Moja Crvena Zvezda
Архива

Direktor Njuelsa tvrdi da je prodao Maura Formika Zvezdi?!

Mauro Formiko

Novinarska mašta zaista može svašta. U argentinskim medijima obljavljena je priča prema kojoj je ofanzivni vezni Mauro Formiko (22 godine, 86 utakmica, 20 golova) postigao dogovor sa našom Crvenom zvezdom, i stiže do kraja nedelje u Beograd na potpis ugovora?!

Priča, da je istinita, bila bi pravi bum, obzirom da je Formiko sjajan fudbaler za koga lome „koplja“ Đenova, Monako i mnogi drugi evropski klubovi. Međutim, mediji navode da je Zvezda igrača platila 4 miliona evra (što je pola budžeta našeg kluba za sezonu), i da će ga poslati u Blekburn Roverse na kaljenje?!

„Ostalo je još samo da završimo formalnosti oko transfera Formike. Njegov ugovor je otkupila grupa investitora i do kraja nedelje bi trebalo da doputuje u Beograd i potpiše četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, a da nakon toga bude prosleđen u Blekburn“, rekao je za argentinske medije direktor Njuels Old Bojsa Dezoti.

Portparol našeg kluba Marko Nikolovski je demantovao ovakve priče.

„Nikada nismo kontaktirali s tim Formikom i ne znamo ništa o njegovom transferu u Crvenu zvezdu. Takvi napisi argentinskih i engleskih medija su totalna glupost.“

Gde nađoše Argentinci baš Zvezdu, ostaće misterija za nas, a sigurno jeste za brojne fanove Blekburna kojima apsolutno ništa nije jasno, te se na forumima vodi velika rasprava oko ovog slučaja.

Ostalo je još samo da završimo formalnosti oko transfera Formike. Njegov ugovor je otkupila grupa investitora i do kraja nedelje bi trebalo da doputuje u Beograd i potpiše četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, a da nakon toga bude prosleđen u Blekburn – rekao je juče za argentinske medije Dezoti.

Повезане вести

4 comments

Comments are closed.