Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Бахар: Очекује нас велика утакмица, надам се подршци навијача

Шеф стручног штаба нашег тима – Барак Бахар је сумирао утиске након тријумфа (3:1) Црвена звезде против Радника у 14. колу Суперлиге Србије.

Контролисали смо утакмицу. Нисмо играли добро као на прошлом мечу, али смо више погађали, а то нам је веома важно. Поени су нам били заиста потребни. Када играте добро а не побеђујете то утиче на самопоуздање. Играчи су данас показали да су се издигли из целе ситуације, свакако им није било лако после утакмице против ТСЦ-а. Разговарали смо са навијачима и сигуран сам да су данас срећни, с обзиром да је Звезда победила – истакао је Бахар.

Говорио је стратег наше екипе о променама у стартној постави.

– Нисмо одмарали играче само због предстојеће утакмице, ово је такође био важан меч. Играмо на свака три дана и потребне су ротације, како би сви били свежи. Из тог разлога морамо да мењамо тим стално.

Истакао је израелски стручњак да је срећан због поготка дефанзивног играча нашег тима – Уроша Спајића.

– Имамо још три дана да одлучимо ко ће играти. Оправдао је поверење, вредно ради, залаже се на тренинзима. Срећан сам због Спајића. Заслужио је погодак.

Осврнуо се шеф стручног штаба нашег тима и на приказану партију младог Јована Мијатовића.

– Мијатовић је пружио добру партију, међутим наравно да увек може боље. Пред њим је дуг пут, али свакако је данас био на висини задатка.

Наредна утакмица црвено-беле очекује већ у уторак, када ће угостити РБ Лајпциг.

– Нисам гледао претходне две утакмице РБ Лајпцига, јер сам био фокусиран на оно што се нама дешавало. Свакако ћемо анализирати противника. Уколико будемо храбри и наставимо са добрим играма, верујем да можемо и до победе на тој утакмици.

Нису навијачи Црвене звезде имали прилику да виде десетку нашег клуба на терену против Радника.

– Катаи је био планиран у стартној постави, али се јавио проблем са вирусом. Надамо се да ће већ сутра бити добро.

Задовољан је Бахар игром Кингса Кангве и Гелора Канге на вечерашњој утакмици.

– Нема потребе да се играчи доказују с обзиром да су они изузетно квалитетни. Данас су и Кангва и Канга показали квалитет, дали су све од себе, постоји могућност да играју у уторак.

Позвао је Барак Бахар навијаче да подрже црвено-беле на утакмици против РБ Лајпцига.

Надам се да ће навијачи доћи да нас подрже, очекује нас велика утакмица у којој можемо да подигнемо клуб – закључио је Бахар.

The post Бахар: Очекује нас велика утакмица, надам се подршци навијача appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment