Moja Crvena Zvezda
Анализе

Анализа утакмице и играча против Хајдука из Куле

Мудрински, фото: званични сајт клуба
Мудрински, фото: званични сајт клуба
Мудрински, фото: званични сајт клуба

ХАЈДУК – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 0:2 (0:2)

СТРЕЛЦИ: Мудрински у 41. и Димитријевић у 45. минуту из пенала.
Стадион: СПЦ „Хајдук“. Гледалаца: 1.000.
Судија: Мајо Вујовић (Нови Сад)

Црвени картон: Кировски (Црвена звезда) у 49. минуту
ХАЈДУК: Браћ, Цветковић, Булатовић, Лалић, Ковачевић, Ћулум, Обровац, Секулић (од 67.Ћовин), Адамовић (од 80. Стојковић), Зорица (од 56. Поповић), Веселиновић
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Кировски, Микић, Пантић, Јовановић, Младеновић, Миливојевић, Милијаш, Димитријевић (од 91. Савићевић ), Милуновић (од 46. Вешовић) – Касалица, Мудрински (од 50. Весић )

Звезда је у другој брзини прошла кроз Кулу. Једноставном игром, у лаганом ритму наш тим је прошао у наредно коло у Куп такмичењу.

У игри Црвене зведе највећу оцену је заслужио и најстарији на терену, капитен Ненад Милијаш. Иако није био стрелац на данашњем мечу наш капитен је одиграо борбено, пожртвовано и фудбалски интелигентно. Увек је био на правом месту, одлично се кретао и када је то било најпотребније, знао да стане на лопту и смири игру.

Колико је Ненад Милијаш добро одиграо толико је подбацио голман Кировски који је непотребно, због приговора у првом полувремену, добио жути картон, а затим у другом полувремену, након прекршаја на ивици шеснаестерца добио други жути, односно искључујући картон. Након његових грешака своју прилику одлично је искористио Весић који је показао да заслужује већу шансу, јер по виђеном на овој утакмици налази се сигурно у најбољој форми од све тројце голмана у нашем тиму.

Александар Јанковић није одмарао неке играче, већ је озбиљно приступио овој утакмици и желео да сигурном игром Звезда прође у наредно коло.

У првих 20 минута утакмице гледали смо праву успаванку и поставили себи питање како се наш тим претворио из „брзог воза“ у „успорени филм“. Имала је Звезда посед лопте и јалову иницијативу, али осим два шута са дистанце Ненада Милијаша у 3. и 12. минуту од нашег тима нисмо видели ништа.

Након успаванке на половини Хајдука, домаћи тим је дочекао прву и једину велику грешку нашег тима. Играо се 21. минут када је Мудрински непотребно вратио једну лопту прему Јовановићу, Веселиновић је успео пресећи његов пас, лагано избацио Јовановића из игре али на срећу нашег тима, након уласка у 16 метара, шутирао непрецизно поред леве стативе од гола Кировског.

После шансе домаћина Звезда два пута прети преко Ненада Милијаша. Први пут у 27. минуту искоса са леве стране, из слободног ударца са 18 метара, наш капитен је погодио пречку голмана Браћа док је другу полуприлику Милијаш створио сам себи. На средини терена одузео је лопту играчима Хајдука и соло продором прошао кроз одбрану домаћина, али је искоса са леве стране пуцао непрецизно поред гола.

Успаванку је разбио у 41. минуту, ко други, него Огњен Мудрински. Најбољи стрелац Црвене звезде у овој сезони, одлично се креће и савршени пас Милијаша претвара у вођство Црвене звезде. Хајдук – Црвена звезда 0:1.

Само мало подизања ритма пред крај полувремена донело је нашем тиму, испоставило се, недостижно вођство. Школску акцију „троугла“ одиграли су Миливојевић, Димитријевић и Микић, притом Адамовић руши Микића у шеснаестерцу и судија показује на белу тачку.

Сигуран извођач једанестерца је Милош Димитријевић. Од 45. минута Хајдук-Црвена звезда 0:2.

