Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Пораз резервиста од Рудара

На пријатељској утакмици коју су данас одиграли резервисти Црвене звезде са Рударом из Костолца, уписан је пораз од 1:0.

Од стандардних играча наступили су само Јовановић, Вешовић и Миливојевић, док су већи део играча на клупи чинили омладинци.

Једини погодак постигао је Ерак у 65. минуту.

Рудар – Црвена звезда 1:0 (0:0)

КостолацСтадион: Чика Бора Бека. Гледалаца: 1.100. Судија: Душан Мратић (Костолац). Стрелац: Ерак у 65. минуту.

РУДАР: Станојевић, Милосављевић, Карановић, Н. Станић, Ерак, Сл. Настасовић, Јеличић, Салиховић, Стевановић, Ђуровић, Н. Стојановић. Играли су још: Тизманов, Јањић, Муљајић, Стојадиновић, М. Станић, Шарчевић, Катић, Лазић, И. Стојановић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Весић, Ненадић, Спајић, Јовановић, Миливојевић, Стојковић, Чикић, Мирић, Луковић, Бабаљ, Асамоа. Играли су још: Шуљагић, Караклајић, Сакић, Милутиновић, Вешовић.

(Статистика: „Журнал“)

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

129 comments

otpisani101 авг 6, 2012 at 20:59

meni nisu jasni ovi sto brane prosineckog…pobedio partizan 3.puta…eeej partizan koga su iz evrope izbacili amateri koji su radili u fabrici do 4 i dosli u beograd da igraju…partizan nije barselona pa da je ucinio cudo…pa partizan do skora nas pobedjivao jednom u 20 godina…on je samo malo manje losiji od nas trenutno…osvojio kup?…pa kup u ozbiljne zemlje niko ozbiljno ne shvata…pa barselona i mancester u kupu vecinu utakmica igraju sa b timom…titula prosinecki…to nam treba…ali dok se ucis da budes trener karnevali porolaze…

Reply
dusan авг 6, 2012 at 21:11

s cim da osvoji titulu? sa mikicem, dimitrijevicem, mladenovicem, vesovicem, krnetom? sa timom u kome se plate ne isplacuju i u kome se na svakog ko pita gde su plate baca anatema? sa upravom koja ne moze nikog da dovede u letnjem prelaznom roku? sa upravom koja ne moze da napravi igraca iz mladjih kategorija u zemlji u kojoj 50% stanovnistva navija za zvezdu i u kojoj gotovo sva deca hoce da igraju za zvezdu? sa parolama „srce na teren“, „imamo najbolji tim u srbiji“, „imamo tim za ligu evrope“ se titula ne uzima. prosinecki je trenutno jedino sto vredi pored tribine i ja stvarno ne mogu da ga pljujem.

Reply
otpisani101 авг 7, 2012 at 00:18

pa brate u zvezdi svaki trener dolazi zbog titule…ako sa ovim igracima u srbiji ne moze da uzme titulu neka podnese ostavku i seti se da je obecao titulu ove godine…ako je u klubu sve crno neka ode da se ne bruka vise…pa partizan sa vracanjem igraca koje niko nece vani uzeo 5.titule…ja ne trazim ligu sampiona…

Reply
mile авг 7, 2012 at 03:53

TI NE TRAZIS LIGU SAMPIONA !!! Bas TI ne trazis? Koga bre briga sta TI trazis? Kakvi su to komentari. Deciji?
Vidis decko, mozda i tvoja majka od tebe trazi malo bolje ucenje i lepse izrazavanje (da ne kazem pismenost), ali sa tvojim KARNEVALSKIM kapacitetom i 5. titule… jednostavno ne moze da bude.
Varim dobro svakojaka skrabanja, ali ovo je bas nesvarljivo.
On trazi karneval i 5. titule…

Reply
Ryber Palunko авг 6, 2012 at 23:42

Ne znam gdje ti živiš, ali vidiš, pošto Srbija ni po kojem parametru nije ozbiljna zemlja, to znači da je nama kup i dalje bitan. A kad bi u Engleskoj rekao da im je FA kup, bulja-takmičenje, smatrali bi te običnim bezjakom. Da li si ikad gledao finale na Wembly-u? Da jesi, ne bi ovako pisao. Ili finale Kupa Kralja? Ili finale njemačkog kupa u Berlinu? Da, baš im nije bitno, a koliko, vidim iz godine u godinu po ludnici na tribinama i terenu. Mogao bi još napisati koju, ali već je napisao ‘Dušan’ (iznad), sve što treba reći.
Inače, druže, prolaze karavani, a ne karnevali.

Reply
Icaaa авг 6, 2012 at 18:09

moze da prica ko sta hoce ali mi imamo dobar tim,nas najveci problem je sto je prosinecki tvrdoglav i sto trazi samo paz igru i u slucajevima kad treba da se centrira da se da glavom gol on to ne da i onda samo pas i umrtve nas i poz kao protiv omonije,a svaki korner opasan kritican po njihov gol i jos jedan veliki problem je slaba klupa :/

Reply
dusan авг 6, 2012 at 21:17

ne znam kako ovo da ti kazem – mi nemamo dobar tim. ali, mozda si ti mislio da mi imamo dobar tim u odnosu na rad ili javor, pa se nismo razumeli. mozda si mislio na onu nasu neverovatnu revijalnu utakmicu na zlatiboru u kojoj su crveni otkinuli plave sa 5-0? zvezda nikada u istoriji nije bila gora, osim sto je verovatno i ovakva kakva je sada bolja u odnosu na ekipu koje cemo imati 2013…

Reply
delije sever авг 6, 2012 at 17:06

kadsmo rekli da ce ovaj losi zalac svog posla da ugasi zvezdu i da ce sve sto valja od zvezdie dece da otera lupaliste miuse videcete sta ce da se desi covek je zalutao u ovaj posao kao igrac ok ali droga je odradila svoje

Reply
Dejan авг 6, 2012 at 16:23

Nemojte tako,ipak smo igrali neuigrani protiv iskusnog i jakog protivnika…

Reply
otpisani101 авг 6, 2012 at 15:37

samo da vam kazem da protiv velikog rudara iz kostolca su od 1.minuta igrali sledeci prvotimci-nenadic,milan jovanovic,luka milivojevic,marko miric,asamoa i najvece pojacanje u zadnjih 100.godina babalj…robi jos koliko ti prvotimaca treba da pobedis slavni rudar iz kostolca?…bilo bi smesno-da nije tuzno…

Reply
Uprava napolje ! авг 6, 2012 at 15:22

Ha ha -sad sam ovo tek video i ne mogu da prestanem da se smejem. U stvari ne znam dal da plavem ili da se smejem kad ni ove ne mozemo vise da dobijemo. Ljudi bre sta je ovo ?
UPRAVA NAPOLJE !!!

Reply
otpisani101 авг 6, 2012 at 15:01

ostavke svi,danas-odmah-sada….bojim se da ce sutra biti kasno…lukicu sacuvaj obraz daj neopozivu ostavku…ostavke robi,lukic,upravni odbor ,skupstina, svi ali svi za spas crvene zvezde…ovo jos nije dno-dna…to nas ceka u nasem prvenstvu,jer kako je krenulo boricemo se za opstanak…da li neko veruje da mi ovakvi mozemo da pobedimo ikog u nasoj ligi…od obecanja titule i lige evrope vidimo da nema nista…ako neko pamti goru ekipu zvezde,gde 8.plasirani belorusi nam daju za 10 minuta tri gola a mi imamo 80 odsto posed lopte neka mi javi…robi broje se golovi i pobede a ne posed lopte…bruka-svi napolje…

Reply
boki zvezdas авг 6, 2012 at 14:11

Svakim danom mi tonemo sve dublje i dublje.To sto mnogi zatvaraju oci pred tom istinom druga je prica.Mora se menjati iz korena inace ja ne vidim spas

Reply
info авг 6, 2012 at 13:35

Robi dao ostavku,posle Omonije ce biti saopsteno.

Reply
dr авг 6, 2012 at 13:33

Slag na tortu Lukicevog rada (nerada).

Reply
Dejan авг 6, 2012 at 16:23

Bravo!!!

Reply
Uros авг 6, 2012 at 13:04

Robi je legenda kluba,veliki covek ,sve to stoji,medjutim sve vise uvidjam da ipak nije trener za Zvezdu,zao mi je zbog toga,ali mislim da je vreme da ode,nadam se da ce mi u revans mecu protiv Omonije promeniti misljenje.Napred Zvezdo!

Reply
sasaj94 авг 6, 2012 at 12:23

Zasto Miric ne igra u Evropi!?

Reply
Mimi авг 6, 2012 at 12:26

pa vidis da ne moze ni protiv Kostolca da igra….sta ima da trazi u evropi

Reply
Mimi авг 6, 2012 at 12:17

sad ce Robi reci…mislim da su moji momci dobro odigrali i istrcali..dominirali smo,falio je samo gol…

Reply
nikola авг 6, 2012 at 11:56

A vi bi Zvezdu vodili bolje,a? I ko umesto njega? opet neki Den Tana,pa da nam seku vodu,gase omladinsku skolu,a Dzajic na proslavi da drzi govor sa stolice?

Reply
timmy авг 6, 2012 at 12:09

ovi su ti isti… nema nikakve reazlike. za 4 godine nisu uspjeli da poptisu nijednog igraca da bude normalan transfer, nijednog igraca nisu prodali, sem adi lija, ovog ljeta opet ista prica nijednog nisu kupili, a 2 najbolja otisla… samo sto imaju dobar marketing pa se ne zna nista… za 4 godine nisu uspjeli da dug saniraju ni za jedan je*eni evro, lazu za gaZprom, za stadion, za ovo ono… isto je sve to. jedini lijek privatizacija….

Reply
nikola авг 6, 2012 at 12:50

tebi je isto kad smo imali sest igraca pod ugovorom,i sad kad imamo najbolje mlade igrace u Srbiji (nama ako ne racunamo Cavu i Jovanovica je prosecna starost ekipe 21 godina).. Isto ti je kad je teren na kome su igrali omladinci bio njiva i blato,ili sad kada dominiramo u svim mladjim kategorijama.. I niko da mi odgovori ko umest njih ( Dzaja je najbolji izbor,ali on ne zeli nista da pocinje u Zvezdi dok mu se ne zavrsi proces),i sto se taj neko nije pojavio na izborima? Nisi mi odgovorio ni dali je bilo bolje i kada su Dzajica stavili da drzi govor sa stolice kao da su u nekoj kafani ? bolje je kad se tako postupa sa legendama??

