Moja Crvena Zvezda
Анализе

Анализа утакмица и играча против БСК-а – Коначно права Звезда!

Лука Милуновић, фото: званични сајт клуба
Лука Милуновић, фото: званични сајт клуба
Лука Милуновић, фото: званични сајт клуба

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – БСК 7:2 (4:0)
СТРЕЛЦИ: Димитријевић у 2, Микић у 5, Мудрински у 37, Милуновић у 40, Асамоа у 69, Пантић у 81. и Максимовић у 90. минуту за Црвену звезду, а Сотировић у 60. и Булатовић у 87. за БСК.

Стадион: Црвене звезде.

Гледалаца: 10.350

Судија: Милан Јеремић (Београд)

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Кировски, Микић (од 46. Вешовић), Пантић, Максимовић, Младеновић, Миливојевић, Димитријевић, Милијаш, Милуновић (од 46. Асамоа), Мудрински (од 67. Бабаљ), Касалица
БСК: Ковачевић, Бошковић, Планић, Ћесаревић, Милојевић, Челебић, Савковић (од 46. Анђушић), Јовановић (од 81. Нухи), Сотировић, Станчески (од 46. Булатовић), Ђукић

Црвена звезда се вратила на победнички пут, пут који је једини прави и који води према титули првака Србије.

Звезда је показала све своје врлине и мане у утакмици против недораслог противника, јер је један од ретких дошао на “Маракану” да се надиграва и вратио се пуне мреже.

О Звездиној игри најбоље говори чињеница да би Кировски могао бити неоцењен и то без обзира што је примио два гола.

Добро је наш тим стајао на терену, одлично се кретао и показао пуно воље, жара и борбе у овој уткамици. Треба истакнути да је Луки Миливојевићу пошло за ногом, оно што није Срђану Мијаиловићу у прошлој утакмици, да затвори све рупе иза Милијаша и Димитријевића и да повеже Звездин везни ред и напад. Да није имао грешку код испадања из тактичке поставке, код првог гола Борче, могли би рећи да је одиграо маестралну утакмицу.

Видели смо у овој утакмици 9 голова, од тога 7 у мрежи Борче. У Звездином тиму било је 7 различитих стрелаца, од којих тројица који су се по први пут успели уписати у стрелце у Звездином дресу.

Асамоа, Пантић и Максимовић су успели осетити понос, част и срећу коју су осетили сви они који су били стрелци у “најдражем” дресу..

Александар Јанковић је за кратко време, које је провео са екипом, успео освежити екипу, вратити јој пољуљано самопуздање и добро поставити ову утакмицу.

Све је почело са притиском гостију и њихова два корнера у прва два минута утакмице који нису обећавали ништа добро. Одмах из првог контра напада Црвена звезда је повела. Контру је повео Милуновић, који додаје до Касалице, овај избацује Микића на десном крилу који предивним центаршутем на другој стативи проналази усамљеног Димитријевића којем није било тешко да са 10 метара савлада голмана гостију.

Тек што је утакмица стварно и почела, победник се већ знао, у петом минуту је било све решено. Миливојевић је одличним шутем са 25 метара “истегао” голмана Ковачевића који одбија лоту у корнер. Милијаш одлично изводи корнер, са леве стране Звездиног напада, и на другој стативи проналази Микића који са 7 метара тресе мрежу немоћног голмана гостију. наш тим је водио са 2:0.

У 13. И 17. минуту видели смо два одлична шута. Први у 13 минуту Милијаш је покушао са 18 метара искоса са десне стране, Ковачевић је био сигуран, док је Касалица у 17 минуту одличним шутем са 16 метара “натерао” голамана Борче на дивну параду.

Након тога, Звезда је стала мало “на лопту” и умирила игру, држећи све конце у својим рукама. Миливојевић је предводио све Звездине нападе, затварао све прилазе према Звездином голу и осим два шута са дистанце од гостујуће екипе нисмо видели ништа.

Играо се 37. минут када је Милијаш извео још један корнер са леве стране, гостујућа одбрана је интервенисала, лопта је дошла на десну страну до Максимовића који на 11 метара проналази Мудринског, а овај главом погађа даљи угао Ковачевићевог гола и Звезда води са 3:0.

