Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

„MaxBet sport“: Брзоноги нападач остаје у Шпанији

Очигледно је оставио добар утисак прошле сезоне у шпанској Сегунди, играјући за Мирандес. Није Ерик Јирка у плановима Црвене звезде, али мора у договору са клубом да се растане посто има уговор до следећег јуна. Црвено-белима се не исплати нова позајмица…

За Јирку је заинтересован Овиједо, а спомиње се и Кастељон. Словак је тренутно на одмору и у наредних седам дана треба да реши даљи статус. Клубови хоће квалитетно појачање на бочној позицији, а играч црвено-белих се у потпуности уклапа у тај профил.

Било је приче са Мајорком, али није дошло до званичне понуде и сада је у први план искочио Овиједо. Покушаће да искористи чињеницу да на Словака у Звезди не рачунају ни у наредној сезони.

Подсетимо, Мирандес на крају прошле сезоне није искористио опцију откупа за 700.000 евра, а Звезда је вероватно спремна на договор и споразумни раскид са брзоногим играчем, који је ангажован у јануару 2019. године.

(извор/фото: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/sledi-dogovor-brzonogi-igrac-ostaje-u-spaniji-ali-se-pita-zvezda-292802/?fbclid=IwAR34BuWqR1B3D6pWrhhSMgiTpaZlhPjFszmsQFy_E8SdKRdWx7lUuUVd3o0

Повезане вести

1 comment

Delije Sever Ns јул 7, 2021 at 23:19

100 put ostavljam komentar za Jirku.Dečko najspremniji,najbolje rezultate imao od svih igrača na testiranju,razbio nas na Mari i u Trnavi po krilu,brže bolje ga doveli za 750hiljada e,kad su ga doveli došlo je krilo koje dugo nije kročilo na Marakanu i dobili smo igrača koji može da pokriva i beka i krilo na duže staze,zavoleo Zvezdu a odlazi iz Zvezde za džabe bez prave šanse!Ko je bre ovde lud!Nemam protiv nikog ništa a dal su Gajić,Rodić,Vukanović,Srnić toliko bolji od njega…Ajd da je došao džabe pa to bibi razumeo!Ko će i kad da odgovara za tolike promašaje i bačene pare!Neigajte se sa životima milionske armije Zvezinih navijača!

Reply

Leave a Comment