Moja Crvena Zvezda
Архива

Vilota sa ekipom u Antaliji!!

Milan Vilotić

Fenomenalna vest stigla je na Marakanu u petak 28. januara popodne. Milan Vilotić se javio iz Bolonje i preneo da mu je profesor doktor Mario Merkuri potpisao dokument koji mu dozvoljava profesionalno bavljenje fudbalom.

Vest koja je naterala čelnike Crvene zvezde da u klupskim prostorijama odmah nazdrave u čast Milana Vilotića i njegovog skorog povratka u crveno-beli dres.

– Moraću da počnem da slavim drugi rođendan, a to će biti današnji dan, 28. januar. Zaista ne umem da opišem svoju sreću. Bolest je primila prvi „gol“ a utakmica traje. Pobediću tek kad zaigram za moju Zvezdu
– istakao je Vilotić.

Iskusni defanzivac kaže da je tokom četiri nedelje boravka na klinici „Ricoli“ u Bolonji radio po programu priprema FK Bolonja.

– Nisam jedini rekonvalescent ove klinike. Ima tu još fudbalera, najviše iz Italije. Svi zajedno treniramo kao i na pripremama ali imamo svakodnevnu kontrolu lekara koji brinu o doziranju i ponašanju tela na napor. Ja sam sve kontrole prošao izvanredno i znao sam da će odgovor profesora Merkurija biti pozitivan ali nisam smeo da se radujem dok se to nije dogodilo –
kaže Vilotić.

Milanu sada ostaje da upozna Roberta Prosinečkog.

– Da. To je sledeći cilj. Videćemo šta će se dešavati. Želim da konkurišem za mesto u timu i znam šta Zvezda traži od mene. Ponašaću se kao i pre bolesti jer znam da opet mogu da dam maksimum. Trebalo bi da ostanem u Bolonji do 5. februara i odradim program do kraja, ali velika je mogućnost i da već 1. februara budem u avionu za Tursku – kaže Milan Vilotić.

Nema sumnje da svi navijači Crvene zvezde sa nestrpljenjem očekuju povratak sjajnog defanzivca na teren.

Повезане вести

1 comment

Comments are closed.