Није дуго требало да чекамо на повећање вођства. Само што је Звезда појачала темпо и одиграла високи пресинг на противничкој половини, виђен је најлепши гол на утакмици. Миливојевић је пресекао једну лопту на противничкој половини, одиграо до Мудринског, који из прве додаје до Милуновића који мајсторским потезом погађа, са 17 метара, други угао Ковачевићевог гола. Звезда је повела са 4:0.

До краја полувремена смо видели једну полу шансу гостију, након грешке Милуновића који у жељи да избегне да гости изборе корнер, прескаче једну лопту која долази до усамљеног Савковића који лоше реагује и са шест метара шутира преко гола.

Друго полувреме је почело са две измене. Уместо Микића у игру је ушао Вешовић, док је Милуновића заменио Асамоа.

На почетку другог полувремена Црвена звезда је умртвила игру и одлучила полако градити своје нападе. Оно што нас очекује показала је грешка Максимовића када је у 50. минуту лоше проценио лет лопте, али без последица.

И онда у 61 минуту гости преко Сотировића долазе до првог гола на утакмици. Прво је погрешио Миливојевић који је беспотребно изашао из формације и испао на половини терена који припада играчима Борче, затим Максимовић прави кардиналну грешку у постављању и дозвољава Сотировићу да му уђе иза леђа, лако заобиђе Кировског и постигне први гол за Борчане.

Играо се 69. минут када је Миливојевић одиграо савршени пас према Асамои који се одлично креће, прима лопту у трку, излази сам пред Ковачевића и смирено постиже погодак за 5:1. Након постигнутог поготка Асамоа је на пар минута изишао због повреде из игре, јер се након гола оклизнуо и налетио на голмана Борче.

После тога Звезда је најчешће покушавала преко десне стране свога напада, на којој су у тим тренуцима играли Касалица и Вешовић , али без правог завршног паса. У тим тренуцима доста погрешних пасова су одиграли Милијаш и Димитријевић, који су највише одговорности преузимали на себе.

Један од многих корнера у 81. минуту извео је Ненад Милијаш, Пантић се одлично креће у 16 метара и главом са пет метара савладава, још једном, немоћног Ковачевића. Црвена звезда – БСК Борча 6:1.

Очекивали смо да Звезда мирно приведе утакмицу крају и одржи висок ниво игре и резултат до краја, али нажалост тако није било. Након 87. минута добили смо доказ да се Никола Максимовић тренутно налази ван форме. Након још једног дубинског паса везних играча гостију, Максимовић дозвољава Булатовићу да му се убаци иза леђа и још једном савлада немоћног Кировског. У овој ситуацији Александар Пантић је такође лоше стајао на терену и није успео исправити грешку колеге у одбрани. Борча је успела смањити резултат на 6:2.

Оно што је обрадовало све навијаче Црвене звезде је приступ у задњим минутама утакмице када су и поставили коначни резултат. Кренуо је напад са десне стране који је повео Вешовић и пронашао на другој стативи Касалицу, који одиграва повратну лопту за Димитријевића којем голман гостију кратко одбија шут, а Максимовић са три метра, главом, шаље лопту у празну мрежу. Задовољство је било потпуно. Црвена звезда је напунила, КОНАЧНО, некоме мрежу до врха. Црвена звезда – Борча 7:2.

Успели су наши фудбалери да правим приступом одиграју утакмицу у којој су предњачиле врлине, али је на површину “испливала” и која мана која, морамо то рећи, и уобичајена за овакве утакмице. Са овим приступом и квалитетом који поседује Звездин тим, Црвена звезда не треба бринути о титули.

Све је у главама ових младих момака, које треба и мора на прави начин поставити и водити кроз утакмице тренер Александар Јанковић.

Појединачан учинак играча:

Кировски: Иако је примио два гола, нити један не иде на “његову душу”. Није имао пуно “посла”, а оно што је имао одрадио је добро.