Reply
timmy авг 6, 2012 at 13:18

imamo igrace najbolje ne pitaj vidim… nego koliko ce zvezda zaraditi od tih igraca? koji je igrac zvezdin? nijedan. pare od svakog igraca se dijeli na 5 strana. necu da prenagljujem, kad je zvezda izbacila dobrog igraca iz omladinskog pogona? ok micko, dobar samo u defanzivi, mozda ozeg i vukan ali vidicemo. pa o okakvoj omladinskoj pricas? znas sta su ovi iz partizana njih par za nase? i uopste ne vidim smisao ubacivanja omladinaca ako ne igraju nikako. DOMINIRAMO mi, ali posjednom lopte u sirinu i nazad. najbolji mladi igraci srbije, a protiv omonije suta na gol nismo imali. nabroj igraca 12 koji su kvalitetni u nasoj ekipi?

Reply
Deki авг 6, 2012 at 13:26

Ljudi, ovaj Nidza ili je grobarcina ili klasicna bu**la!!! Trece nema!! Ignorisite id**ta….

Reply
Žile авг 6, 2012 at 18:07

Evo četvrta sezona kako uprava pokazuje da je nesposobna i stvarno ne znam kako više neko može da je brani,a Džaju je Lukić penjao na stolicu. 26. maja 2009. Lukić je izabran za predsednika,a 29. maja je bila proslava titule u Bariju i tada je već pokazao da nije u stanju da organizuje NIŠTA,pa ni najobičniji koktel kojim proslavljamo najveći uspeh u istoriji kluba.Ne znam zašto je Džajić pristao na to poniženje da se penje na stolicu da bi održao govor.UPRAVA NAPOLJE!!!

Reply
Чаки авг 6, 2012 at 11:52

Данас у 17:15 на СОС-у има репортажа из Костолца.Гледајте то да видите како смо „доминирали“.Позз

Reply
Zvezdas авг 6, 2012 at 11:47

Ne opravdavam ih,ali to nije bio ni rezervni tim,jer su igrali igraci iz proslosezonskog kadetskog tima golman Suljagic,zatim Branko Jovanovic,Milutinovic,zadnji vezni Sakic i Karaklajic plus nesto stariji,ali takodje klinci Spajic,Lukovic,Stojkovic,Babalj,Cikic,koji jesu u prvom timu,ali nisu medju 7 rezervi i jedino ce zbog povrede Kadua omladinac Savicevic biti rezerva ili Simic u ovoj polusezoni,a mozda ni neko od njih,ako dodje pojacanje,a spominje se neki Brazilac,verovatno neki slobodan igrac.

Reply
kovac авг 6, 2012 at 10:17

A zasto Savicevic nije igrao?!

Reply
sinisa авг 6, 2012 at 12:00

Mozda ce igrati protiv Omonije?

Reply
jaz авг 6, 2012 at 12:43

Sa Omladinskom selekcijom Srbije su i on i Simic.

Reply
Delija_md авг 6, 2012 at 08:50

Babalj nas je koštao 300.000 a ne može da uvalja gol u Kostolcu?! Robija volim k’o brata, ali svakom novom utakmicom dokazuje da nije sposoban za ovu funckiju..makar ne u Crvenoj Zvezdi. Pa mi treba ovakve ekipe da punimo (i sa rezervama) sa po 5,6 golova, da se igrači uigravaju..a ono skroz druga slika. Ne sjećam se kad smo mi nekoga pobjedili bez da se nismo namučili. Ovo je postalo više od sramote.

Reply
Bane авг 6, 2012 at 08:29

Džaja, džaja nja nja nja. Šta će to konkretno Džaja da uradi? Pa kod njega se više kralo nego za vreme Lukića. Lukić nema šta da krade, dok je za vreme Džaje i Cvetka ušlo stotine miliona maraka. Šta smo dobili? Glodari barem imaju teleoptik a mi ništa. Gde su sve pare otišle? Taj Džajić je trošio po hiljadu/ dve evra na noć u jednom restoranu.

Reply
MILAN KG авг 6, 2012 at 05:55

poruka za ADMINA ALEKSANDRA ako se vrati dzaja saljem prase ekipi mcz u bg.

Reply
Александар М. авг 6, 2012 at 11:43

Држим те за реч! Нисам заборавио. Ти прасе, ја пиво. :Д

Reply
MILAN KG авг 6, 2012 at 05:48

ja sam prosneckog nazvao purgerom sto nije uvreda!!!!!!!!!!! vec oznacava rec gospodin!!!!!!!!!!!!! na hrvatskom.

Reply
Dejan авг 6, 2012 at 04:55

Ljudi ponavljam po treci put, mi nemamo trenera. Nas trener Djurovic je otisao. Onog trenutka kada je otisao, pogledajte rezultate. Gubimo od treceligasa i drugoligasa. Naftan nam daje sedam golova.
Prosinecki je trener u pokusaju, nema licencu, igraci se sprdaju sa njim. Ne opravdavam ono sto je Vilotic uradio, ali bio je skroz u pravu.
Ni jedan trener do sada nije imao ovoliki kredit, a njegovo (ne)znanje tek posle odlaska Djurovica izlazi na videlo.

Reply
Nemanja авг 6, 2012 at 03:01

a i brazilac vidim igrao…. pljuvanje u dalj…..

Reply
noradrenalin авг 6, 2012 at 02:30

Ma izgubili smo da bi im uvalili Mikica i kilo krompira ( ovo drugo je korisnije)

Reply
marko bl авг 6, 2012 at 02:20

jeli to tim sa kojim se napada titula i evropa,e zvezdo zvezdo zasto nas lazete opet..svi znamo da imamo skoro pa krs ekipu a evo 6 sezona krece..prelazni rok ocajan..losiji smo nego prosle god umesto da budemo jaci..lukicu odlazi dosta te je

Reply
aleksandar sd авг 6, 2012 at 02:04

Mi bolje da kupimo ceo tim Kostolca da nam bude drugi tim. 🙂 znaci ili bojkotuju upravu ili su retardi neopevani, trece nema. ovo je strasno, sve to treba proterati!

Reply
Milan авг 6, 2012 at 02:02

Robi mora da ide !!!

Reply
dzoni karaburma авг 6, 2012 at 01:51

da je igrao prvi tim izvukli bi remi,sto i nije los rezultat na vrucem gostovanju u kostolcu 🙂

Reply
otpisani101 авг 6, 2012 at 01:46

robi…imam resenje…igraj prijateljsku protiv fk babin zub…oni su u patos ligi…ako neznas to je liga poslednja,ispod nje vise nema lige…uz posed lopte valjda ce i babalj dati gol…i konacno mi verni delije da se radujemo pobedi…i valjda ce tada da se lukic konacno oglasi u medije…lukic,uprava cela i robi napolje…zvezda je zivot-sve ostalo su sitnice…pozzz…

Reply
Galis авг 6, 2012 at 01:40

Strasno ! Ali bice mi lakse ako je ekipa pokazala karakter i imala veci posed lopte…ovom ludilu nema kraja !

Reply
mile авг 6, 2012 at 01:36

Da nisam procitao Vesovic i Milivojevic, nebih ni pogodio da je igrala Zvezda.
Koji su bre ovo igraci? Omladinci iz prvog tima? Ko je vodio tim? Kazu da je prvi tim redovno odradjivao trening na Marakani dok se ova utakmica igrala? Ko zakazuje ove utakmice u ovom periodu pred revans sa Omonijom?
Sta vise cirkuzate, zasto se ne uozbiljite i ne skoncentrisete na Omoniju? Kakav Kostolac, kakvi bakraci !!!

Pocinjem verovati u teoriju zavere da igraci bojkotuju upravu. Onolika otpustanja i udaljavanja iz tima igraca… nije ono bez-veze. Nesto se iza brda valja. Kad ce da doznamo sta???

Reply
bre авг 6, 2012 at 01:32

Hocemo promene,ovo je postalo dosadno. Mi samo gubimo i gubimo i gubimo,sve bruka i sramota!

Reply
CANE авг 6, 2012 at 01:17

svakog dana u svakom pogledu sve više napredujemo ka cilju …..a cilj je da FK završi kao KK ………zadužiš klub , neisplaćuješ plate ,prodaš sve što vredi ……….I ONDA NA SCENU NASTUPAMO JA I GOSPODIN DRPKOVIĆ I KUPIMO ZA MALE PARE …………I TO JE TO !!!!!!!!! MISLITE O OVOME BRAĆO DELIJE!!!!!!

Reply
Insider авг 6, 2012 at 01:16

Imam drugara koji trenira u kadetima Zvezde i decko kaze da Robi odlicno odradjuje svoj posao a da igraci uopste ne primenjuju stvari sa treninga na utakmicama jer bojkotuju upravu.

Reply
MarkoFCRS авг 6, 2012 at 03:48

Imam i ja drugara u petlićima, on kaže da je sve ovo jedna velika teorija zavere protiv Lukića, i da FSS stoji iza svega. Mnogo ih plaši neverovatan uspon našeg kluba, pa hoće po svaku cenu da unesu nemir u klub i da smene sposobnog Sopoćanina. Kome sad da verujemo?

Reply
ja авг 6, 2012 at 12:46

Ne lupaj!

Reply
istina авг 6, 2012 at 01:10

Krsko,Grbalj,Zeta,Olimpija,Kostolac,Naftan. Robi nastavi niz.

Reply
lazar авг 6, 2012 at 14:28

omonia…

Reply
Parodija авг 6, 2012 at 01:07

A el igrao Babalj … najvece pojacanje u zadnjih 10 godina samo malo da se uigra za 6 meseci bice ‘ouska’ …… LUKICU ODLAZI !

Reply
Robi авг 6, 2012 at 01:04

Nista strasno,meni je bitno da su momci istrcali. I da smo mi bili takticki,trkacki,zeljom. 😀

Reply
cetvrtak crni авг 6, 2012 at 01:04

jedva cekam dan kad ce te davati oprostajne izjave i otici iz kluba da vas moje oci vise ne vide „strucnjaci“

Reply
Небитан авг 6, 2012 at 00:52

Не знам само на шта се ово своди, прво ови 30 000 људи који су стандардни, на целом северу 80% не памти 91. годину, јер 50% Севера тада није ни рођено. А и оно мало људи што памти, не може да трпи то па звижди после 15 минута, срамне игре. Ако волиш Лукићу Звезду прави је тренутак да одеш, заједно са тренером и комплетним тимом, на челу са Лазовићем, који се плаши дуела. Немојте више деци набијати комплексе да од малена навијају за југословенски клуб. За 20. година мог живота, највећи успех који памтим од Звезде је пораз од Бајерна 3-2 и победу над Ромом… А ја сам још и добар захватио сам мало мечева у дербију где је било нормално победити фрањевце. Неки се ни тога не сећају, немојте више брукати тај клуб, дај сада на ноге да га ставимо.

Reply
Andrej авг 6, 2012 at 00:51

Dok sam ja trenirao u Zvezdi u kadetima, kada izgubimo od npr. Grafičara (prvog tima) trčali smo posle tekme bosi do stadiona sa kopačkama u rukama…
Po vertikali svi napolje. Najcrnje od svega je što stvarno mislim da tim nije loš ali se sa njim pogrešno radi. Da nisu dovodili nikoga i pare dali malom Jankoviću za profesionalni ugovor, bolje bi prošli i oni i mi :). Živi bili, pa videli u Rimu.

Reply
radmilo авг 6, 2012 at 00:50

Eto vam ga taj babalj a mi ljudi terali borhu koji je izmislio fudbal za njega.Jeste borha i masio ali se zato iskupio u prolecnom delu sezone gde je imao tri asistencije u derbiju i jedan pogodak i naravno dao je golove protiv lucana,rada i borca(u kupu).Ali ne lukic zna najbolje..

Reply
Krle авг 6, 2012 at 00:42

Ma pustite poraz, nego jel smo imali veci posed lopte od protivnika? To je najvaznije.

Reply
aleksandar авг 6, 2012 at 01:01

Haha, svaka cast. Samo da saznam da li smo bili „DOMINANTNI“ i moci cu mirno da spavam 😀

Reply
milos авг 6, 2012 at 00:41

znaci,dobar sam prognozer,sve je zrelo za crni cetvrtak i ostavke…

Reply
Mirko BGRS авг 6, 2012 at 00:35

Ma nije moguće?A igrala naša deca,veliko pojačanje Babalj,STRAŠNO.

Reply
Collonelo авг 6, 2012 at 00:31

Sta ocete pa dobro su trcali to je vazno xD !!!Salim se…Jbg ispada da je bolje da ispadnemo od Omonije pa onda da ode ova uprava a da dodje Dzaja..!!Jer cak i da prodjemo Omoniju necemo daleko sa ovom upravom na celu sa Vesicem ali ni sa ovim igracima !!!

Reply
otpisani101 авг 6, 2012 at 00:26

prosinecki ako voli zvezdu treba da podnese ostavku…obecava titulu otkad je dosao…a mi sve gori…lukic smenio pizona u jeku sezone kada smo bili na vrhu a prosinecki ima podrsku kada igramo najgore od osnivanja…i lukic vreme da ode..robi posle omonije kaze da smo dobro igrali…izjava tuzna,jadna i bedna…kako li ce mo proci kada lose igramo?.,za kraj ja mislim da je i ova godina izgubljena,napolje robi i lukic u paketu…pozzz….

Reply
Aureliano Buendilja авг 6, 2012 at 00:00

ovo je smesno,ali ne zezam se,stvarno je smesno. dobije nas kostolac,uz svo duzno postovanje.

Reply
delije rs авг 5, 2012 at 23:49

dajte ljudi, ujedinite se sad, sad moramo da budemo svi ko jedan, i navijaci i igraci i uprava, sve ce biti mnogo bolje ako izbacimo omoniju,a imamo solidnu sansu,

Reply
Deki авг 6, 2012 at 00:12

Ama i pobedom nad Omonijom ostaju ogromni problemi!!! Kako ne shvatas!!!??? jedini koji ce da ima korist od te pobede je Lukic licno!!!!
izgubis ti od tamo nekog zonasa?!! Mani da se zezamo!! UPRAVA NAPOLJE!!!! ODMA’!!!!!!!!

Reply
Deki авг 5, 2012 at 23:48

A smeta vam sto odlozena utakmica zbog Cece?? Treba da budemo srecni jer cemo imati vreme da bar kol’ko tol’ko popravimo igru!! Ako je to moguce!!!

Reply
Mare авг 5, 2012 at 23:44

Pitanje za naseg dragog prezidenta Lukica: Dokle ces da nam mazes oci, gde je ta nova Marakana, koji su ono kinezi dolazili, navatali ste ih na buvljaku dali im odelce neko i potpisali neko smece od ugovora ! Dosta diktature, odlazite vise !

Reply
Korektor авг 6, 2012 at 00:51

Nova Marakana,revizija ugovora sa Gaspromom,pojacanja-Milijas,Ninkovic,fantom iz Brazila,povratak Dzajica u klub,dupla kruna,ulazak u ligu sampiona,ligu evrope,EU,NATO…Vesicu zlatna medalja u laganju!

Reply
aleksandar kg авг 5, 2012 at 23:38

Dragi nasi „fudbaleri“,sta ste nam sledece spremili??????

Reply
Maja авг 5, 2012 at 23:43

sledece je da izgubimo od FK Mali Iđoš..

Reply
Miki Delija авг 5, 2012 at 23:37

Utakmice u pripremnom periodu,pa utakmice u kvalifikacijama za LE a sada i ove provere su pokazale samo jedno-Zvezda vise nije Zvezda nego grupa gradjana-Vladan Lukic….U proteklih par godina pratio sam Zvezdu na svakoj utakmici na Marakani,skoro sva gostovanja sam ispratio,eh.. koliko sam samo kilometara presao zbog nje…Ali sada je prevrsilo svaku meru….drago mi je sto nisam produzio sezonsku kartu iako sam se dvoumio pre pocetka sezone….I me samo ja-vec 15-ak drugara sa kojima sam isao na tekme je isto ucinilo…Cemu sve???? Klub nam se raspada po svim savovima,smesni smo kao bioskop,u klubu su nam ljudi koji ne znaju ni da pisu ni da citaju a na sve to „navijacko tvrdo jezgro“ kao i uvek do sada cuti.Cak i kada se krene sa skandiranjem sa istoka i zapada protiv uprave pridruze se samo ljudi sa severa koji misle svojom glavom i koji iskreno vole Zvezdu.Tvrdo jezgro se ne cuje zato sto kao mule gledaju u vodje koji voze najnovije dzipove,ljude koji su na platnom spisku istog tog Vladana Lukica…A na sve to imamo i trenera koji se igra trenera(a i dalje nema licencu?!?!)

Reply
dani авг 5, 2012 at 23:37

Dokle god menadzeri,roditelji…sastavljaju prvi,omladinski,kadetski tim ovakav ce nam rezultat biti.Mi smo sa omladincima zaostali za Vojvodinom 11bodova i ko je sve tu igrao to je bilo smesno.Treba da radi metla u klubu od tetkice,portira,sekretarice pa do viteza a narocito za kvazi menadzere koji unistavaju klub i kako vidimo niko im nista nemoze.Ako se ovako nastavi necemo izbaciti dobrog ali dobrog i pravog igraca za narednih 10.god.sto je jedini prihod za klub a to je Nase Dete.

Reply
deki delija авг 5, 2012 at 23:07

Роберте марш из Звезде. Немаш никакве резултате, а да те чекамо да усереш још једну годину…

Reply
Voja авг 6, 2012 at 00:12

Ne pamtim ovoliko pluseva za odlazak Robija. Ovo je presedan.

Reply
aleksandar авг 6, 2012 at 01:00

Pa realno, svi su shvatili. Kolika je on god legenda nasa igracka, toliko nije za trenera Zvezde. Isto kao Dejo Savicevic legendarni selektor. Nek se uci tamo na Valjadolidima i tako tima. Garantujem da nijedan trener sa njegovim rezultatima ne bi izdrzao 20% njegovog vremena na Marakani, pa cak ni Murinjo. Trpeli smo tvrdoglavost, procitane taktike… samo jer je legenda. Ali kad je dosta – dosta je. Preterao je i mora da se skloni

Reply
Ryber Palunko авг 5, 2012 at 23:04

Sljedeći put kad budete kukali za ‘našom decom’, sjetite se Kostolca.

Reply
strucnjak авг 5, 2012 at 23:04

A Evropa??? sta cemo dalje,ekipa nam je katastrofa!

Reply
cacak авг 5, 2012 at 22:57

sa prvom postavom bi izvukli x 🙂

Reply
DELIJA авг 5, 2012 at 22:52

Boze sacuvaj..,imamo igrace koji znaju samo da brukaju klub..,a uprava je toliko ne sposobna da je to strasno..,pratim Zvezdu vec jedno 20 god..,nikad gori igraci nisu igrali i nikad goru upravu nismo imali..,puno lopova na jednom mestu..,a sto se tice Robija..,covek je kralj kao igrac kao covek.,ali brate kao trener jedna velika NULA..,sa ovim igracima se ne moze igrati formacija 4-3-3..,jer su ovo prosecni igraci..,eeeeee Robi,Barsa je druga prica..,ovo sto mi igramo je smesno..,da ne kazem zalosno..,nek nam je bog u pomoc..,al ovo ZVEZDA nije zasluzila.,na svakom koraku brukate ime jednog svetskog i evropskog sampiona..pozz

Reply
roberto RS авг 6, 2012 at 08:59

uz boziju pomoc mi u ligi evrope, dzaja oslobodjen,superliga sampijoni i opet pozitivna (atmosfera).

Reply
Maja авг 5, 2012 at 22:48

sta reci,a ne zaplakati ?

Reply
Delija91 авг 5, 2012 at 22:44

A sad svi pesice od Kostolca do marakane,da znate ciji dres nosite, pa da se rastrcite u cetvrtak.

Reply
JedinoSever авг 5, 2012 at 22:38

Stvarno neko za ovo treba da odgovara!!!! Uprava, trener, igraci….bas me briga ko, ali neko stvarno treba da podvuce crtu. Cini mi se da igraci nisu svesni velicine kluba za koji nastupaju, da je trener izgubljen sto se tice taktike i selektiranja igraca, da je uprava nesposobna da vodi klub ove velicine. Ne zna se ko pije ko placa!! Uprava misli da je najveci problem u ovom trenutku Perovic i tuzba protiv njega, a ne ekipa koja prima 7 gola od ispod proseka Beloruske ekipe ili nemoc protiv osrednje Omonije. Vise Tole i sudije ne mogu da budu opravdanje. Vreme je da neko preuzme odgovornost. U normalnoj situaciji, predsednik bi trebalo da izadje pred navijace i da objasni sta se koj k…. desava.

Reply
MaX авг 5, 2012 at 22:24

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1-0 za Kostolac
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Mimi авг 5, 2012 at 22:20

Robi jesi ti bio igracina,ali nisi ti za trenera,jesi ti ubrzao igru ali nista vise od toga…ako hocemo titulu i evropu dovesti nekog iskusnog trenera…

Reply
Delija Mp авг 5, 2012 at 22:55

Nije Robi kriv sto nemamo para nikog da dovedemo,pa nismo imali 100 000 za Bakica o cemu mi da pricamo?!

Reply
milojko авг 5, 2012 at 23:28

A kolko Kostolac dao za Eraka sto nam ga meto u 65-tom!

