportskog direktora i pozovu malog na probu pa sta bude ne kosta nista a sve Delije da se ukljuce u skautiranje ali samo ozbiljnih talenata.

Reply
MilanCa88 мај 28, 2013 at 18:31

Tesko da iko ovo cita iz uprave, sto je greska, jel koliko ja vidim mi uopste nemamo skauta za nize lige, a tu su uvek bili igraci. Tako je treba svi da se ukljucimo, jer svi znamo da gledamo fudbal i vidimo ko vredi a ko ne. Ne sumljam da i u drugim gradovima ima super talentovane dece, ali nemaju menadzere, nema ko da se ugradi. Ja ne znam sta nas kosta da neko dodje na probu o svom trosku, a verujem da u Srbiji ima mnogo mnogo velikih Zvezdasa.

Reply
Djole- Jagodina мај 28, 2013 at 19:40

Zapamtite ime Igor Maksimovic klinac 14 godina.Igrao u Jagodini gde i moj klinac nevidjeni talenat jos veci Zvezdas menadzer mu bio Stojadin a otisao kod komsija.Decko polomio nogu na ledu i takvog ga Djuric uzeo a nasi odbili da mu placaju stan i nadju neki posao za oca.Za 3-4 god on ce nas razbijati a ja veceg Zvezdasa nisam video.Isao u isti razred sa mojim sinom zato znam sve detalje ali dzaba jos je sve kod nas rastimovano

Reply
Djole- Jagodina мај 28, 2013 at 19:42

Jos da kazem da ga je Stojadin nudio Zvezdi cim je dosao za sportskog direktora pa morao da raskine saradnju sa svim igracima inace do tad ga je on finansirao

anonimus мај 29, 2013 at 12:45

Stojadinovic nije ni sa jednim igracem raskinuo ugovor jer nisu oni njegovi igraci nego njegove agencije,trenutno on ne potpisuje ugovore sa igracima nego njegovi ljudi koji su sa njim u agenciji,vec je uspjeo da uzme tri Zvezdina omladinca.

Maksa мај 29, 2013 at 06:43

Pogodili ste stvar u centar, slazem se sa vama ali…
Mi nemamo skaute vec nekakve sportske „direktore“ pojam sportski direktor u velikim klubovima ne dovodi igrace. Znaju fudbalski znalci o cemu mislim… Jednostavno smo drustvo u kome niko ne radi svoj posao. Dok ne dodje neki gazda i ne bude vodio klub kao nesto svoje nama nema napred.

Reply
anonimus мај 29, 2013 at 14:04

Fudbalski klub Crvena Zvezda na platnom spisku ima deset skauta,a to sto ni jedan ne radi svoj posao je stvar koju treba da rese ljudi koji se pitaju nesto u ovom klubu.

Cacanin мај 28, 2013 at 21:37

Brate, ja danas na trgu i sretnem Kneza, Stefana i Filipa Mladenovica… Knez ceka da se zavrsi prvenstvo, kaze da ima nekih ponuda… Valjalo bi da dodje u Zvezdu… On je bolji i skolovaniji igrac od pola stopera koji su igrali u Zvezdi u predhodnih nekoliko godina…

Reply
MilanCa88 мај 28, 2013 at 22:51

To kazem i ja, znam kneza od rodjenja zato sam i predlozio njega ovde, jer takav stoper sa takvom tehnikom i sutem mi ga nemamo….

Reply
MilanCa88 мај 28, 2013 at 13:54

Odavno nisam napisao komentar ali sada moram.. Mislim da treba da prodamo ceo tim ako je to moguce, zadrzati nekoliko igraca Spajic, Vesovic, Milijas, Dauda i Lazovic, mislim treba da ostanu i Vukan, Ozeg, Mihajlovic ali to se podrazumeva. Moramo da obratimo paznju na nase nize lige u kojima ima vrhunskih igraca a koji bi igrali u Zvezdi za smestaj i hranu. na primer Polet Ljubic Srpska liga Srbije ima bas dobrih igraca, Metalac GM ima vrhunskih mladih igraca to su timovi koje ja pratim cele sezone, sta rade nasi skauti, kada smo doveli decka iz trece lige…Pozz Moji Zvezdasi

Reply
Vladimir мај 28, 2013 at 13:21

Napraviti solidan tim, porodati ovo sto se prodati moze, i pokusati uci u tu evropu. Ona bi buducim igracima digla cenu i probudila bi interesovanje kod drugih klubova. Jer samo tako mozemo iz dugova izaci.