Микић: Одиграо је само првих 45 минута и за то време је успео имати једну асистенцију и постићи један гол. Перфектно прво полувреме одиграо је Никола Микић. Одлично се кретао, тражио лопту и имао јако добар преглед игре. У најбољој форми од доласка у Црвену звезду.

Максимовић: Након одсуства због повреде испао је из форме и у појединим ситуацијама јако лоше стоји на терену. Код оба гола тактички је јако лоше стајао на терену и допустио је да му нападачи гостију дођу иза леђа и изађу сами пред Кировског. Постигао је 7. гол за Звезду и на тај начин мало ублажио свој лошији учинак у одбрани.

Пантић: Своју фудбалску интелигенцију је показао одигравши врхунски и на позицији која му није “природна”. Једино је могао код другог гола Борче да се боље постави тактички и помогне у затварању Булатовића. Остали део утакмице је одиграо јако добро и такође се успео уписати у стрелце у овој утакмици.

Младеновић: Много више труда и жеље је показао Филип него што је то радио у претходним утакмицама, али конкретнији и запаженији учинак је изостао. И даље Младеновић често греши у предаји лопте у опасној зони, док у нападу његови центаршутеви су или преслаби или прејаки. Добро тактички стоји на терену и са оваквим приступом утакмици сигурно ће се вратити у форму.

Миливојевић: Један од најбољих на терену у овој утакмици. Лука је повезао Звездину одбрану, везни ред и напад. Свака акција је ишла преко њега, он се одлично кретао и имао одличан преглед игре. Све његове лопте и проигравања су имале “очи” и увек је имао право ријешење. Једину грешку је имао код првог гола гостију, када је превисоко испао на противничкој половини. Све остало је било одлично. Један од најбољих играча на утакмици против супарника из Борче.

Милијаш: Два корнера, две асистенције. То је најзапаженији учинак нашег капитена у овој утакмици. Осим тога “безброј” пута је окренуо страну и имао пар добрих шутева према голману Ковачевићу. Одиграо је добру утакмицу, али осим прекида и даље без правог завршног паса.

Димитријевић: Полако улази у форму, али још увек то није довољно од Милоша Димитријевића. “Отворио” је утакмицу са хладнокрвном реализацијом шансе у другом минуту утакмице, али осим тога није имао неки запаженији учинак. Имао је највише погрешних додавања и често је тражио прекомпликована решења код завршног паса. Оно што је за похвалу је одлично кретање, преузимање одговорности и жеља за игром.

Касалица: Пуно труда, пуно трчања али јако мало конкретног учинка смо видјели од Филипа. Никако не успева да своју борбеност и жељу претвори у неки конкретан учинак. Имао је катастрофалан пријем лопте, док је додавања већином имао “напамет”. Ако изузмемо борбу, жељу и покушаје Филипа Касалице можемо без суздржавања рећи да је одиграо јако лошу утакмицу.

Милуновић: Добро се кретао, тактички савршено стајао на терену али је у првом полувремену премало напада ишло преко његове леве стране да би се више истакао. Иза њега је остао потез утакмице и најлепши гол. Након проигравања Мудринског постигао је предиван гол и уписао се по трећи пут у стрелце у првенственој утакмици.

Мудрински: Оно за што је доведен, Огњен најбоље и ради. Увек је на правом месту, одлично се тактички поставља и из утакмице у утакмицу показује да је прави гол играч. Постигао је трећи гол на утакмици и уписао асистенцију код гола Милуновића. Довољно за нашег нападача да се врати у голгетерску серију.

Још су играли:

Од 46-ог минута уместо Микића, Вешовић: Нападачки је имао одличан учинак и више је играо на крилу него на беку, јер му је утакмица и тактичке поставке на терену то дозвољавале. Имао је пар одличних продора по десној страни када је до изражаја дошла Маркова експлозивност и брзина, али без правог завршног паса.

Од 46-ог минута уместо Милуновића, Асамоа: Добро се кретао наш нападач, имао пар одличних потеза са којима је показао о каквом се потенцијалу ради и на крају постигао свој дебитантски гол на првенственим утакмица. Одлично се снашао у ситуацији један на један, након своје одличне кретње у фази напада, са голманом Ковачевићем и постигао јако леп гол.