Тек што су играчи Хајдука кренули са центра, судија је одсвирао крај првог полувремена и послао играче на одмор.

Друго полувреме играчи једног и другог тима наставили су у истом ритму како су започели и утакмицу. Успавано, уз благу иницијативу нашег тима. Овај пут успаванку успео је да „разбије“ голман Црвене звезде, када је у 50. минуту зарадио други жути, односно црвени картон.

Након лоше процене једне високе лопте од стране Пантића, коју су послали играчи Хајдука према свом нападачу, Кировски излази на 16 метара и руши нападача Хајдука, а судија Мајо Вујовић му показује пут у свлачионицу.

Уместо искљученог Кировског, на гол Црвене звезде стао је Весић који је том приликом заменио Мудринског.

Наш тим се након искључења повукао превише на своју половину и пречесто стајао преблизу своме шеснестерцу. У тим тренуцима нападе домаћих одлично су „читали“ Миливојевић и Милијаш који су одузели безброј лопти. Оно што није било добро у раздобљу од 60. до 80. минута је игра нашег тима „у крилу“ голману Весићу који је одличним одбранама шутева са дистанце спречио смањење вођства.

Треба истаћи да су највише сигурности и мирноће пружали управо голман Весић и капитен Милијаш који је претрпио пар оштрих стартова домаћина.

Задњих десет минута утакмице Звездине акције су поново имале смисла и показала је Звезда жељу да постигне и трећи гол. За мало је то пошло за ногом Милошу Димитријевићу који је у 81. минуту, након проигравања Касалице, са 12 метара од гола Браћа послао лопту „небу под облаке“.

До краја утакмице вредно спомена је једино улазак Савићевића умјесто Милоша Димитријевиића у 91.минуту.

Звезда је „одрадила посао“. Утакмицу је добила на чист квалитет и знање, али оно што брине је приступ утакмици неких играча. Мањак воље и жеље једноставно је недопустив у клубу какав је Црвена звезда.

Требају играчи, који носе дрес са грбом Црвене звезде, схватити да ниједна утакмица у „црвено-белом“ дресу није одрађивање посла већ част и обавеза. Ненад Милијаш је као капитен показао како то изгледа и мада је често био оспораван и са моје стране, данас је показао да му је само недостајало утакмица у ногама да буде онај прави.

Појединачан учинак играча:

Кировски: Ушао је у утакмицу врло нервозно што се видело код прве интервенције, када је код корнера лоше проценио лет лопте и након приговора судији добио први жути картон. Није успео дати сигурност одбрани и своју нервозу и несигурност је у другом полувремену „претворио“ у црвени картон. У овој утакмици је исказао несигурност и испољио нервозу.

Микић: На почетку утакмице имао је мало проблема са Адамовићем на десној страни, али како је утакмица одмицала био је све сигурнији и тактички је на крају одрадио беспрекорну утакмицу. Већ у првом полувремену, након пар продора Адамовића се повукао на своју половину и са Пантићем затворио прилазе голу. Одрадио је све задатке које је пред њега поставио Александар Јанковић и још једном показао да се налази у одличној форми.

Пантић: У пар наврата у овој утакмици није добро стајао на терену и самим тим дао прилику домаћем тиму да угрози Звездин гол. Прво полувреме је имао пар грешака када је тактички лоше стајао на терену и превисоко испадао на половини противника док је у другом полувремну јако лоше стајао прије искључења Кировског. Уместо да се постави иза играча домаћих, лоше тактички стоји на терену и допушта да му противнички играч уђе иза леђа. Борбеност и добра игра главом су оно што треба истакнути код Александра Пантића.

Јовановић: Одиграо је солидну утакмицу. Унео је искуство и чврстину Звездину одбрану. Имао је једну грешку када је лако испао, након грешке Мудринског. Можда је могао мало енергичније реаговати у тој ситуацији, али нека свако да свој суд о томе. Остатак утакмице је одиграо коректно.

Младеновић: Никако да се Филип врати у форму коју од њега очекујемо. Невидљив је велику већину меча и осим што се одлично поставља у фази одбране, његов учинак на терену је јако мали. Често греши у предаји лопте и у нападу често остане без правог учинка. То је био случај и у овој утакмици.

Миливојевић: Још једна одлична партија Звездиног задњег везног. Очито је да се Лука Миливојевић налази у успону форме и да сваку следећу утакмицу можемо очекивати све више од овог играча. Постављање на терену, затварање простора и играча, борбеност и преглед игре. Све то је имао Звездин везни играч. Друга у низу одлична партија.

Милијаш: Најбоља утакмица Звездиног капитена, од доласка у Звезду. Преузимао је највише одговорности, одлично се кретао и имао одличну асистенцију за први гол нашег тима. Ова утакмица је показала да овакав Ненад Милијаш је право појачање у сваком смислу те речи. Био је прави вођа не терену који је водио екипу од првог до задњег минута утакмице.

Димитријевић: Можда превише очекујемо од Милоша Димитријевића, али то још увијек није то. Овај пут је имао одлично кретање на терену, али је недостајало више преузимања одговорности у фази напада и боља завршница. Одбрамбено је тактички одигао одличну утакмицу, док је у нападу имао две одличне полуприлике гдје су након његовог шута лопте завршиле високо преко гола. Оно што радује је да се види очигледан помак у игри.

Касалица: Веома лоше се сналази на позицији десног крила, тако да његова брзина не долази до правог изражаја. Често је добро затворен и све теже, на овој позицији, улази у шансу. Отворила му се једна прилика, након уласка Вешовића, гдје га је управо Вешовић одлично пронашао на другој стативи, али је у 47. минуту његов шут главом одбранио голман Браћ. Након изласка Мудринског, заузео је позицију централног нападача али се лоше кретао по терену, тако да се у већини случајева нашао у офсајду.

Милуновић: Скоро па би могли рећи да је био невидљив на утакмици против Хајдука. Имао је тек један добар продор и једно лоше примање лопте у одличној позицији у шеснаестерцу противника, након одличног проигравања Миливојевића. И то је све што је пружио Лука Милуновић. Заслужено је замењен почетком другог полувремена.

Мудрински: Звездин голглетер наставља своју серију. Увијек је на правом месту, одлично се креће и има „нос“ за гол. Толико једноставно изгледа фудбал када на терену пратимо Огњена Мудринског, да нам се чини да је најлакша ствар на утакмици постићи гол. Његова једина грешка је враћање лопте према задњој линији, када је окренут леђима голу противника. Једна таква грешка је замало била кажњена у 21. минуту када је Веселиновић пресекао његов пас према Јовановићу. Нека Огњен настави да решета противничке мреже, а ситуације у којима греши оставићемо да са њиме поправи Александар Јанковић.

Још су играли:

Од 46.минута умјесто Милуновића, Вешовић: Добро се кретао и помогао је у потпуности затворити десну страну Звездине одбране. Имао је одличан пролазак и центаршут у 47. минуту када је одлично пронашао на другој стативи Касалицу. Након искључења Кировског, са Микићем је у потпуности затворио Адамовића који је у првом полувремену задао највише проблема Звездиној одбрани.

Од 51.минута уместо Мудринског, Весић: Оберучке је прихватио указану шансу. Истакао се одличним интервенцијама у 71, 75, 78 и 89.минуту утакмице. Својом сигурним интервенцијама и изласком на центаршутеве унео је мирноћу у Звездину одбрану у тренуцима када је то било најпотребније. Оно на чему треба радити је испуцавање лопте јер је сваку лопту јако лоше испуцао и вратио противничким играчима у посед.

Од 91.минута уместо Димитријевића, Савићевић: Довољно само да упише још један наступ у црвеном-белом дресу.

