Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Стоиловић пред Спартак: „Очекујем да освојимо титулу“

Пре недељу дана, завршен је први део првенства Винер Штедише лиге.

Наши одбојкаши заузели су прву позицију, са које се нису померали све до краја. За 18 мечева, колико је одиграно, црвено-бели, забележили су само један пораз, те другопласираној и трећепласираној екипи „беже“ читавих 11 бодова.

Изабраници Душка Николића су поред константних победа у Лиги, освојили и национални Куп.

Zvezda-Spartak
Zvezda-Spartak

Сада следи тежи део – плеј-оф.

Према важећим правилима овог дела такмичења, наш тим, као први на табели, састаје се са осмопласираном екипом, екипом Спартака из Љига. У питању је четвртфинале, и игра се на две добијене утакмице. Прва утакмица одиграва се у Шумицама, у недељу, 10. марта од 18 часова. Друга утакмица игра се четири дана касније, у Љигу, док ће се евентуална трећа утакмица играти поново у Шумицама.

Уколико наш тим прође у полуфинале, састаће се са победником из мечева између Рибнице и Војводине. Полуфинале и финале играће се на три добијене утакмице.

Filip Stoilovic
Filip Stoilovic

Питали смо Филипа Стоиловића, који је био и један од најбољих појединаца на последњем мечу, каква су његова очекивања од плеј-офа.

Мислим да смо добро одрадили први део првенства. Изгубили смо само један меч, и то резултатом 3:2. Показали смо колико ова екипа може у домаћем првенству, показали смо да смо најбољи. Због тога очекујем и да освојимо титулу.„-рекао је Филип.

Још једном, утакмица се одиграва у недељу, 10. марта, од 18 часова, у Шумицама.

Цена карата износи 200 динара, и моћи ће да се купе све до почетка меча.

Апелујемо још једном на навијаче, да дођу и подрже наш клуб, из више разлога. Прво, јер су момци то заиста заслужили, друго, јер им подршка треба, треће, јер је срамота да се њихови мечеви играју пред празним трибинама, и последње, али и најбитније – ИГРА ЗВЕЗДА!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

Leave a Comment