Од 68-ог минута уместо Мудринског, Бабаљ: Осим добрих кретања, у фази напада, од високог нападача Црвене звезде нисмо пуно тога видјели.

Тренер Александар Јанковић: Успео је опоравити екипу од тешког пораза у Суботици и добро тактички поставити утакмицу. Екипа је испоштовала све из свлачионице, одиграла високи пресинг са пуно жара, жеље и борбе. Једина грешка у овој утакмици је било форсирање Николе Максимовића и још једном премештање Пантића на левог стопера. Остале одлуке око састава су се показале и више него исправне. Измене су биле логичне и на време. Успео је одморити играче који су имали репрезентативне обавезе и психолошки подигнути екипу. Оно што сигурно радује је да Звезда игра фудбал и да нема непотребних напуцавања свих играча у екипи. Да се зна ко организује напад и ко има слободу у креирању акција. Како смо видели помак у Звездиној игри у овој утакмици тако смо видели и заслугу Александра Јанковића за овако високо победу нашег тима.

Добро је нашем тиму дошла репрезентативна пауза да се психолошки врати у најважнијем тренутку пред најбитније утакмице у јесењем делу сезоне.

Успео је Александар Јанковић организовати игру на начин да свака акција има “главу и реп”. Због тога је Звезда данас изгледала толико надмоћно у односу на свог противника. Ово је сигурно пут којим желимо да иде Црвена звезда и да уз победе гледамо и игру са пуно голова.

Желимо да наш стадион буде “неосвојива тврђава” у којој се наши противници опросте са било каквом надом и пре него што кроче ногом на терен.

За то је потребан уз квалитет тима и прави приступ. Приступ какав су имали у овој утакмици играчи Црвене звезде. Жељу, жар и борбеност. Надајмо се да ће тако и наставити…

“У ИМЕ СВИХ НАС У ЦРВЕНО БЕЛОМ…”

Оцените актере утакмице:

[starratingmulti id=18 tpl=12]

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

61 comments

Zvezda окт 22, 2012 at 14:11

…uopste nisam zeleo da procitam tekst!
Nista pametno ne pise,bez uvreede…samo jedno pitanje za sve imam!!!
Sta je bre sa Maksimovicem…on je decko prs’o!!!!???
Za oba gola je kriv on-direktno…stalno negde izlece,izlazi i loptu kao iznosi,a spor je kao kornjaca + pas ima precizan kao Guma Bogdanovic na PES-u. :facepalm:

Reply
Milojko Pantić окт 22, 2012 at 20:04

Uopšte nismo želeli da čitamo tvoj komentar.

Reply
Zvezda окт 23, 2012 at 10:18

Uopste ga nisi procitao!! :facepalm:

Reply
marko bl окт 22, 2012 at 02:57

e ako je ovo prava zvezda onda ja nemam komentar..

Reply
Goran окт 22, 2012 at 00:07

Milivojević je bio najbolji, ali meni je drago zbog MIkića, toliko je bio loš pre nekoliko meseci da je ovo sad neki drugi igrač čini mi se.

Reply
milos окт 22, 2012 at 00:49

Mikic uvek igra jednu dobro, pa tri lose.

Reply
Goran окт 22, 2012 at 00:03

Kad će Kadu?

Reply
Cira окт 21, 2012 at 23:50

Smatram da se analiza trebala baviti i protivnikom koji se nije zalagao,slabo je trcao,igrao bez sredine terena,izbegavao duel igru,igrao bez ikakvog presinga i predaleko su njihovi igraci stajali od nasih sto je sve omogucilo da konacno igramo onako kako mi hocemo i napunimo im mrezu do vrha.Najveca mana Zvezde na ovoj utakmici je sporost…toliko to sve ide sporo i ako malte ne nismo ni nailazili na neki otpor protivnika da je to prosto neverovatno.Nije vreme za nikakve hvalospeve,jer je ekipa Borce igrala ispod svakog nivoa i da je najzasluznija za ovu visoku pobedu i bezbrizno-opustenu igru Zvezde.Sve ce to izgledati mnogo drugacije kada dodje jaci protivnik.Sedam gola nije nikome lako dati i na tome treba igracima cestitati

Reply
Goran окт 22, 2012 at 00:04

Tebi ni 7 golova nije dosta c,c,c.

