Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Сара Војнић-Пурчар: „Из утакмице у утакмицу игра све боља.“

Одбојкашице Црвене звезде су пружиле сјајну партију и заслужено су славиле резултатом 3-1 против дојучерашњег лидера шампионата Спартака из Суботице. Након јучерашње утакмице за утиске смо питали Сару Војнић-Пурчар, девојку чијим се уласком у игру у другом сету стабилизовао пријем нашег тима и која је значајно допринела важној победи црвено-белих дама. За наш сајт, Сара је рекла:

“ Јесте да смо ушли декоцентрисано у утакмицу, Спартак нас је сачекао добрим блоковима и игром у пољу и пресудио сет у своју корист на 29:27. У други сет смо ушли снажније и имали смо бољи пријем који нам је донео успешније нападе и тиме за нас први сет. У даљем току утакмице, покушавале смо да задржимо нашу добитну игру која нам је донела заслужену победу.

Честитала бих и похвалила моје девојке на супер игри и на одређеном квалитету који се у свакој утакмици све више приказује. „

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

 

Повезане вести

4 comments

Lav нов 7, 2012 at 10:18

Najlepsa je ona dizacica 😀 iz Madjarske i sa njom bi mogli da uradite intervju,mada mislim da ne zna naski,jer se na tajm autu prica pomalo engleski valjda zbog nje.

Reply
zokis нов 6, 2012 at 23:43

I ovde cu da ti kazem da si najlepsa! <3 :)))

Reply
:) нов 6, 2012 at 18:15

OOoo, mama zaljubio sam se ! 😀

Reply
vlada tosic нов 6, 2012 at 15:43

Slika je bila dovoljna, niste morali da se trudite oko teksta 😀

Reply

Leave a Comment