Moja Crvena Zvezda
Архива

Savićević i Drizić u poseti svom klubu

I danas kada su zajedno ulivaju strah u kosti protivnicima - Slobodan Marović, Dejan Savićević, Miloš Drizić i Robert Prosinečki

Hotel „Splendid“ u Budvi je u četvrtak (20.januar) uveče bio duplo teži i značajniji. U njega je ušetala legenda Crvene zvezde i svetskog fudbala – Dejan Savićević u pratnji takođe nekadašnjeg Zvezdinog fudbalera Miloša Drizića.

Došli su da vide svoj klub i pozdrave svog nekadašnjeg saigrača Roberta Prosinečkog, kao i Ivana Adžića, Žarka Đurovića i Slobodana Marovića. Mnogo uspomena je evocirano, još više utakmica ponovo proživljeno, okretali su se i telefoni, uključivali stari prijatelji i saigrači preko spikerfona u razgovor i uz rečenicu „sećaš li se…“. Kratka istorija Crvene zvezde kao na dlanu. Naravno, malo malo pa je neko prišao da zamoli za sliku, autogram… Potrajalo je do duboko u noć druženje legendi naše Crvene zvezde.

– Drizu nisam video 150 godina. Mnogo mi je drago da je tu – rekao je Prosinečki.

Dejan Savićević nije krio da će pomnije pratiti igre nekadašnjeg kluba.

– Znam Robijevu situaciju. Mislim da će biti dobar trener i da će napraviti uspeh. Moraju samo da mu još pojačaju ekipu. Čeka se taj štoper, kako mi on kaže. Gledaću, gledaću, vidimo se i na Marakani – kratko je dodao popularni „Genije“.

Повезане вести

4 comments

Comments are closed.