Reply
milos окт 22, 2012 at 00:51

A tebi ocigledno nije dovoljno da jednom procitas i razumes

Reply
Cira окт 22, 2012 at 07:04

Da si pazljivo procitao ono sto sam napisao shvatio bi sta tu pise, ovako je uzaludno objasnjavati nekome ko ne kapira na prvu loptu.

Reply
milos окт 22, 2012 at 00:50

Apsolutno tacno!

Reply
milos окт 21, 2012 at 23:33

Pozdrav Dejane,
jos jednom si potvrdio da znas da radis „posao“ i nemoj uopste da slusas sta ti pricaju, jer je ocigledno da 90% uopste ne zna ni sta gleda. Primetio sam da su Mikic i Milijas po njima najbolji, ali si ti odlicno primetio da je Milivojevic najbolje odigrao, a mislim da si ga prethodno kao i ja mozda i najvise kritikovao. Takodje svidja mi se sto si i pored svega istakao nove greske Maksimovica koji je, to sam hiljadu puta rekao, veliki kiks igrac. Na svakoj utkmici, bukvalno svakoj, a moze lako da se proveri, on napravi najmanje jedan veliki kiks, ali on nije uvek kaznjen golom. Takodje, Kasalica, on samo trci i grize i to radi po meni mnogo bolje nego Mijailovic, ali ne igra na tom mestu, konkretno maltene ne uradi nista i vreme je da da gol vise. Evo mu sad prilike u Pecincima, daj Boze!
Nervira me sto ce sada opet sve uhvatiti euforija, ali ma koliko to delovalo mozda i previse kriticki, BSK je izuzetno losa ekipa i nije pravo merilo. Nama sada tek sledi serija teskih utakmice i ako vecina misli da je najteze proslo. Prvo sa Sremom koji nije bas naivan, a kao domacini docekuje tri najjace ekipe u Ligi pored nas i Rada (Vosa, Partizan i Jagodina). Imamo i gostovanje OFK-i s kojom je uvek nezgodno,a veoma se plasim gostovanja u Uzicu, jer sam ubedjen da cemo primiti gol, ali me brine da li mozemo da damo najmanje dva(pomozi Boze).

Reply
damjan94 окт 21, 2012 at 22:40

http://sportsport.ba/ino_fudbal/potvrdjeno-manchester-united-zeli-vranjesa/90225

je l’ zna neko da li je ovo istina..inače i da ga ne traži Mančester strašan štoper za naše uslove

Reply
Srba окт 22, 2012 at 09:55

On je vec bio kod nas, i jako je dobar igrac ali nase rukovodstvo ga nije htelo zadrzati,, a tesko da ga trazi Mancester ipak su to novinari malo naduvali. Trenutno igra kod Muslina u Krasnodaru

Reply
damjan94 окт 22, 2012 at 15:03

znam da je bio kod nas..i olako su ga pustili….zato kažem i da ga ne traži mančester..on je nemanja vidić za našu ligu

Reply
zvezdas окт 21, 2012 at 22:10

Mudrinski resava derbi,pazite sta vam kazem 😀

Reply
Insajder окт 21, 2012 at 21:01

Verovali ili ne postoji velika verovatnoca da Stankovic potpise na zimu! Kao satro je doso da gleda Zvezdu u vaterpolu i fubalu, a po svim novinskim redakcijama se provukla vest da je bio na preliminarnim razgovorima sa Lukicem i Skundricem. Niko ne objavljuje vest jer je iz najvisih krugova vlasti dosla naredba da se nista ne pise o ovome dok ne bude jasno kakav ce ishod biti. Male su sanse, ali bolje ista nego nista.