Тренер Александар Јанковић: Одлично је поставио тактички утакмицу и знао је на који начин екипа може пробити блок противника. Види се помак у игри Црвене звезде и због тога сигурно заслуге иду највише Александру Јанковићу. Промена коју треба направити је сигурно Касалица-Асамоа. Мислим да је ова утакмица била идеална за ту промјену. Утакмицу је водио врло добро и одлично је видео да је потребно затворити десну страну увођењем Вешовића. Једину измену коју је требао направити 10-так минута раније је Димитријевић-Савићевић јер након 80-тог минута наша екипа се ослободила притиска и у тој игри Савићевићева продорност и брзина су могле донети још један помак у игри према напред. Надајмо се да ће почети, барем у куп утакмицама, уводити у игру младе играче попут Савићевића, да ће пружити већу минутажу Бабаљу и Асамои. Као и да ће полако враћати у игру и Јована Крнету за којег вјерује да ће сигурно ускоро бити појачање и којег види на позицији десног бека.

Једина нелогичност остаје зашто неке од наведених потеза наш тренер није направио већ у овој утакмици, јер констатнтно се води прича да су играчи преморени од ритма среда-субота. Али верујмо младом стручњаку који има најбољи увид у физичко стање сваког играча лично.

Звезда је почела рутински да добија утакмице и то је оно што враћа веру у успех нашег тима. Момци имају пуно више самопуздања на гостовањима него што су их имали пре доласка Александра Јанковића и морамо признати да за то највеће заслуге има наш тренер.

Сигурно да Звезда може и мора боље. Недостајало је мало више енергије и борбености да би задовољство било потпуно после победе над екипом Хајдука из Куле.

Још једном за крај ћу истакнути огроман учинак, борбеност и фудбалску интелигенцију Ненада Милијаша који је водио наш млади тим ка победи и показао на који начин се носи Звездин дрес. Надајмо се да ће Ненад бити пример свим својим саиграчима јер оно што је приказао већ дуго нисмо видели од нити једног „повратника“ у Црвену звезду.

Звезда након дуго времена има будућност и ако до сада «НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ…» треба да верујемо у овај млади тим који ће нам сигурно донети много радости у скоријој будућности…

«ЗА СЛАВУ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ, ЗА НАШЕ ПОБЕДЕ…»

[starratingmulti id=19 tpl=12]

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

33 comments

CZV окт 25, 2012 at 16:37

A o autoru: Zemljace ne bih ti dao da vodis petlice donje Vrbave, o kojoj ti analizi utakmice pricas, sram te bilo, nemoj vise molim te. 🙂

Reply
Chinez окт 25, 2012 at 17:20

Pu sotono, pod obalu, pod obalu… 😯 😮

Reply
Milojko Pantić окт 25, 2012 at 18:55

A o CZV prebaci se „pfc“ jer ovde nemaš mesta. Ajde da nešto pametno si napisao ili neku konstruktivnu kritiku, ali ti jado si ispao jadan da jadniji nisi mogao. Begaj bre!

Reply
Chinez окт 25, 2012 at 14:00

Evo moje analize za jecerasnju utaakmicu.
Igrali smo finao, direktno sve dok lopta ne dodje do Milosa, a kad doje on obavezno zastane, pokaze kako je dobro kontrolise u mestu i preda je najdaljem igracu od gola. Moje neko vidjenje.
Bukvalno krene fin napad, sve ide tecno, 1-2 kontakta, dodje lopta do Dimitrijevica, on je overi sa jedno 20 kontakata i vrati Milivojevicu, Mikicu, Jovanovicu ili Pnaticu. I tako krece jos jedan tecan fin napad, sve dok lopta ne doje do Dimitrijevica i tako u krug.
Mali Savicevic bar iz straha nebi toliko gnjavio loptu i bar bi se iz straha na vreme oslobadjao iste.

Reply
Milojko Pantić окт 25, 2012 at 18:56

Chinez mora da se proda na zimu Čava, šta da se radi. Neka odigra barem par utakmica ili neće otići nikada.