Reply
Vladimir мај 28, 2013 at 13:26

Ps. Okrenuti se domacim igracima, jer samo to uspeh donos! Prim. Basel, Barcelona, Dortmund, Bayern

Reply
zoko мај 28, 2013 at 14:23

dortmund i bayern nisu samo domaci igraci pogotovo bayern oni su tu ekipu stvarali godinama al bukvalno dok barselona ima svoje igrace plus poneki sa strane al tu je para ulozeno bar triput vise nego sto mi dugujemo,medjutim zbog toletovog zakona moramo sa domacim snagama jer vise od 4 stranca nemogu u prvi tim

Reply
timmy мај 28, 2013 at 14:46

procitajte odlican tekst na redstarbelgrade o tim domacim i gracima i strancima…

Reply
CZV мај 28, 2013 at 13:03

Citam na RSB-u da zelimo da dovedemo: Vasilica iz Slobode(desni bek),Momcilovica iz Javora(levi bek),Regana(zadnji veznj) i Bojica(krilo) iz Napretka,Despotovica iz Spartaka(spic) i Tiaga iz Slobode(ofanzivni vezni,spic).Svi ovi igraci su sasvim ok,ali bih vise voleo da umesto Regana dovedemo Acu Kovacevica,decko razbija ! Taman bi onda vratili dvojac iz Spartaka,doveli bi dvojac iz Slobode,i po jednog iz Javora i Napretka.
Znaci Vasilic,Momcilovic,Kovacevic,Despotovic,Tiago,i mogli bi smo da dovedemo jednog kreatora (Ninkovic ?) i 1 stopera (Vukovic ?).

Reply
@CZV мај 28, 2013 at 13:38

I tim igracima dodati Cavrica iz OFK-e.

Reply
DS мај 28, 2013 at 13:49

Sasvim dobra ekipa: Vesic-Vasilic Spajic Vukovic Momcilovic-Regan-Cavric Ninkovic Bojic-Tiago Dauda?(Mihajlovic,Despotovic?).

Reply
Ryber Palunko мај 28, 2013 at 13:52

Svi ti igrači su. u najboljem slučaju, potpuno istog kvalitete kao i oni što imamo (i lošiji). Nije isto igrati u Slobodi ili Napretku ili kod nas, ma samo se prisjeti kako su neki igrači (bar nam se činilo) igrali za svoje pređašnje klubove, a kao kod nas (isto je to bilo, ali kažem ti nije isto za Rad ili za Zvezdu).
Niko od ovih igrača koje si naveo (možda Tiago) nam neće značiti ništa posebno, ali to i jeste glavni problem, mi na domaćem tržištu ni nemamo šta dovesti da unapredimo ekipu. Sve je to ili lošije ili isto ono što imamo (zaboravimo Oumarua, nema sile da dođe).

Reply
kastiljo мај 28, 2013 at 17:32

nemoj se nadati da ce oni iz slobode da puste nekoga u zvezdu…godinu i po dana im dugujemo za ona 2 velemajstora fudbala….

Reply
dusan мај 28, 2013 at 13:01

Puma sponzor od 1.6.2013

Reply
Zvezda Velikan мај 28, 2013 at 09:03

Dobro je sto smo izabrali PUMU, najbolja je, i ne znam samo sto svake godine menjamo firme? Neka bude grb iste velicine na dresu kao i 1991, to je najbolje resenje.

Reply
Vuco мај 28, 2013 at 06:42

Sve je to kadar sps-a i ako do kraja godine slucajno budu izbori jedini je lek da kolektivno pozovemo sve zvezdase da glasamo za vucica da ne rasipamo glasove na druge male stranke. Nema nam pomoci ni hapsenja lopova iz sps-a sve dok parazitiraju u koaliciji sa vladajucim strankama. I nema da mi navijaci kazemo kakva politika nas to ne interesuje na dan izbora jer ako tako razmisljamo pukli smo od sps kadra dacic,ruzic,tijanic,karadzic,djuric i ostaka bagra. Veruj te mi to je vaznije resenje nego ko nam je predsednik zvezde jer jbg u takvoj drzavi zivimo gde vlast odlucuje prvaka na ovaj ili onaj nacin. Glas Vucicu je glas za Zvezdu. SPS-deratizacija.

