Moja Crvena Zvezda
Архива

Ćosić možda ostane i duže od šest meseci

Uroš Ćosić

U izjavi za oficijelni sajt našeg kluba, sportski direktor Ivan Adžić je, pored toga što je izrazio zadovoljstvo dolaskom Uroša Ćosića, potvrdio dve stvari o kojima smo pisali jutros – da pregovori i interesovanje za dolazak mladog fudbalera traju već neko duže vreme, kao i da postoji mogućnost da talentovani štoper ostane duže od predstojećih šest meseci na Marakani.
„Veoma mi je drago što smo uspeli da vratimo naše dete, Uroša Ćosića u Crvenu zvezdu. Javnosti je poznato da je Ćosić pre skoro dve godine, neposredno pre dolaska sadašnje uprave, otišao iz Crvene zvezde. Na njegov odlazak nismo mogli da utičemo. Na njegov povratak, makar i na pozajmicu, mogli smo da utičemo i poslednjih nekoliko meseci smo radili vredno da se to ostvari. Uroš je naše dete, kapiten reprezentacije Srbije u svom godištu i ako nastavi da radi ovako pred njim je velika karijera. Verujem da će Zvezda dobiti veliko pojačanje, srećni smo što će Uroš igrati na svojoj Marakani što mu je bio dečački san, a nadam se da naredna četiri meseca neće biti njegov jedini period u najdražem crveno–belom dresu,“ istakao jeAdžić.

Ćosić je izjavio da jedva čeka dolazak u Beograd i priključenje ostalim prvotimcima.

„Bio sam spreman na sve samo da dođem u svoju Zvezdu. Moj san sada postaje stvarnost i odužiću se svima, i navijačima i ljudima iz kluba koji su me vratili. Dres prvog tima je oduvek bio san, a sada je preda mnom žestok rad i nametanje Robertu Prosinečkom. Ja ne moram da se uklapam jer pratim svaki dan preko medija šta se dešava u mojoj Zvezdi i mislim da ću lako postati deo tih momaka. Verujte da jedva čekam da stignem u Beograd“, rekao je Uroš Ćosić iz daleke Moskve.

Uroš stiže u Beograd u subotu, a u utorak će zajedno sa ostalim fudbalerima otputovati za Antaliju na drugu fazu priprema.

Повезане вести

6 comments

Comments are closed.