Moja Crvena Zvezda
Архива

Koroman: “Sada imamo još veći motiv”

Prosinečki

Motivacija Ognjena Koromana na pripremama u Budvi zaista je na visokom nivou. Najstariji prvotimac Crvene zvezde nema dilemu kad je žestok rad stručnog štaba u pitanju.

– Potrebno nam je ovo. Jednostavno na proleće moramo da gazimo, a da bismo to uradili treba da se pripremimo u Budvi i uigramo u Antaliji – kaže Koroman.

Iskusni fudbaler ne može da se seti koje su mu ovo pripreme po redu u karijeri.

– Nema šanse da izbrojim. Dešavalo se dok sam igrao u Rusiji da smo i po tri puta tokom pauze putovali na pripreme.

Ipak, Koroman kaže da su svake aktuelne najvažnije, a za njega ove u zimu 2011. godine posebno bitne.

– Želim i mogu da igram fudbal još nekoliko godina, ali da bih to uspeo moram da imam spremnost, i psihičku i fizičku. Zato ja na ove pripreme gledam kao na najvažnije u karijeri. Ukoliko ovde napravim dobru bazu moći ću da trajem još neko vreme – jasan je Koroman.

O radu sa Robertom Prosinečkim Koroman ne želi posebno da priča.

Jeremić, Koroman i Reljić

– Bio sam u Omladinskoj školi kad je on igrao. Kao navijač Zvezdе cenim ga neizmerno jer je mnogo doneo klubu. Mislim i da će biti uspešan trener, mada sam sigurno subjektivan kad to kažem. Sigurno je da svi imamo još veći motiv kad radimo sa Prosinečkim i nadam se da će nam sve to doneti željene rezultate – kaže Koroman.

Brzonogi vezista ističe da ne treba gledati pripremne utakmice kao ključne, rezultatski.

– U Budvi i Crnoj Gori igramo mečeve kao da su jaki treninzi. U Antaliji ćemo se uigravati. Prvenstvo se nastavlja poslednjeg vikenda februara i tada Zvezdi trebaju pobede, do tada su sve „prvi mačići“. Mislim i na pobеde i na eventualne poraze – kaže Ognjen Koroman.

Повезане вести