Moja Crvena Zvezda
Архива

Ninkov: “Sve ćemo reći na terenu”

Detalj sa priprema

Pavle Ninkov je predvodnik na pripremama u Budvi. Desni bek Crvene zvezde, kapitenski, daje maksimum na svakom treningu i time, kao i svi ostali, dokazuje da Robert Prosinečki na mestu šefa struke motiviše sve prvotimce našeg kluba.

Reprezentativni desni bek kaže da su svake pripreme teške, i da se ove ne razlikuju po tome od ostalih.

Uvek je teško kad iz odmora i mamine kuhinje dođeš na tri treninga dnevno, obroke koji su birani i sportski ritam spavanja. Činjenica je da radimo dobro, ali i pre smo radili pa nismo umeli to da naplatimo na pravi način. Nadam se da ćemo ovog puta pokazati pobednički karakter i da ćemo na proleće naplatiti sav ovaj žestok rad.

Ninkov kaže da nikada nije uživo gledao novog trenera Crvene zvezde ali da se to ne dešava ni na treninzima.

– Robert nam ne drži pokazne treninge, ali nekoliko puta je „uhvatio“ slobodnjak. I dalje je to sjajna noga i dobar udarac. To se izgleda nikada ne gubi. Igraćemo mali fudbal sa šefom kad završimo sezonu. Nadam se da će to biti trofejno odmeravanje snaga – smeje se Ninkov.

Avio karta više ne stoji u fioci stola.

– Nikada nije ni bila čekirana. Čekali smo svi zajedno ali ja sam od skora prestao o tome da mislim. Smeta mi to opterećenje i sada je sve na medijima. Neka oni nastave da me sele iz kluba u klub a ja ću da se ponašam kao igrač Zvezde. Idemo dalje, preda mnom i ekipom je važna polusezona i to je jedino o čemu želim da mislim.

A o proleću, Ninkov ne želi maltene ni reč.

– Sve ćemo reći na terenu. Sigurno je jedino da ćemo izginuti, sve ostalo nećemo da komentarišemo.

Повезане вести

2 comments

Comments are closed.