Reply
DELIJE KRUŠČIĆ окт 25, 2012 at 13:38

A GDE JE OCENA ZA NAVIJACE?OVAJ PUT SU I DELIJE PODBACILE PA SU MOZDA I IGRACI BILI RAZOCARANI…

Reply
Slave15 окт 25, 2012 at 15:14

Sta mu lupate minuse,ako niste bili u Kuli,slabo je bilo navijanje!!

Reply
Chinez окт 25, 2012 at 15:52

Ja samm utakmicu gledao na TVu, ali sam i tu primetio na je navijanje nikakvo. Cak da je toliko lose da su morali da iskljuce mikrofone na terenu.
Imao sam utisak da su neke demonstracije i da svi lupaju kasikama o lonce i serpe….

Reply
DELIJA_NCZ окт 25, 2012 at 13:34

Ma videvete kako ima da kidamo kad Sale uradi svoje pripreme sa ekipom…

Reply
MaRe Delija окт 25, 2012 at 14:58

brate jesi ti zaboravio ko nam je u upravi??? dok su ovi slepci u upravi neverujem ni u jedan potez,transver itd… na utakmice ne idem,sbog placenih vodja,cekam sposobne ljude u upravi i prave navijace.

Reply
Chinez окт 25, 2012 at 15:13

To ti je pametno.

Reply
Cira окт 25, 2012 at 13:28

Jako me raduje sto vidim pomak u igri na ove dve poslednje utakmice,mada je to sve jos daleko od igre renomea Crvene Zvezde.Ja nisam video taj brzi voz koji Dejan spominje,jer ruku na srce mnogo smo spori.Moram reci jos da smo igrali protiv dve mozda najslabije ekipe u JSL,koje nisu igrali visoki presing i presing po citavom terenu sto je nama rak rana.Prepustanjem sredine terena Zvezdi je napravljena velika usluga,jer kada imamo apsolutnu dominaciju na sredini terena nadoknadjuje se spora igra nasih igraca.Bilo kako bilo nesto se pomera na bolje i ocekujem jos jednu takvu sigurnu utakmicu sa Srem-om,a zatim nam dolaze ozbiljniji protivnici koji ce sigurno igrati kako nama ne odgovara,pa cemo videti gde smo.Ja i dalje ne vidim potrebu da Milos Dimitrijevic igra standardno,kao i Filip Mladenovic.
Za Filipa da kazemo da i nema veze,jer ne pravi neku stetu,ali za Cavu koji igra na kljucnoj poziciji, koja direktno utice na igru cele ekipe,steta je ogromna.Slazem se da je Milijas bio najbolji igrac na terenu i velika zamerka ekipi sto se njegove lopte i pasovi ne koriste bolje.Primetio sam par puta da je Milijas bio u samom spicu ispred Mudrinskog,a da se Mudrinski vraca po loptu do centra,to ne sme da se desava,jer ako je Milijas u spicu nema ko drugi da podeli loptu,a kada Mudrinski ode do centra u istom napadu je totalno neupotrebljiv.Dejane dobar komentar i bas bih iskreno voleo da ovako pozitivni komentari budu i kada dodju tezi protivnici.

Reply
Igor окт 25, 2012 at 13:24

“ Kao i da će polako vraćati u igru i Jovana Krnetu …“ ❓
Neka ide u Sopot ❗

Reply
vracarac окт 25, 2012 at 13:21

Sale Jankovic je sjajno postavio ekipu da se sto manje zamorimo. Definitivno me najvise potseca na Miljana, a pratim fudbal od ranih 60-ih