Reply
Nikola авг 5, 2012 at 22:19

Koje smo mi budale, sta smo mi uopste igrali ovu utakmic?! Zbog cega? Da iskompleksirani grobarski novinari lece komplekse da kad god igramo sa nekim nizeligasima oni onanisu na ovakve rezultate dok kad Partizan igra sa nizeligasem onda kazu kako je igrao treci tim i a pogotovo kad je rezultat los?! Alo bre dokle?! Sto sebi to dozvoljavamo?! Sportal naslov Kostolac bolji od Zvezde… Sramota bre . Lukicu odlazi.

Reply
milos 90 авг 5, 2012 at 22:17

Mozemo li mi dobiti nekog,bilo koga,nesecam se kad smo zadnji pu pobedili,a da se nismo namucili…..

Reply
istina авг 5, 2012 at 22:26

Ni ja se ne secam,kunem se. Zadnja pobeda koju pamtim je derbi,posle toga sve mutno.

Reply
aleksandar авг 6, 2012 at 01:05

Komotno? Jedino Metalac u prosloj sezoni 5:0

Reply
Aca Va авг 5, 2012 at 22:16

Ima li kraja blamazama najveceg srpskog kluba? Gospodi iz uprave je obraz kao djon, to sto klub propada iz godine u godinu u svakom smislu ih se uopste ni malo ne dotice, ponasaju se bahato, drsko, bezobrazno.Gospoda iz uprave nece otici dok ih neko na silu ne istera iz institucije.

Reply
Mikena авг 5, 2012 at 22:24

Nema kraja,sa ovima na čelu kluba!!!Svaki dan dokazi govore da ova najgora uprava mora otići i to zauvek!Tako i trener početnik,ne zavaravajmo se,bolje biti neće!!!Ljudi,osvestite se,klub je u rasulu i to totalnom!!!Svaka utakmica koju Zvezda igra mora da se igra na pobedu,a danas,pa vidimo kako se igra!!!!Blam do blama,i biće ih još,videćete,prvo u četvrtak,a zatim i u prvenstvu,kad ona grobarska stoka u startu odmakne!!!Da li će tada moći da lažu i da okrivljuju sve živo,e pa neće moći!!!Ja sam ih prezreo još marta 2010 i video da oni nisu dorasli imenu Crvene Zvezde!Ostalo je poznato i već viđeno!!!

Reply
Miki авг 5, 2012 at 22:15

Posto sam gledao utakmicu mogu da vam dam svoj komentar.Babalj,Asamoa,Miric su zalutali u Zvezdu i fudbal KATASTROFA.Deca zvezdina,omladinci Branko Jovanovic,Mihailo Milutinovic,Nikola Sakic i Nikola Karaklajic su odigrali odlicno kao i stariji igraci Lukovic,Spajic Cikic i jedini pravi igrac prvog tima Vesovic,ostali igraci slobodno mogu da odu iz Zvezde ali da plate Zvezdi ovu blamazu. oni ne zasluzuju da nose Zvezdin dres.Rudar je imao tu jednu jedinu sansu i dao je gol.Vesovic i Sakic su toliko sansi napravili Asamoi i Babalju da je ono sve bila prava umetnost promasit.Tako da je to prava istina sa ove utakmice.NE KRIVITE OVU DECU STO SAM NABROJAO ONI SU PRAVI ZVEZDINI IGRACI.

Reply
Delija Mp авг 5, 2012 at 22:53

Gde su sada onio koji uporno traze da se ubaci Asamoa,a nijednom ga nisu videli na terenu?

Reply
Vlajko авг 6, 2012 at 03:12

Evo javljam se ja. Ne mozemo na osnovu jedne utakmice da sudimo da Asamoa nije za Zvezdu. On je dosao na probu, nije kupljen tek tako, i ako je zadovoljio na probi i potpisan je ugovor sa njim ne shvatam stvarno sto ne dobija sansu. Tesko mi je ovo da kazem, ali Robi je veliki krivac i za proslu sezonu, a i za blistavi pocetak ove. Legendo, ja te mnogo volim, ali podnesi ostavku, Zvezdi treba bolji trener, i neko ko nije tvrdoglav kao ti.

Reply
MarkoFCRS авг 6, 2012 at 04:03

Ne možeš na osnovu jedne utakmice da kažeš da nije dobar za Zvezdu , ali isto tako ne možeš ni na osnovu jedne prijateljske protiv Olimpijakosa da ga dižeš u nebesa. Da ne spominjem da bi mnogi voleli da počne protiv Omonije.

Reply
MarkoFCRS авг 6, 2012 at 04:03

Ne možeš na osnovu jedne utakmice da kažeš da nije dobar za Zvezdu , ali isto tako ne možeš ni na osnovu jedne prijateljske protiv Olimpijakosa da ga dižeš u nebesa. Da ne spominjem da bi mnogi voleli da počne protiv Omonije.

Reply
MILAN KG авг 5, 2012 at 22:11

terajte zutog PURGERA!!!!!!dok nije kasno.

Reply
Nemanja Bas Delija авг 5, 2012 at 22:36

Nemoj tako! Moze da bude los trener, ali je dobar covek i bice legenda kluba zauvek!

Reply
Dika авг 5, 2012 at 22:45

Onaj koji ti na ovo minus da dabogda mu crko komp, net mu ne proradio vise i kurslus mu izbio u kuci!

Reply
MILAN KG авг 6, 2012 at 05:44

purger zanci gospodin!!!!!!!!!!!

Reply
van basten авг 5, 2012 at 23:06

robi je srbin u dusi ,to zvezdasi znaju.

