Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеРукомет

Црвена звезда – Железничар 33:30 (14:15)

Рукометашице Црвене звезде савладале су Железничар у дербију 3. кола Супер рукометне лиге Србије резултатом 33:30.

Црвено-беле су одиграле фантастичну утакмицу, предвођене Саром Гаровић која је на свом дебију за Црвену звезду постигла 11 голова и била најефикаснија на мечу.

Током првог полувремена вођена је велика борба и екипе су се смењивале у вођству. Гошће су стигле до три гола предности, али је тим Саше Бошковића имао одговор и голом Гаровићеве у финишу стигао до заостатка од једног гола – 14:15.

Наша екипа је одлично ушла у друго полувреме и преузела иницијативу и вођство. Предност од 16:15 доноси Глушица, а Симићева преко крила повећава на 19:17. Железничар је ипак успео да изједначи, па и поведе у 42. минуту (20:21).

Звезда не дозвољава ривалкама да се резултатски одвоје, а на десетак минута пред крај врло брзо везује три гола, а стрелци су Стаменић, Глушица и Цвијановић и резултат је 29:25 за црвено-беле.

Чинило се да је победник меча одлучен, али гошће из Инђије нису тако мислиле. Вођство нашег тима су полако истопиле и стигле на корак до изједначења (30:29). Међутим, головима Бонер и Цвијановић Црвена звезда поново долази до озбиљније предности и мирно завршава меч у своју корист – 33:30.

Поред најефикасније Саре Гаровић са 11 голова, у тиму Црвене зевзде истакле су се Лепосава Глушица са 6 и Александра Стаменић са 5 постигнутих голова. Најбоља у тиму Железничара била је Наташа Ловрић са 9 голова.

Црвено-беле су тако забележиле другу победу и избиле на 2. место на табели СРЛ, иза првопласиране Јагодине која је једина екипа у лиги са максималним учинком. Рукометашице Црвене звезде већ у петак 6. октобра очекује дуел против Војводине у Новом Саду. Меч се игра у Спортском центру Слана бара од 19.30 часова.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ЖЕЛЕЗНИЧАР 33:30 (14:15)

Београд – Дворана: УСЦ Вождовац. Судије: Марко Боричић и Дејан Марковић. Искључења: Црвена звезда 10, Железничар 8 минута. Седмерци: Црвена звезда 1(1), Железничар 7(7).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Нинковић, Стаменић 5, Мајкић 2, А.Савић, Момчиловић, Ристић, Бонер 2, Глушица 6, Андрић, Јанкетић, Цвијановић 3, Видић, Стаменковић, Симић 2, Манчић 2, Гаровић 11(1). Тренер: Саша Бошковић.

ЖЕЛЕЗНИЧАР: Чаврић, Вујновић, Обреновић 4, М.Ловрић 1, Табак 6(1), Лазаревић 2, Аврамовић 2(1), Тодоровић, Н.Ловрић 9(5), Коцић 2, Оташевић, Чинку, Јовановић, Бакша 4, Шиндић, Васиљковић. Тренер: Слађана Ђерић.

The post Црвена звезда – Железничар 33:30 (14:15) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment