Moja Crvena Zvezda
КошаркаПрипреме

Савовић:“Циљ је Евролига“

Boris Savovic u dresu Hemofarma

Кошаркаши Црвене звезде данас су започели са припремама за нову сезону, сезону од које се много очекује. Ростер црвено-белих је већ сада појачан са неколицином одличних играча, Марко Симоновић и Борис Савовић су јединствени у очекивањима у сезони која следи.

Придошлица из немачке Албе Марко Симоновић је након првог радног дана међу црвено-белима изјавио:

– Председник Небојша Човић је са својим сарадницима створио стабилан и амбициозан клуб. Имао сам и понуде из иностранства, али што да идем тамо када све то имам и код куће.

Претходне сезоне Борис Савовић је био носилац игре вршачког Хемофарма. Након неколико месеци проведених у истамбулском Галатасарају, вратио се у земљу и обукао црвено-бели дрес:

– Дошао сам у Звезду да покажем колико могу и колико знам. Надам се да ћемо испунити зацртане планове. Мој циљ је Евролига, а свима је јасно да је то и велика жеља Црвене звезде и армије навијача. Учинићемо све да те планове и остваримо.

Повезане вести

15 comments

b авг 6, 2012 at 15:05

jebo vas rakocevic vise , da je hteo on bi dosao

Reply
Nemanja авг 6, 2012 at 01:46

Ljudi, da vam kazem jednu stvar za Rakoca.
Prvo je pricao da mora da proba da osvoji Evroligu-prob’o je.
Zatim je govorio da treba da vidi kakav je igracki kadar – doveli smo Brenda, odlican centar, gledao sam ga na sport klubu dosta puta, Simonovic dobar igrac, Savovic super super- njega nema.
Problem sa parama- to pokazuje koliko je on ZVEZDAS famozni. Ljudi, on je se samo u toj NBA ligi nakupio para toliko da on moze da placa Zvezdi da igra a ne Zvezda njemu. Cemu to „cepidlacenje“ za 100,200hiljada?

Suvise je Zvezda velika da bi trebala toliko da se saginje jednom coveku, koji je moram priznati super kosarkas.
Ako hoce – hoce, ako nece, caooo Rakoc, dovesce Nebojsa sigurno nekog dobrog. 🙂

Reply
DELIJA авг 6, 2012 at 11:24

Sve je to tacno sto si rekao,ali…. Ipak je za ZVEZDU mnogooo bolje da dodje RAKOC a ne neki stranac sa kojim se nikada ne zna!!! Zato Covic i svi ljudi iz kluba imaju toliko strpljenja,zato sto znaju sta RAKOC znaci ovom timu!!! Da je u pitanju neki drugi igrac,verovatno bi odavno prica bila zavrsena!!! Pored RAKOCA bi se mnogo bolje razvijali i napredovali svi mladi igraci nego pored nekog stranca koji igra za statistiku!!! Zato po meni zamena za RAKOCA ne postoji!!! Ali ako se i pored svega ne dogovore,boze moj doci ce neki dobar stranac ja se nadam,ipak je interes ZVEZDE iznad svega!!!

Reply
zver авг 6, 2012 at 11:34

rakoc nam treba i sto pre shvati to coki bice bolje po zvezdu i sve nas…trener ne iskusan igracki kadar ne iskusan….treba neko ko ce da pomogne tom treneru na terenu da obuzda klince kada je naj vaznije….voleo bih da se rakocu ostvari zelja da osvoji evro ligu sa zvezdom…to bi bio vrhunac i za nas i za njega……..

Reply
Zasto авг 6, 2012 at 11:55

http://www.youtube.com/watch?v=9A07mJ_zx9o

EVO ZASTO!!!!!!!!

Nije kosarka fudbal kosarku moze igrac tipa Rakoc da igra do 50godine pa neka nam ostane koliko mu srce zeli!Efes nije pobedio groblje zao mi je sto ih spominjem ali dosta vas ne prati euroligu cisto da se objasne neke stvari eto efes kad je kupio Igora on je sam razbio groblje koje ga je prozivalo celu utakmicu a prave se da su neki Srbi ako on dodje ja to zelim svim srcem sam ce resiti sve utakmice iskustvo kvalitet domaci igrac mesto vise za stranca da ne smaram vise ne bi ni Covic toliko pricao o njemu plus cenim da cemo dobiti i vise sponzora ako on dodje sejacemo strah ako su pare u pitanju pa daj da se organizujemo
Izvinite na greskama u pravopisu brzo sam pisao ovo.

Reply
igor авг 6, 2012 at 01:10

sta je bilo sa Rakocevic ?

Reply
babalj авг 5, 2012 at 23:58

Bice to ok ,jeste da fali par igraca ali ja sam optimista,COVIC RADI KAKO TREBA ZA SADA !

Reply
DELIJA авг 5, 2012 at 23:26

Pa bolje je valjda da se plasiramo u EL nego da osvojimo kup ili prvenstvo!!! Zato ja mislim da je ove sezone najvaznija ABA liga voleli je mi ili ne!!! Zato sto pre treba otpoceti razgovore oko povratkda DELIJA u pionir na ABA ligu!!!

Reply
Djape delija авг 6, 2012 at 00:43

pa mozemo u Evroligu i ako osvojimo Evrokup, pobednik ide direktno.

Reply
DELIJA авг 6, 2012 at 11:18

Pa mozemo,ali jel ti mislis da je to realno??? Pa valjda nam je lakse da budemo prvi ili drugi u ABA nego da osvojimo EC!!!

Reply
strucnjak авг 5, 2012 at 23:06

rekli su da napadamo 4 trofeja, e pa sad da vidimo i to cudo!

Reply
Mimi авг 5, 2012 at 22:23

sta je sa Rakocevicem…sta se necka toliko…da stvarno voli Zvezdu on bi dosao odmah ne bi oboliko dugo razmisljao…

Reply
Igor Burzanović авг 5, 2012 at 21:55

ja bih bio zadovoljan sa kupom Radivoja Koraća i drugim mjestom u ABA ligi 🙂 za početak, toliko.. Mada ako dodju dobra dva igrača na 1. i 2. što da ne napadnemo i ligu..

Reply
zver авг 5, 2012 at 21:24

svi zelimo trofeje gladni smo titule,zadnja je bila 1998.zvezda mora da stvori jak tim da bi se borila za titulu….zvezdi treba jos tri cetiri kvalitetna igraca koji mogu u svakom trenutku da daju kos i da prelome vazne utakmice….

Reply
milos авг 5, 2012 at 21:12

Pocnite sa jednim peharom ne trazimo puno.. 🙂

Reply

Leave a Comment