Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милијаш: Желели смо победу и заслужили је

Савладали су омладинци Звезде екипу Јанг Бојса у оквиру другог кола групне фазе Лиге шампиона резултатом 2:1, а поносан на своје изабранике после меча био је Ненад Милијаш.

Заиста лепи утисци после тешке утакмице. Срећан сам због играча који су уз овакву партију дошли до победе. Читаво прво полувреме нас није хтео гол, иако смо имали шансе, на крају су и они имали прилику у финишу када смо се одбранили. У наставку смо веровали да можемо до победе и заиста сам срећан због играча, јер се видело на сваком радовању колико им је стало до тријумфа. Сада смо на три бода, има још да се игра, али победити прву утакмицу код куће, уз лепу атмосферу је велико искуство. Видео сам и да су Манчестер и Лајпциг одиграли 1:1, тако да смо сада у још бољој позицији да се боримо – почео је Милијаш.

Понавља стратег наших јуниора да је кључ њихов напредак, те да једног дана заиграју за Црвену звезду у Лиги шампиона, али за сениоре.

Видећемо да ли ће ово бити прекретница сезоне, али је кључно да омладинци напредују из дана у дан и да постану добри људи и фудбалери, те првотимци Црвене звезде. Овакве утакмице су оне које их уче како се игра за Звезду, који су захтеви и жеље навијача. Заиста лепо искуство и биће то све добро – закључио је Милијаш.

The post Милијаш: Желели смо победу и заслужили је appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment