Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Ожеговић:“Желим да се вратим у Црвену звезду“

Млади нападач Црвене звезде на привременом раду у зрењанинском Банату, већ на самом старту припрема у новом клубу показао је свој раскошни таленат и већ само након месец дана рада у новом клубу започео са мисијом брзог повратка на Маракану. О својим првим утисцима о новом клубу, као и будућим плановима Огњен Ожеговић је изјавио:

– Дошао сам у Зрењанин да помогнем и Банату, али и себи. Желим да се добрим партијама и добром реализацијом наметнем и да на крају јесени, а најкасније наредног лета, вратим у Црвену звезду. Већ сам показао у припремним мечевима да ћу бити појачање за Банат. Дао сам гол против Долине, Грачаца и хрватског трећелигаша БСК-а. Целокупна екипа је припреме квалитетно одрадила и сматрам да ћемо спремни дочекати старт првенства и меч са новајлијом, екипом Радничког из Нове Пазове.

Повезане вести

13 comments

delije sever авг 6, 2012 at 18:32

gazi mali verujemo ti oticice ova mafija i odmah se vrati u svoj klu za koji zivis zvezduuuuuuuuuuuuuuu idite vise afijasi pustite asu decu da vrate zvezduuu gde joj je mesto

Reply
RedDevil66 авг 6, 2012 at 00:43

Hocemo nasu decu u timu a ne na pozajmicama. Dosta pozajmica nase dece koji znaju sta je ZVEZDA a ne kupovanja polovnih igraca koji greju klupu[Asmoa ,Babalj …..] Ako nema dece iz podmlatka nema izgleda ni provizije a za klub koga briga.

Reply
Aleksandar авг 5, 2012 at 23:50

pa ti zelis brate moj ali lopovi ne zele da te vrate vec zele da uniste i ovo sto je ostalo joooooo LUKICU ne mogu te gledam

Reply
radmilo авг 5, 2012 at 21:26

Kuku majko pukla bruka u kostolcu,i sada ja vas pitam hoce li neko da odgovara za ovu bruku?

Reply
Dragan Kg авг 5, 2012 at 20:15

http://www.youtube.com/watch?v=i2SEy00XQUM&feature=related Evo kako je to bilo nekada, ispali smo ali igracima nema sta da se zameri, po onakvom terenu su trcali, borili se do zadnjeg atoma snage, napadali, stvarali sanse, pogadjali precke i stative, lopta jednostavno nije htela u gol. I na to treba dodati da nije igrao Ognjenovic. Uporedite to i ono sto smo gledali u cetvrtak, prvi sut na gol u 86. minutu, a nas trener u pokusaju kaze igrali smo dobro!!! Bas me interesuje sta bi njemu trener rekao da je on odigrao onakvu utakmicu u svoje vreme???

Reply
Mani авг 5, 2012 at 19:20

Polako ljudi, sezona nije ni pocela a vec napadate. Vidim i ja da Lukic i ostali ne rade sve kako treba, ali sacekajmo pocetak lige. Ozegovic nek odradi tih 6 meseci, stekne iskustvo i slobodu i kad nam se vrati ima da ubija!! A imam osecaj da ce i Babalj da jede protivnicke stopere cim zaigra!!! Ostaje samo zal zbog povrede Kadu-a… A Jovanovic me je odusevio protiv Omonije, nadam se da ce tako igrati cele sezone.

Reply
Nemanja авг 5, 2012 at 18:03

IDEMO BRE RADNICKI NOVA PAZOVA AHAHHAAH COVECE LADNO SAM DOZIVEO DA MOJU PAZOVU SPOMINJU OVDE JOOOOOOJ SRCE MI KO MARAKANA 😀 NPCZ UVEK SA TOBOM !

Reply
JedinoSever авг 5, 2012 at 17:08

Znaci muka mi je vise od svega. Sta smo onda koj k…. dovodili Asamou i Babalja kad nam deca kidaju. I sad se Kadu povredio i ajde da potrosimo pare koje nemamo, i podelimo provizije. A ti Savicevicu i Cikicu samo strpljivo, seticemo se vas za jedno 4-5 godine…Koliko sam imao opravdanja za Lukica i ekipu, toliko me sad strpljenje izdaje. Samo ova govnarija sa Dzajom da se zavrsi, pa da rasteramo olos.

Reply
milos 90 авг 5, 2012 at 17:04

Svi zelimo da se vratis…….

Reply
Dragan Kg авг 5, 2012 at 16:38

Da je normalnih ljudi uZvezdi ti ne bi ni otisao na pozajmicu vec bi kao nase dete ravnomerno konkurisao za prvog spica. Ali nema veze sve je to deo trenutne politike u Zvezdi a ona glasi LICNI INTERESI ISPRED KLUBA!!! Bitno da smo mi doveli spica iz Australije kome jos ni oci nismo videli, igraca koji je po recima polu trenera potpuno nespreman. Da stvar bude jos gora neko iz njegove reprezentacije ga je preporucio ovom treneru u pokusaju i na njegovo insistiranje je doveden. I kao slag na tortu je to sto on uopste nije licenciran. Znaci postajemo vasarski klub. Kako da se pravom i iskrenom Zvezdasu ne smuci zivot?!

Reply
ds авг 5, 2012 at 15:59

cini mi se da je bolje bilo da onaj Babalj ode na pozajmicu

Reply
boys авг 5, 2012 at 15:14

razumem neke stvari, odlazak borhe nije bilo para, odlazak tosica imao je takav ugovor… ali NE razumem kako Ogi nije imao mesta bar kao drugi spic, sezona je duga, kasalica sigurno nece mogu da odigra 40 utakmica liga kup mozda liga evrope itd. asamoa velika enigma, voleo bih da ga vidim kakav je igrac, bar da dobija za pocetak 10ak min… BAS se vidi da ozegovica hoce gol, znaci nam treba takav igrac „kenjator“ kojeg hoce gol cim pipne loptu…… veliki -za upravu sto nije ostao, nadam se da ce vratiti na zimu 😀

Reply
marko авг 5, 2012 at 15:03

Ne mozes u Zvezdu, zato sto nisi „FRAJER“! xD

Reply

Leave a Comment