Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Огњен Мудрински: „Прихватам одлуку ФСС-а“

Огњен Мудрински
Огњен Мудрински
Огњен Мудрински

После одлуке ФСС, поводом дешавања у мечу младе репрезентације Србије са националним тимом Енглеске, да Огњен Мудрински добије забрану играња у националним селекцијама у наредних годину дана, млади центарфор је у разговору за „Журнал“ изјавио да прихвата одлуку ФСС-а и да ће се трудити да за годину дана, заслужи позив у репрезентацију:

„Прихватам одлуку ФСС и трудићу се да головима и асистенцијама за годину дана заслужим позив у репрезентацију, уз обећање да себи више никад нећу да дозволим да будем испровоциран као у Крушевцу. Управо из разлога да бих могао да браним боје своје вољене земље.“ – рекао је Мудрински, док је Стефан Пантовић изјавио да ће се у клубу потрудити да се овакве ситуације не понове:

Чули смо за одлуку надлежног органа ФСС, на нама је да се трудимо да у будућности спречимо сличне ситуације кроз разговоре са играчима и запосленима у радној заједници.“

О овој и другим темама укључите се у дискусију на МЦЗ форуму!

Повезане вести

14 comments

veliki pravi zvezdas окт 26, 2012 at 13:59

Tako je samo ti davaj golove u Zvezdinom dresu vratices se ti kroz tu godinu dana ako bog dade mladoj fudbalskoj reprenztaciji Srbije primijetice to i Mihajlovic ako bude tada selektor seniorske reprenztacije Srbije ,prije toga dobro bi bilo da dades gol u derbiju za Crvenu Zvezdu protiv Partizana ali kad bude pocela da utakmica nemoj da imas nikakvu tremu nemoj da se bojis ako bude na golu Stojkovic budi ladan kao spricer i sigurno ces dat gol za Crvenu Zvezdu otvaraj se sto vise na taj mec i kada ti se stvori prilika vjeruj u sebe ,moje povjerenje potuno imas samo naprijed Mudrinski 😀

Reply
Petar окт 26, 2012 at 00:38

Jbt! Samo on kaznjen od svih igraca reprezentacije! Nikolu Ninkovica smo izgleda slucajno zaboravili…

Reply
Mina окт 26, 2012 at 02:57

Imaš u tekstu koji je objavljen malo pre ovog – „Disciplinska komisija FSS donela je odluku o kaznama za učesnike u neredima u Kruševcu posle utakmice Srbija – Engleska, a rezultat je zabrana igranja za bilo koju selekciju Srbije igračima Ognjenu Mudrinskom i Nikoli Ninkoviću na godinu dana.“ A ovaj tekst ovde se odnosi na izjavu Mudrinskog povodom kazne.

Reply
delija rs окт 25, 2012 at 22:31

Nevezano za ovu temu…sad sam bas gledao raspored utakmica u sezoni…poslije svake utakmice u evropi ovi igraju utakmicu kod kuce…cudan raspored ove sezone i u prvenstvu i u kupu….

Reply
qwerty окт 26, 2012 at 00:07

sve smisljeno i izrezirano. taj raspored je prosao detaljnu analizu koliko kome odgovara. ali nema veze,kaznjava ih Bog,primise gol u nadoknadi. A ja garantujem sto se tice kupa da ce Zvezda opet biti gost i to Radu,ne morate ni da gledate izvlacenje.

Reply
UPRAVA = DUNSTERI!!! окт 26, 2012 at 00:58

Bolje mi da gledamo naše „dvorište“ a ne one druge..oni igraju ligu evrope(fudbal)i imaju 20 igrača za rotaciju,ligu šampiona (rukomet),evro ligu (košarka)! A MI!? ❓ Mi ni u jednom sportu nemamo igru,osim odbojke(u vaterpolu još nismo imali jaku utakmicu). Na terenu u fudbalu izgledaju kao 11 polu profesionalnih fudbalera,basket ništa bolje! Čemu da se radujemo Donjem sremu? Pustite druge i ne obaćajte pažnju na njih. Treba našim mukama da se bavimo,a imamo ih i to poprilično!!!

Reply
delija rs окт 26, 2012 at 18:08

Pa niko ne kaze da se mi ne trebamo baviti nasim problemima i da trebamo gledati u tudje dvoriste….jednostavno je cinjenica da oni igraju sve utakmice kuci poslije evropskih…uobicajno je valjda da se igra kuci pa na strani…a oni imaju preskok i igraju dvije kuci zaredom i taman im se onda poklopi da igraju kuci u suprotnom bi gostovali….a sto se tice sastava i igraca za rotaciju…hoces reci da oni imaju kvalitetnije igrace i veci izbor ???…ne bih u opste rekao….

Reply
Goran окт 25, 2012 at 22:20

E ako si im rekao 🙂 I ne trebaš im sad jer moraju da guraju Ramadanijeve pulene. Živi bili pa videli.

Reply
otpisani101 окт 25, 2012 at 22:05

uuuf jak fss?…ma daj…tole-lopove…

Reply
acca окт 25, 2012 at 22:03

Ti si nas buduci Pantela

Reply
Александар М. окт 25, 2012 at 22:11

Боготац.

Reply
Svidza окт 25, 2012 at 22:01

Хет-трик Мудрог у дербију!

Reply
era окт 25, 2012 at 21:35

Голове које су планирао да даш у репрезентацији, дај за нас и сви срећни 🙂 Како бих волео да га забијеш у дербију!

Reply
Dragon окт 26, 2012 at 18:00

..uz to da jih pobedimo… 😀

Reply

Leave a Comment