Reply
MILAN KG авг 6, 2012 at 22:24

nie slazem se da je srbin u dusi jer on je odabrao da igra za hrvatsku i pred kraj karijere igrao je u dinamu!!!

Reply
Mimi авг 5, 2012 at 22:02

cccc…Rudar iz Kostolca…od koga mi sve gubimo…bruka i sramota za klub…ti nazovimo rezervisti se bore za mesto u timu…strasno…tako se bori za mesto i za zvezdin grb…bruka…

Reply
azy авг 5, 2012 at 22:01

Bane Jovanovic,omladinac,a ne Milan Jovanovic!

Reply
Dule авг 5, 2012 at 22:00

Ima li neka utakmica koju smo u stanju da dobijemo??? Kakve veze ima ko igra…

Reply
... авг 5, 2012 at 21:52

SRAMOTA, vecina ovih igraca je clan prvog tima koji bi trebao da melje ovakve klubove sa 5 razlike ,MINIMUM !!!

Reply
crni_redstar авг 5, 2012 at 21:52

kolko nisko padosmo,mozemo li uopste nize? ovde su milivojevic,jovanovic,vesovic prvi tim,babalj najavljivan kao da je mesi,a gde odjednom nestade savicevic? al mene samo boli sto lukic uzima velike pare i pravi nas budalama,posle onakve bruke protiv naftana on digao karte kao da nam dolazi barsa! epa ne moze ,narod te provalio tek ces da vidis praznu marakanu ,pogotovu ako nedaj boze ne prodjemo omoniju!

Reply
istina авг 5, 2012 at 21:59

jos nesto sto mnogi nisu primetili za te karte. Pricalo se o nekoj donaciji,a ta donacija ide na Vesicev privatni racun,od svake karte po 3 eura.

Reply
jaz авг 5, 2012 at 22:06

Savicevic i Simic su sa Omladinskom selekcijom.

Reply
rille83 авг 5, 2012 at 22:10

Da da bas tako! Ali moramo biti iskreni,niko nije tog Babalja dizao u nebesa i predstavljao kao mesija vec mi navijaci. Ljudi su bre o njemu romane pisali a pojma nisu imali ni kako mu je pravo ime!!!

Reply
Spartacus авг 5, 2012 at 21:50

Cuj omladinci, a ono pola prvog tima igralo… O Boze…

Reply
era авг 5, 2012 at 21:50

Jедини погодак постигао је ЕPAK у 65. минуту.
Jel moguce da se moje prezime reklamira u tekstu? 😀
inace moj nick je nadimak a dodavanjem K je prezime 😀

Reply
radmilo авг 5, 2012 at 21:49

Ma nemoguce!?

Reply
escort авг 5, 2012 at 21:46

Sad razumem zasto Robi ne forsira neke igrace….izgubiti od Rudara!? Pa nas treci tim mora takve klubove da razbuca sa 5 razlike!

Reply
istina авг 5, 2012 at 21:43

Sto bi Robi rekao „Falio je samo gol“. Ili mozda nesto vise od toga? Recimo dobra igra i dobra taktika?

Reply
dr авг 5, 2012 at 21:39

Eto vam omladinci,hoce oni da nas predstavljaju? Ocemu vi pricate i pisete,smejurija!

Reply
svajcarac авг 5, 2012 at 21:46

Vesić, Nenadić, Jovanović, Mirić, Babalj, Asamoa….kakvi omladinci? I utakmica je ovako i onako bila samo prijateljska!

Reply
19ds89 авг 5, 2012 at 21:48

pise od standardnih igrača!

Reply
dr авг 5, 2012 at 21:52

Vecinom su bili omladinci,85%. Kazes bila je prijateljska utakmica,pa valjda se i one pobedjuju,ili je nama cilj da ih gubimo. Da nam nisu mozda bile teske noge ili sta? Cela Srbija i pola Evrope vidi da Crvena Zvezda u ovom momentu igra jalov i dekadentan fudbal,samo to Robi ne vidi. Ovo je postalo smesno,mi smo trenutno na novou samog dna evropskog fudbala,znaci rang Litvanija,Malta,Kipar,Lihenstajn.

Reply
Kastro авг 5, 2012 at 22:18

O cemu ti pricas, pa Kipar je miljama ispred nas. Apoel je prosle godine igrao cetvrtfinale lige sampiona, a izuzev Apoela imaju jos tri cetiri kvalitetne ekipe, za koje svako zna ko imalo prati evropski fudbal,a za koje se nase klubove zna, osim vecitih rivala i Vose,kada i gde smo mi poslednji put bili u cetvrtfinalu. Daj ne pisi o necemo o cemu pojma nemas

Reply
MILAN KG авг 5, 2012 at 22:06

e prijatelju nekad je bilo pitanje koliko ce mo gplova dati a sada nas ponizavaju krsko grbalj, rudar kostolac za njih igra moj komsija koji rad tamo tragedija.

Reply
MILAN KG авг 5, 2012 at 22:08

to su smesni necu da kazem igraci jer oni to nisu ovo je dno dba sta smo docekali mocini rudar iz kostolca!!!!!!!

Reply
ja авг 5, 2012 at 22:04

Omladinac Sakic je uz Vesovica bio najbolji,a i ostali su bili bolji od rezervista!

Reply
kokica авг 6, 2012 at 00:36

Isuse,ja zivim u Kostolcu,i ne mogu da verujem koliko smo propali(Zvezda),da izgubimo od Rudara?:-o

Reply

Leave a Comment