Reply
piki окт 22, 2012 at 10:35

jedino ako je blesav a ne verum. pa njemu familija zivi u italiji i nema sanse ni pola posto da se vrati u zvezdu bez obzira igrao u italiji ili ne

Reply
Miljan окт 21, 2012 at 17:37

Kirovski mi je delovao nesigurno. Iako ni jedan gol ne ide na njegovu dusu, kod oba kao da ga nije ni bilo. Kod prvog mu igrac daje sansu da stigne loptu predugim forom a on ni da pomisli da krene, bolje i da je bio na liniji ovaj bi morao da sutne tada bi i imao neku sansu a on kod oba gola ni tamo ni ovamo kao cunj. Davao im je vremena da razmisle, pa nije ovaj Sotirovic Mesi.

Reply
Danijel окт 22, 2012 at 06:11

imao bi sansu da je ostao na liniji? pa nije ovaj igrac iz bsk-a lud da sutira sa 16 metara kad je sam… prisao bi na 4 metra i zakucao bi loptu u gol… kirovski je izasao i skratio im ugao, samo cudom bi to mogao da odbrani… al bolje je neka brani ono sto mora da brani, a ne da brani nemoguce a da primi tri gola po sred gola…

Reply
Miljan окт 22, 2012 at 11:50

Da vecu bi sansu ima na liniji nega da im sluzi kao cunj na 10 metara. Ovako bi ga mozda i pogodili ili bi refleksno skinuo nesto, mada ako treba da ga pogadjaju onda nek ide sve. Izgleda da je i on precenjen jer je Bajko sve kredite ispucao i molili smo samo da ga sklone a ovaj nista posebno. Mozda je decko ima tremu ali kad vec kazes skracivao ugao??? Kako skracuje ugao? Onim nazovi bacanjem i padanjem na isto mesto gde je i stojao? Smesno

Reply
Bzzz окт 21, 2012 at 16:59

Greska Jankovica sto medju rezerviste nije uvrstio Savicevica,verovatno jer je Vukan igrao za omladinsku reprezentaciju pa je racunao na to da je umoran,ali steta jer je kod 4-0 na poluvremenu mogao da mu da sansu da igra celih drugih 45 min,ali ko za maler nije ga stavio na spisak za BSK.

Reply
Goran окт 21, 2012 at 23:01

Igrao je 3 meča za 5 dana.

Reply
... окт 21, 2012 at 15:21

Jak mi je i ovaj fudbalski strucnjak sto je uzeo sebi za pravo da komentarise kako je ko odigrao. Sta bre pricas protiv Milijasa, jer od kada je lik dosao Zvezdina igra je daleko bolja. Da ti nije mozda Dimitrijevic bolji od njega. Lik je podelio dve asistencije, sto je zadovoljavajuce za igraca na toj poziciji. Bezbroj puta je vec podelio zavrsni pas od kada je stigao u tim. Ko je to pre njega imao bolji zavrsni pas? Daj molim te poklopi se

Reply
Milojko Pantić окт 21, 2012 at 17:16

A ti si fudbalski stručnjak. Asistencije iz kornera? Jakih li asitencija. Mogu i Mihalovića ili Robija angažirati i verovatno bi pretrčali više nego tvoj Milijaš.

Reply
Srba окт 22, 2012 at 01:38

E moj Milojko, si panglu

Reply
Milojko Pantić окт 22, 2012 at 15:49

Panglu ti onaj koi te napravio re.ta.rd.us.u.

Reply
Fudbalski neznalica окт 21, 2012 at 23:22

Lepo u školu, dobi diplomu pa komentiraj te „fudbalske stručnjake“. Ovako naklapaš ovde kao i svi mi. Imamo mišljenje, ali ne mogu ja da pričam da vidim nešto o taktici ili kretnjama. Mogu da kažem da li je neko dobar ili nije. Meni je više dosta ovakvih pametnjakovića poput tebe ovde koji samo dođu da lupe kontru. Milijaš je imao par dobrih lopti, ali ako je dovoljno za tebe pitam se koliko godina imaš jer ovde ima nas i koji smo gledali jednog Stojkovića, Savićevića, Prosinečkog, Krupnikovića, Petkovića, Aćimovića. Za sve njih Milijaš je smešan igrač koji sa ovakvom igrom i kretnjama može da prođe u ovoj smešnoj ligi, a Evropi će on da ispadne smešan. Prije je barem trčao, sada ni to ne radi. On i Čava mogu samo protiv Borče igraju. Video se njihov učinak u utakmici u prošloj utakmici. Toliko!