Reply
veliki pravi zvezdas окт 25, 2012 at 12:27

Dobro je sto smo dobili pokazala Crvena Zvezda pravu igru ali golman da radi takve greske na terenu to mora da ispravi nas trener golmana sto se tice ostalog Crvenoj Zvezdi je potreban lijevi bek i desni bek valjalo bi dovest jednog golmna iskusnijeg jednog kreativca na sredini terena i jos jednog napadaca sto se tice prodaje prodat Bajkovica ,Maksimovic ,Mladenovica ,Dimitrijevic ,Kadu i Kaslica dovest u Crvenu Zvezdu Brkica ,Stojkovica ,Georgijevskog ,Predraga Luku ,Crvena Zvezdi je potreban Dzajic i sportski diretor popot Stojadinovica jer ova uprava Crvene Zvezde lose radi posao zato sto treba prije da ide iz Crvene Zvezde tu prije svega mislim na Vesica ,Lukica pa onda i ostale u upravi Crvene Zvezde

Reply
... окт 25, 2012 at 18:52

Kakve nebuloze

Reply
CZHN окт 25, 2012 at 12:13

Potpuno si u pravu.Mikić da ostane a Jovanović na lijevog.Ko je ikad gledao CG ili timove za koje je igrao zna da je bolji bek nego štoper,mada je i ovo odlično.

Reply
Zvezdas окт 25, 2012 at 11:16

Stvarno je Mikic u dobroj formi,a ne verujem da ce ga prodati u januaru,ako bude do kraja jesenjeg dela prvenstva jedan od boljih igraca,a ako ipak ode onda je bolje dovesti reprezentativca Makedonije Georgievskog (rodjen 1988 u Australiji,visok 1.78 m), jer tom igracu istice ugovor u decembru sa Steauom,nego placati Petkovica ili nekog drugog nedovoljno iskusnog desnog beka,a Steaua je potpisala ugovor sa Makedoncem na pola godine (nakon povrede dotad standardnog njihovog desnog beka),uz opciju da se saradnja produzi na jos dve godine,ali sigurno da Georgievski ne zeli da bude rezerva u rumunskom timu,a onaj drugi makedonski reprezentativac Ivanovski sto se spominje kao moguce pojacanje je igrac slican Kasalici,ali bolji tehnicar i bio bi dobra zamena u slucaju da ode Kasalica,a bolje prodati Mikica,Maksimovica i Kasalicu nego Milivojevica i Lazovica,koji ce sigurno popraviti formu i opet biti najbolji igrac u ligi.

Reply
Petarr окт 25, 2012 at 10:55

Ne razumem samo zasto ne staviti Jovanovica da igra levog beka,(jer to igra u reprezentaciji Crne Gore) a Mladenovica staviti malo da iskulira na klupi.Maksimovica upariti sa Panticem i eto ga 🙂 Sve ostalo,kapa dole. NAPRED ZVEZDO! 😆

Reply
Petarr окт 25, 2012 at 10:55

Ne razumem samo zasto ne staviti Jovanovica da igra levog beka,(jer to igra u reprezentaciji Crne Gore) a Mladenovica staviti malo da iskulira na klupi.Maksimovica upariti sa Panticem i eto ga 🙂 Sve ostalo,kapa dole. NAPRED ZVEZDO!

Reply
Milojko Pantić окт 25, 2012 at 10:27

Lepo rečeno i napisano. Dobra analiza u kojoj je sve rečeno. A i deda Milijaš je trčao jučer :), dok za Čavu treba pokrenuti humanitarnu akciju da se kupe golovi iz američkog fudbala ili ragbija pa da se lepo broje i njemu golovi :). Barem za statistiku 🙂

Reply
Milojko Pantić окт 25, 2012 at 13:24

Ljudi moji da li je ovo moguće :)? Nemam niti jedan minus :mrgreen:

Reply
Chinez окт 25, 2012 at 16:13

Bice da ti se cini… 😎

Reply
Milojko Pantić окт 25, 2012 at 18:56

Chinez baš si morao da mi lupiš minus :)?

