Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Петковић: „Научили смо лекцију из Партизанових грешака“

Пред другу утакмицу финала плеј-офа, одбојкаш Црвене звезде Душан Петковић истакао је да су играчи научили добру лекцију из грешака ривала у полуфиналу, Партизана.

„Научили смо лекцију из грешака нашег највећег ривала. Видели сте како су они водили, па изгубили. Све ћемо дати да то не учинимо. Следећи меч је веома битан за цео клуб јер бисмо још једном победом уз мање притиска играли у Новом Саду“, изјавио је наш коректор за „Курир“.

Други меч у серији игра се у недељу од 18 сати у хали „Шумице“.

Повезане вести

5 comments

Žile апр 7, 2012 at 15:31

Momci samo hrabro,pozdrav svim zvezdašima koji dolaze na odbojku.Ne razumem organizovane grupe navijača,pa kad ćete doći ako vas nema u finalu?Potrebna je podrška našim mladim igračima,uz ludo navijanje ovi mladići dobijaju krila,ne treba im red bul 🙂 .Sutra svi u „Šumice“!!!

Reply
F апр 7, 2012 at 13:42

Od kada su u prodaji karte i koja je cena?

Reply
Zvezdaš апр 7, 2012 at 11:00

Tako je Petrkoviću. Ni dlaka na glavi ne sme da vam pomisli da ste išta uradili, do kraja maksimalno!!! Dušan je najbolji igrač u celom prvenstvu!
Stvarno je ovaj sistem dolaska do titule sa dosta mana… Praktično gotovo ništa ne znači što je Zvezda bila ubedljivo prva na kraju regularnog dela prvenstva osim prednosti domaćeg terena u toj eventualnoj majstorici. Daje se šansa timovima koji su bili 5-6 mesto na tabeli da osvoje titulu, pa to je skandal! Znači Zvezda u ovom slučaju, mora da ima vrhunsku formu cele sezone pa do poslednjeg poena ne bi li došla do titule!?

Reply
Delija Loznica апр 7, 2012 at 10:50

Admine,zasto Jakovljevic ne igra?Povreda ili losa forma?Idemo majstori!

Reply
Драган апр 7, 2012 at 11:35

Повреда на жалост, исто као и прошле сезоне. Велика штета, Јаковљевић много значи овом тиму. И Перић је исто повређен, питање је да ли ће играти у пољу сутра..

Reply

Leave a Comment