Reply
spawn мај 28, 2013 at 11:16

ne jede se hleb od Zvezde da bih zbog toga glasao za vucica ili nekog drugog politicara…a vucic da je toliki zvezdas kako se predstavlja onda ne bi postavio onog kokezu za podpredsednika Zvezde vec nekog strucnijeg i sposobnijeg…nije ni cudo sto smo na dnu kada su nam u zadnjih 5god glavnu rec u klubu vode ljudi cije je zanimanje ugostitelj,dan tada,lukic,kokeza

Reply
Vuco мај 28, 2013 at 11:27

Pa nista onda glasaj za ds-sps jajare pa onda navijaj za neki mali klub iz predgradja jer kako su se ovi okomili na zvezdu ima da je ugase.

Reply
Djole- Jagodina мај 28, 2013 at 11:40

Slazem se da smo politicki slabiji i da su nas unistavali svi koji navijaju za grobare pa zato i medijski rat gubimo a i sportski.Onog govnara tadica smo unistili ali nazalost ostali su ovi drugi noji sad nedaju Vucicu da pomogne jer ga odmah napadaju.I ja pozivam sve Delije da podrze Vucica dasjebemo ove crvene i zute.Zao mi je sto i Ceda ne prolazi bolje jer i on je okoreli Zvezdas ali jbg sta je tu je.A sto se zivota tice nama ce uvek biti isto pa bar da pomognemo Zvezdi jednoj jedinoj ljubavi!!!!ZVEZDA ooooooooooooooooooooooooo

Reply
Ryber Palunko мај 28, 2013 at 11:49

Izgleda da Vučiću ne smeta da bude u koaliciji s ‘jajarama’. Prvo njemu objasni kako stoje stvari s ‘jajarama’, a nama nemoj, za mnoge od nas su svi oni skupa, upravo to.
Uzgred, ljudi bez dana poštenog radnog staža me ne interesuju. Ništa zajedničko s njima nemam.

Reply
Djole- Jagodina мај 28, 2013 at 15:37

Ma ja pricam o Zvezdi briga me za politiku ali nazalost Zvezda je upravo zbog politike unistavana pa zato kazem da ako vec moramo nekoga podrzati iako nam zbog toga nece biti lakse onda nek to bude bar Zvezdas pa da malo i mi budemo srecni u sportu bar.ZVEZDA Oooooooooooooooo

boban мај 28, 2013 at 12:59

ja sam za ! vec sam dao takav predlog …trebali bi bolje da se organizujemo !! dosta vise sa tim sps -om, i onda ce se stvarno bolje ziveti u Srbiji…

Reply
Goran мај 28, 2013 at 06:16

Pre neki dan citam na jednom sportskom portalu izjave onog mutavog Djurica iz Partizana…pitaju ga da li vam je ovo najdraza titula i on izjavljuje „Ne,najdraza ce mi biti ona sledece godine u Maju“ i jos lik izjavljuje „Osvojicemo i 8 i 10 titulu za redom“…Znaci ej da ne poveruje covek! Kao da je neka vidovita Zorka pa izjavljuje sa sigurnoscu da ce osvojiti titulu 2017 za 4 godine! A pored njega na drugoj slici sedi onaj krmak njihov bivsi predsednik Tole koji je sebe proglasio za dozivotnog predsednika FSS i jedu zajedno cevape…To govori koliko su se izbezobrazili i osilili kad znaju sta ce biti i ko ce osvojiti titulu za 4 godine ej! Toliko su opsednuti prestizanjem Zvezde po broju titula i unistenjem iste da to nije normalno,trebamo se zato svi boriti od navijaca do ljudi iz kluba i igraca da tim lopovima poremetimo planove…Ljudi iz kluba nek rade najbolje svoj posao,igraci nek zapnu a mi navijaci da pomazemo kako ko moze oni u zemlji sa navijanjem,podrskom,kupovanjem sezonskih itd. a oni vani na druge nacine sa kupovanjem proizvoda,clanarinama,donacijama itd. da sto pre ozdravimo i stanemo na noge,pa nek’ pucaju! Izvinjavam se za prethodni komentar koji nije kompletan greskom sam pritisao enter 🙂 Pozdrav za sve prave Zvezdase 🙂

Reply
Zvezdas мај 28, 2013 at 13:39

Gorane upravu si ,samo nazalost neverujem da ce mo u fudbalu u narednih 10 godina bilo sta uraditi.Iz prostog razloga Partizan puno jaca finansijski ,dobro prodaje igrace,uzima lovu od lige Evrope,Sampiona.Pametnije rade od nas,svoju decu forsiraju,imaju sudije ,i sve drugo.Mi ako zelimo nekog igraca da dovedemo,Partizan ce ga uzeti jer im nemozemo parirati.Pogledaj samo kolko nam je klinaca talentovanih ,otislo iz kluba,dok Partizan zadrzava svoje talentovane klince,pruza im sansu,a zatim ih prodaje po velikoj ceni.Iskreni pozdrav za sve prave Zvezdase.

