Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаОдбојка

Одбојкашице дочекују Галатасарај

У реванш мечу четвртфинала ЦЕВ купа одбојкашице Црвене звезде сутра од 20 часова дочекују екипу Галатасараја у дворани Шумице.  У првој утакмици Туркиње су убедљиво славиле, али у нашој екипи сви верују да ће утисак након реванша бити знатно бољи.

Пред дуел са Галатасарајем своја очекивања су изнеле капитен Ана Бјелица и средњи блокер Мина Поповић.

-Оне имају веома јаку и искусну екипу тако да морамо да почнемо јако и да будемо храбре како би дошле у прилику да победимо- изјавила је Бјелица, док је Мина Поповић додала да су у Истанбулу направиле превише грешака.

-Морамо да избегнемо неизнуђене грешке и да пробамо да искористимо то што играмо на домаћем терену и пред нашим навијачима- рекла је Поповић, а пренео званични сајт европске одбојкашке конфедерације.

Овом приликом МЦЗ вас позива да дођете у што већем броју у дворану Шумице и на тај начин помогнете одбојкашицама Црвене звезде да понове успех од прошле године и пласирају се у полуфинале ЦЕВ купа. Још једном вас подсећамо да победа било којим резултатом нашој екипи доноси “златни сет“, а победник истог ће се у полуфиналу састати са успешнијим из дуела Томиса Констанце и Динама Краснодар.

Повезане вести

1 comment

Luka феб 29, 2012 at 21:25

hoce li biti organizovanog navijanja?

Reply

Leave a Comment