Reply
... окт 22, 2012 at 01:34

Ovde se specijalac govorilo o igracima iz prosle i ove sezone, da od njih ima najbolji zavrsni pas. Milijas je trenutno bar sto se toga tice tata. A godina verovatno imam vise od tebe, jer ocigledno da nisi sazreo ni prostu stvar da razumes

Reply
Milojko Pantić окт 22, 2012 at 15:51

A gde si ti to naveo o kojoj sezoni se govorilo? I koi je završni pas dao on da pocepa odbranu i izbaci nekog napadača samog na protivničkog golmana od kada je došao? Niti jednom! Sve asistencije su mu iz prekida, toliko o njegovom „strašnom“ završnom pasu.

Reply
milos окт 21, 2012 at 23:34

Zato si ti specijalac

Reply
kenta окт 21, 2012 at 15:04

Citam ove hvalospeve i ne verujem, od naslova pa nadalje, jeste li vi bili na utakmici, jeste li gledali mec? U protivnickom timu svih 11 igraca skupa nisu pretrcali 10 km, vidi se kao iz aviona da su dosli da prime tuce golova, kakva bre zvezdina igra, cista demagogija….vec u srecu na strani cemo videti da zvezdina blistava igra ne postoji…..sve je laz!!!

Reply
kastiljo окт 21, 2012 at 14:43

apsolutno se ne slazem sa ocenom milijasa…iako nisi napisao nista lose,mislim da si malo prestrog skoro svaki put kad pises o njemu…svaka njegova lopta je imala oci,mozda je imao 2 pogresna pasa najvise…definitivno njegova najbolja partija od kad se vratio u zvezdu…

Reply
Milojko Pantić окт 21, 2012 at 17:18

Najbolja i bolje ne može. Angažovali smo fudbalskog penzionera.

Reply
Goran окт 21, 2012 at 23:03

Milojko, idi popij nešto.

Reply
Srba окт 22, 2012 at 01:39

Milojko je panglu za medalju

Reply
mczv окт 21, 2012 at 13:49

IZvini „strcnjak“,zar ne vidis da je u fudbalu treba da se trci,a ne da se stoji na terenu?

Reply
mczv окт 21, 2012 at 14:54

eto,ovi minusi su dokaz gde nam se fudbal nalazi…negde u rupi na silnoj makedoniju ….jos jednom u fudbalu se trci,krece,a ne ,stoji kako silni strucnjak rece..dokaz,eno vam barselona,real,dortmund…

Reply
Milojko Pantić окт 21, 2012 at 17:18

A da ti odeš na vremensku prognozu? Ko o čemu ti o vremenu.

Reply
veliki pravi zvezdas окт 21, 2012 at 13:40

Dobro je sto su dobili konacno sa viskom razlikom Crvena Zvezda ali ona dva gola mora da im bude upozorenje ,ova utakmica juce treba da pokaze igracima Crvene Zvezde da ne smiju da se opustaju kod visokog rezultata 😀

Reply
Milojko Pantić окт 21, 2012 at 12:59

Lepa igra protiv najgore ekipe u ligi. Smešan Čava I Miki, kao i Maksa i Kasalica.

Reply
Goran окт 21, 2012 at 23:04

Ja sa uživao.

Reply
delija_md окт 21, 2012 at 12:26

Sve je to dobro,ali ekipa ne smije da se uzdiže u medijima kao prije Subotice. „Mudrinski nova Kobra, Janković Murinjo“ i slično. Znate i sami kakve …. imamo u ekipi, to čim malo pohvališ primi tri gola od neke „šklj“ ekipe. Ovo im je dobro za samopouzdanje a i za nauk – kad daš 2,3 gola nemoj da daviš loptu i uspavljuješ igru, nego napadaj..pa uvali 4,5..7..takvu Zvezdu hoćemo. Maksimalno ozbiljno u srijedu protiv Hajduka i onda da nastavimo potjeru za komšijama. 🙂

Reply
Milojko Pantić окт 21, 2012 at 17:21

Tako je bre! Dosta je pohvala, hocemo titulu! A ne letimo pa padamo!