Reply
timmy мај 28, 2013 at 14:50

nemaju sudije. sudije isto sude i nama i njima. u vosu smo povlasTeni kod sudija i stite nas kao bijele medvjede ovde u nasim ligama.

Reply
Goran мај 28, 2013 at 14:53

Mislim da je tako bilo do sada ali da ce se stvari sada malo promeniti pogotovo jer je otisli oni sa vlasti koji su ih gurali,ima tu jos njih ali zato su tu sada Vucic i Covic da im stave malo soli na rep 🙂 I Partizan je u dugovima samo se krije,cekaj da ne osvoje npr 2 titule za redom ili da se ne plasiraju 2 godine u Evropu pa ces da vidis kako kriza drma,polako…Za odlaske tih klinaca su bile krive prethodne uprave imam osecaj da ce sa ovom upravom biti bolje,sto pokazuje da su na ovoj zadnjoj sednici odlucili da daju stipendije i ugovore mladim igracima. Bice sve ok za nekoliko sezona,mozda vec i sledece dodje titula,ja sam optimista…pozzz 🙂

Reply
anonimus мај 29, 2013 at 12:49

Stojadinovicevim igracima…samo da se zna…

Reply
Goran мај 30, 2013 at 15:46

Чланови Управног одбора усвојили су усаглашен предлог спортског директора и Спортске комисије за потписивање нових стипендијских и професионалних уговора са талентованом Звездином децом. Ovo je napisano na zvanicnom sajtu fk ,znaci talentovanom decom sada i ubuduce nisu svi Stojadinovicevi 🙂 Malo optimizma bice sve ok 🙂

Petak 13-ti мај 28, 2013 at 00:34

Da li su razgovarali kako da sj. . .u toleta lopova?

Reply
Miki Delija мај 28, 2013 at 00:33

SAMO PRIVATIZACIJA-SVE OSTALO JE UTOPIJA!!!! ZAPAMTITE STA VAM KAZEM!!!!!!

Reply
LAKI мај 28, 2013 at 09:41

A ko ce to da nas kupi?
Da smo na nuli pa jos ajde,al ovde prvo mora d akupi klub plus da da jos 60 miliona odma

Reply
boban мај 28, 2013 at 13:03

pa dosta da neko ( arapin , cepter , neki rus.. )plati nas dug i – njegovi smo 😉

Reply
zoko мај 28, 2013 at 14:25

alo decko mani nas domacih lopova,seici rusi ok al zakon o privatizaciji nije donet

Reply
boban мај 28, 2013 at 21:57

eh,eh…hvala ti za ovo “ decko „, posto imam 45 god…inace salio sam se ,dokle god se ne donese zakon da se mozemo privatizovati mozemo samo mastati…

anonimus мај 29, 2013 at 12:50

pa bolje da nas kupi Filip neko neki rusi i arapi…

aleksandar kš мај 28, 2013 at 17:46

cepter 😛

Reply
Ryber Palunko мај 28, 2013 at 11:52

To jeste istina, ali šanse da se to dogodi su zanemarive. Ma i manje od toga, jer kako bi onda hiljade krupnijih i sitnih politikanata sisalo krv Zvezdi, ali i ostalim klubovima?

Reply
Larionov Fetisov Makarov Krutov Kasatonov мај 28, 2013 at 00:16

treba sada pustiti dzajica da napravi tim(mada bi i trenera pogodio da se on pita),a ostali (covic,itd) neka donose novac i obezbedjuju regularno takmicenje pocev od zreba za prvenstvo pa do delovanja u svim organima fss-a.

Reply
Veteran мај 28, 2013 at 00:26

Ma kakv bre Džaja, on je pluskvanperfekat

Reply
razum kaze мај 27, 2013 at 23:30

od proslosti se ne zivi! nije onda puma donela uspehe, nego Pancev, Savicevic, Prosinecki, Belodedic, … igraci koji su je nosili! i sto manje pogleda na tu proslost, nego da se okrenemo sadasnjosti i boljoj buducnosti!

Reply
timmy мај 28, 2013 at 14:51

mi skroz zvivimo u proslosti. najvece prokletstvo fkcz je taj je*eni pehar lige sampiona, nakon toga se stalo sa radom u klubu.

