Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавања

Хуманост на Косову и у Прокуљу

Фудбалски клуб Црвена звезда показао је још једном своју друштвену и социјалну одговорност тако што је малишанима на Косову и Метохији поделио пакетиће и на тај начин им улепшао бар на тренутак не баш лепу свакодневницу. Звездашки поклони уручени су малишанима на дечијем одељењу косовско-митровачке болнице у оквиру обележавања православне Нове године, до чијег славља и обележавања наши сународници из јужне српске покрајине, веома држе. Такође, клуб навијача СД „Црвена звезда“ из Прокупља и ове године, организовао је сада већ традиционалну девету хуманитарну акцију, у оквиру које је за Српску Нову годину деци избеглих породица и онима без родитељског старања додељује новогодишње пакетиће. Укупно 54 малишана са подручја општине Прокупље обрадовало се поклонима које су им приредили Звездаши. У препуној „Плавој сали“ која се налази у оквиру спортске хале „Др Зоран Ђинђић“ поред неизбежног Деда Мраза, за малишане је приређен и забавни програм испуњен плесом и игром, који су извели млади таленти из Прокупља. Догађају су такође присуствовали и донатори и пријатељи Клуба навијача.

Повезане вести

3 comments

Ljubo90 јан 16, 2012 at 18:42

U pravu si DNL,drago mi sto su ovako pazljivi,da se ne lazemo,nisu te nikakvi pokloni,ali za decu je svakako jedan vid radosti i paznje koja im je upucena.Cenim to.Ja sam hteo da vas pitam,je li vazi kazna za navijace Novog pazara u 1.kolu prolecnog dela sampionata protiv Partizana..??Racunam da im tu mogu otkinuti 2 boda. 😉

Reply
aleksa јан 16, 2012 at 18:03

zasto se sl kolo aba lige preskace i igrase 18.

Reply
DNL јан 16, 2012 at 15:58

Ово је оно што нас одваја од осталих клубова и трибина.. ХУМАНОСТ !
Једна мрља је (ако се неко сећа) што су из наше управе обећавали долазак Роналдиња и Рамба , хуманитарне утакмице између Звезде и Фламенга, која је требала да буде одржана у Августу ..

Reply

Leave a Comment