Reply
Iznogud окт 21, 2012 at 12:12

Admini daj malo probudite se, mogli ste bar negde da objavite vest da je danas rodjendan jednom od najboljih Zvezdinih igraca ikada. Nemanja Vidic je napunio 30 g. Srecan rodjendan Nemanja i puno srece u daljoj karijeri

Reply
Sljuka окт 21, 2012 at 11:57

Istina je da je BSK tim na osnovu kojeg mozemo donositi ozbiljne zakljucke al ja mislim da je ovaj tim daleko najbolji u ligi sto je pokazao na mecu sa Bordoom 😉

Reply
sava окт 21, 2012 at 11:35

BSK uopšte nije rival na osnovu koga bi mogli da donosimo neke ozbiljnije zaključke!
A i primili smo dva gola!

Reply
@sava окт 21, 2012 at 11:37

A kakve ozbiljne zakljucke donosimo ? Ovih 7-2 je bitno za samopouzdanje i to je to.

Reply
KK окт 21, 2012 at 11:34

Dimitrijevic je Zvezdin Cavi ali kada igra na Marakani ili na jna,kada ima prostora odigra veoma dobro,ali kad igramo po onim livadama on pojma nema,ali voleo bih da ga zadrzimo da bude bar na klupi.Jedva cekam da se oporavi Kadu,i njega i Milivojevica zadrzati jer su odlicni,razmisliti o zadrzavanju Mikica na mozda jos godinu,dve jer mu je forma u usponu,na zimu prodati Mirica,i Lazovica mozda i Kasalicu ako nastavi da igra ovako lose,dovesti Ifeanija i vratiti Ozegovica ako prodamo Kasalicu.

Reply
Milojko Pantić окт 21, 2012 at 12:56

Dimitrijević je za staro gvožđe. U utakmici veterana bi pomogao doneti neki pomak u igir

Reply
emirko svemirko окт 21, 2012 at 11:23

Bajkovic ovde mora da brani jer je ubedljivo najbolji golman koga imamo i treba potpisati novi ugovor sa njim, a ne da ga prodamo …. Mozda je napravio nekoliko velikih gresaka ove sezone ali on se bori do smrti svaku tekmu i to treba ceniti … Ti si prvi golman Bajko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Dejan Zvezdas Ivanjica окт 21, 2012 at 11:35

Realno…Bajko je veliki Zvezdas,covek,i svaka mu cast na tome…ali Kirovski je daleko bolji golman od njega…

Reply
@emirko svemirko окт 21, 2012 at 11:36

Pa i ja kada bih bio u prilici da igram za Zvezdu i ja bih se borio,to strucni stab ceni ali treba ceniti i kvalitet Kirovskog,vidi se da je bolji golman od Bajka,reprezentativac.

Reply
Milojko Pantić окт 21, 2012 at 12:56

Ma ni Bajko ni Kirovski. Jedini pravi golman je Dmitrović. Pomenuta dvojca su smešni. Jedan srećković, drugi rukometni „lasta“ golman.

Reply
Mimi окт 21, 2012 at 10:59

jel zna neko sta je sa Miricem,niko ga ne pominje ja sam i zaboravio da je on kod nas ? 😀

Reply
nscz окт 21, 2012 at 11:57

Miric je tamo gde mu je i mesto, na tribini za sada kao igrac, a daj Boze za koji mesec da tamo bude samo u svojstvu navijaca!

Reply
M.V.P окт 21, 2012 at 12:16

Covek se ozenio, mozda je na medenom mesecu 😉

Reply
Muamer окт 21, 2012 at 10:53

Kako da ocenim Bajkovica,Mirica,Borhu,Tosica kad oni nisu ni igrali a dvojac i ne nosi Zvezdin dres:)

Reply
Драган окт 21, 2012 at 13:39

Грешком је избачено оцењивање за прошлосезонску утакмицу, али смо брзо заменили.

Reply

Leave a Comment