Reply
Homer окт 25, 2012 at 10:18

Kirovski 4 –
Mikić 4 +
Pantić 4
Jovanović 4 +
Mladenović 3 :facepalm:
Milijaš 9 +
Milivojević 8
Dimitrijević 7
Kasalica 6 –
Milunović 4
Mudrinski 7 –
Vešović 4 +
Vesić 9
Savićević ❓
Aleksandar Janković 6-
Sudija 7

Reply
Milojko Pantić окт 25, 2012 at 11:40

Čoveče imaš gore za glasanje pa ostavi ocene. Mislim da je nepotrebno da nas ovde sve smaraš. Lepo napiši stav, ako ga imaš a za ocene pritisni zvezdice gore 🙂

Reply
Kastro окт 25, 2012 at 18:54

Cuj Milijas deda. Milijas je nas najbolji igrac. Igrac kakav nam je trebao. Igrac zavrsnog pasa

Reply
Milojko Pantić окт 25, 2012 at 18:58

Kastro nego šta je nego deda među ovim momcima, pa od svih je stariji ovde u ekipi. Zbog toga i nadimak „deda“ :). Mislim da mu odlično pristaje :).

Reply
homer окт 25, 2012 at 22:11

pa to je moj stav! šta je sporno? ❓

Reply
slobal окт 25, 2012 at 10:00

Analiza je korektna i apsolutno se slazem sa svim navedenim… Ono sto je takodje evidentno, a dodao bih te detalje, mali Micko mnogo manje igra od kada je dosao Sale Jankovic, takodje imamo ceste rotacije na stoperima, dok ih na levom beku nemamo jer je Nenadic kog je Robi doveo je apsolutno ispao iz svih kombinacija, bas kao i Marko Miric… Bajkovic nije neprikosnoven… Utisak je da Sale ima grupu od 15-16 igraca, za koju smatra da u ovom momentu moze da odgovori na tezinu dresa Zvezde…
Takodje, po njegovom dolasku uradjena su tri kljucna dolaska u Zvezdu, tri fudbalera koja su dala potpuno novu dimenziju igri i daleko veci prostor za manevrisanje samom treneru, a to su Mudrinski i Milijas koji su ubedljivo najzasluzniji za dosadasnje rezultate i odlicni Pantic… Nesmem ni da pomislim sta bi bilo da nisu dovedena ta tri fudbalera, uz sta napominjem da je pored Milijasa brzo zaboravljen Evandro i da smo dobili realnu sliku njegovih mogucnosti, jer Miki mnogo vise daje ton igri i prekidima, da smo uz Mudrinskog koji igra licem prema golu i koji je vrlo konkretan u zavrsnici kako u igri po zemlji tako i u skoku, zaboravili igru ledjima koju je imao Borha, dok smo uz Pantica dobili umesto dva, tri kvalitetna stopera…
Imajuci u vidu da je Sale slozio kockice za svega nedelju dana, koliko je imao do kraja prelaznog roka i da je to uradio odlicno, ubedjen sam da ce nakon zimske pauze Zvezda biti jos jaca i to znatno… Iz tog razloga je jako vazno da sada do te pauze osvajamo bodove, a igra ce sasvim sigurno biti daleko bolja od trenutne, i ako ni trenutna, ako izuzmemo poraz u Subotici apsolutno nije podlozna ostroj kritici…

Reply
SCZ окт 25, 2012 at 11:28

Prijatelju, svaka ti je na mestu, pozdrav 🙂

Reply
Lazar91 окт 25, 2012 at 09:43

Samo tako nastavite momci,slavice se dupla kruna dogodine!

Reply
Petar окт 25, 2012 at 09:23

Kasalicu treba odmoriti ocigledno je u padu formu vise koristiti Asamou. Ali treba imati na umu da Kasalice protiv Partizana pruza odlicne partije. Znaci dozirati mu formu .Lazovica ocekujem protiv Donjeg Srema nadam se da je sredio glavu.Vesic je odlicno branio ali ne moze se reci da je u najboljoj formi od golmana kada je branio samo jednu utakmicu,protiv Radnickog N Kirovski je jos bolje branio.Vjerujem da ce Sale iz svakog igraca izvuci maksimum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TI DOLE NA TEEEREEENUUUUUUU…………..

Reply

Leave a Comment