Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда награђује даваоце крви картом за Јанг Бојс

Акција “Црвено-бела крв” ће се 28. пут по реду одржати 1. и 2. октобра у Медија центру стадиона “Рајко Митић” од 10 до 18 часова, а сви звездаши који покажу хуманост на делу ће бити награђени улазницом за меч другог кола групне фазе Лиге шампиона, који ће наши првотимци одиграти против Јанг Бојса 4. октобра од 21 час.

Пред фудбалерима Црвене звезде је утакмица против Јанг Бојса, екипе коју смо 2019. године савладали у плеј-офу за Лигу шампиона. Навијачи се са осмехом на лицу сећају поменутог дуела, али и 17. по реду акције “Црвено-бела крв” током које је забележен рекорд, с обзиром да је прикупљено 1488 јединица крви. Звездаши су тада као и у много ситуација показали да имају велико срце, а прилику да симболично поново пред дуел против швајцарске екипе донирају крв ће имати сви навијачи добре воље 1. и 2. октобра од 10 до 18 часова.

Напомињемо да је због великог интересовања преостало мало карата за утакмицу другог кола Лиге шампиона, као и да је лимитиран број улазница којима ћемо наградити најхуманије.

Поред Београда, акција ,,Црвено-бела крв“ одржаће се и у Косовској Митровици у којој можете добровољно донирати крв у понедељак, 2. септембра од 9 до 13 часова.

Крв могу да дају све особе узраста од 18 до 65 година. Потребно је да буду здраве, наспаване, да обедују пре давања крви и да не буду под дејством алкохола или неких других опијата. Интервал између давања крви треба да буде три месеца за особе мушког, односно четири за особе женског пола.

Звездаши, дођите на Маракану и покажите хуманост!

The post Звезда награђује даваоце крви картом за Јанг Бојс appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment