Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Катаи: „Хајде да видимо колико ће нас бити у понедељак“

Везни играч нашег тима и стрелац јединог гола против Браге Александар Катаи говорио је пред утакмицу 20. кола Суперлиге Србије коју ће црвено-бели одиграти на стадиону „Рајко Митић“ у понедељак од 18 часова и истакао да ће подршка навијача на том мечу бити од великог значаја играчима Црвене звезде.

Знам да је актуелна прича око успеха који смо направили у Европи и да би сви да чују што више у вези тога, али искрено мене више занима колико ћемо публике имати против Радника. Нама та подршка много значи, изгарамо на терену, боримо се свим срцем, постижемо успехе, као што је овај историјски и највећа награда нам је када има што више публике на Маракани. Зато желим да видим колико ће их бити овога пута, јер сваки гледалац је нама значајан – поручио је Катаи.

Познато је да Црвена звезда буди посебну емоцију и да су навијачи оно што наш клуб чини посебним, а управо то је и сам истакао момак из Србобрана.

Ми играмо и боримо се за Звезду због њених навијача, да би они могли да уживају у томе на стадиону и очекујем да ће због тога и доћи. Ово је последњи меч јесени на нашем терену, видим да је клуб омогућио бесплатан улаз. Ми смо дали максимум и наставићемо да се боримо за Звезду и убудуће, али све је много лакше када је подршка на трибинама. Зато понављам још једном, битно је колико ће навијача бити у понедељак јер смо тако најјачи и само тако можемо до нових успеха. Хајде да видимо колико ће нас бити против Радника, звездаши дођите – истакао је Катаи.

The post Катаи: Хајде да видимо колико ће нас бити у понедељак appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment