Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Милутиновић и Околић за МЦЗ: „Било би стварно глупо да смо испали, а били смо најбољи!“

Звезда у финалу!
Звезда у финалу!
Звезда у финалу!

После фантастичног преокрета, одбојкаши Црвене звезде су успели да одличном игром изборе пласман у финале плеј-офа победом над Партизаном од 3:1 у последњем полуфиналном мечу (укупан скор је 3:2). После равноправне и неизвесне борбе, како у мајсторици, тако и у свих пет мечева, црвено-бели ће се у финалу првенства састати са екипом Војводине.

Вук Милутиновић и Александар Околић, наши сјајни блокери, за МЦЗ кажу да није било лако вратити се после 2:0 за противника.

Околић: Искрено, мало смо после тог вођства Партизана од 2:0 пали и у концентрацији и у вољи, и нисмо били сигурни да уопште имамо снаге за ту трећу утакмицу, али, када смо се прибрали, показали смо да можемо да оставимо срце на терену и поред свега да играмо као једно, као права екипа.

Милутиновић: После другог меча који смо изгубили, сви ми, играчи, сели смо у кафић и разговарали, закључили смо да би стварно било глупо да испаднемо из такмичења, а током целе сезоне смо, реално гледано, били најбољи. Тада смо се сабрали и заиграли како треба, што је резултирало баш онако како смо желели.

Када се утисак мало слегао, како видите данашњу утакмицу?

Милутиновић: Није била нимало лака. Имали смо доста осцилација у четвртом сету, али, на срећу, успели смо да издржимо. Помогао је блок који је одлично функционисао, а морам да похвалим и колегу Петковића који је одиграо стварно изванредно. Сада нас чека финале, у коме ћемо такође морати жестоко да се боримо, али верујем да ћемо, ако будемо играли како знамо, решити меч у своју корист.

Околић: Треба прославити вечерас, свакако, али и остати смирен, јер сада следи оно за шта се боримо целе сезоне, а то је финале. Улазимо у тај меч са великим жаром и вољом, даћемо све од себе, али не потцењујемо противника – Војводина је такође добра екипа, али верујем да можемо да будемо бољи. Већ смо их добили у првенству, али ово је плеј-оф, никад се не зна. Желео бих и да се захвалим навијачима на подршци коју смо имали данас, мислим да нам је она доста помогла у неким тренуцима и волео бих да их и на наредним нашим утакмицама буде све више и више.

Повезане вести

5 comments

Delije-Modriča апр 3, 2012 at 13:16

Aleksandar Okolić je iz moga mjesta, zelim ti majstore srecu!NAPRED ZVEZDA!

Reply
Горан апр 3, 2012 at 12:13

Ма тучете их кад ‘оћете. Браво момци!

Reply
Драган апр 3, 2012 at 07:33

Још једном – браво мајстори!

Reply
CZovac апр 3, 2012 at 00:53

Milutinović i Okolić za MCZ: „Bilo bi stvarno glupo da smo ispali, a bili smo najbolji! Ovo je greska!

vi niste „bili najbolji“ vi JESTE NAJBOLJI!!!

Reply

Leave a Comment