Reply
Spartanac мај 27, 2013 at 23:28

Dosta sturo……ali sve informacije do koji dolazimo lepo zvuce.Topao savet svima je da se ne nadamo previse sto se tice prelaznog roka i lsedeca dma meseca……da budemo malo rezervisani,skromni i svesni situacije u kojoj se nalazimo.Mozda se za promenu iznenadimo ekipom koja pocne sezonu,mozda ovi ljudi nesto i pokrenu.ALI,ONO STO JE REALNO,PRODAJA 3,4 NAJBOLJA,SANIRANJE DUGOVA I SEZONA U KOJOJ CE SE TRPETI NASA DECA.

Reply
MILAN KG мај 28, 2013 at 00:02

a koja deca imaju kvalitet za prvi tim? sve sto je imalo neki potencijal pobeglo je glavom bez obzira.

Reply
Goran мај 28, 2013 at 06:00

Mijailovic,Spajic,Savicevic,Stojkovic,Cikic,Karaklajic,Grujic…za pocetak neki od ovih jer verujem da ce mnogi od njih sigurno biti dostojni Zvezdinog dresa u buducnosti i boriti se srcem za Zvezdine boje…Ali kao sto neko pre neki dan ovde rece ne sve njih odjednom ubaciti u vatru nego najvise 3-4 po sezoni,uz neke igrace iz postojeceg kadra a ima ih nekolicina koje treba zadrzati+nekoliko dobrih pojacanja iz nase lige i eventualno 1 ili 2 dobra stranca i bili bi tim za trofeje sigurno. A onda svake naredne sezone raditi dobro sa mladjim kategorijama i po jos nekoliko mladih igraca ubacivati u prvi tim,prvo da se kale u kup utakmicama i protiv slabijih timova u ligi a onda i protiv Partizana,Vose,Ofk,itd…Zna Dzaja sta radi polako,zato su i poceli pritisci sa svih strana da se Zvezda ne oporavi vec da je uniste do kraja,polako,strpljenja sve ce doci na svoje kroz koju godinu 😉

Reply
Ninadu мај 28, 2013 at 10:34

Znaci nismo vise klub zvani „Sledeca sezona“ nego FK „2015 godina“…Super.

Reply
Spartanac мај 28, 2013 at 11:03

Brate……ja razumem tebe,ali ima nekoliko stari…..
1.Nemamo pare,imamo dug……ti omladinci su to sto imamao.Znaci sta ces da uradis-do dovedes bolje-nemas para!!!Najbolje moras da prodas-jer ti treba za plate,treba ti za licencu,a mozda i odblokiranje racuna,jer on u toku dana moze da bude blokiran,ma moze kad hoces!!!Znaci sah-mat!Moramo sa time sto imamo!
2.Tacno je da su najbolji omladinci otisli…ALI ,ti zaboravljas da su ovi omladinci igrali samo omladinsku ligu!!!!Dakle noramalan proces je da odigraju bar jednu sezonu u drugoj ligi po rangu,pa tek onda da se prikljuce u prvi tim.Tacno je da omladinci vose ,Rada ili OFK Beograda deluju dosta bolje,ali oni momci vec godinu i po su u prvom timu,a za cak su poneki nosioci svojih ekipa postali ,pogotovu na prolece….npr Pavlovski u ofk-i,Djurdjevic u Radu….u Vosi Kosoric,Poletanovic,Radoja……mislim ti ne znas dok nasi se ne iskale jedno godinu dana,sta oni su stvari mogu!
3.Ne mogu da se porede nas tim i tim Vose,iz prostog razloga je je Vosa TIM dok su se nasi sastali pre pet dana…dakle ovi treniraju godinu dana zajedno,a nasi imali par treninga….
Znam,sa omladincima je titula izgubljena,cak realno trece mesto,ali ruze,to je mera g…ana u kojima se nalazimo! :facepalm:

Reply
anonimus мај 29, 2013 at 12:55

nemorate da se brinete za prelazni rok jer ce u klub da dodje pet igraca extra klase.bice to najvece bombe prelaznog roka na balkanu a za mnoge navijace i u zivotu ali nece njih da dovede stojadin samo to da znate jer nece ni biti u klubu…

Reply
eeeeeeeee мај 27, 2013 at 23:27

cemu takva halabuka? kao da je bitno ko daje opremu! ne igra oprema! bitno je samo da je opet ne nose ovakvi manekeni, nego igraci vredni zvezde,pa makar u pamucnim arilje majcama!

Reply

Leave a Comment