Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звезда кренула на новогодишњи караван

Црвена звезда је данас кренула свој велики новогодишњи караван у коме је наш клуб обрадовао све бебе рођене током 2021. године, а који су постали део црвено-беле породице непосредно након рођења.

Показала је Звезда у години која се ближи крају хуманост на делу бројним акцијама. Нарочито је пажња била усмерена према најмлађим звездашима који су били велики ветар у леђа изабраницима Дејана Станковића на важним мечевима против Каирата и Лудогореца када је преко 20 хиљада малишана бодрило црвено-беле на стадиону „Рајко Митић“.

Након великог летњег каравана који је изазвао ерупцију одушвљења навијача нашег трофејног клуба широм Србије и Републике Српске, Црвена звезда је по узору на претходну годину организовала, заједно са бетинг партнером „Моцарт“, новогодишњи караван посвећен свим бебама рођеним током 2021. године, а које су родитељи непосредно након рођења учланили у наш клуб.

Као и претходне године акција „Од рођења мог“ изазвала је велико интересовање, а самим тим караван ће посетити велики број најмлађих звездаша. Првог дана црвено-бела експедиција посетила је велики број градова: Младеновац, Велике Црљене, Лајковац, Лазаревац, Аранђеловац, Горњи Милановац, Тополу, Рудник и Чачак, а успели смо да обрадујемо чак 15 најмлађих чланова.

Звездин клупски аутобус је изазвао одушевљење становника свих градова које смо посетили и био је права атракција. Поред обележја Црвене звезде велику пажњу изазвао је и Деда Мраз, који је најмлађим члановима предао новогодишње пакетиће.

Све звездашке фамилије су приказале огромно задовољство приликом посете нашег клуба и још једном су доказали да је љубав према Црвеној звезди ствар породичног васпитања и нешто што се преноси са колена на колено.

Новогодишњи караван свој пут наставља већ сутра када ће црвено-бели Деда Мраз усрећити велики број „Звездиних беба“.

The post Звезда кренула на новогодишњи караван appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment